Samorog-med-dusami ANGELSKI-DOTIK

Samorogi so čudovita duhovna bitja, ki potujejo z nami od izvora naše duše v naše življenje na Zemlji z namenom, da nas spremljajo v tej izkušnji in ob tem doživijo tudi svojo osebno izkušnjo življenja. So čudoviti sopotniki in ljubeči vodniki. Vsako dušo spremlja njen osebni Samorog, ki ga duša izbere ob prihodu na Zemljo. Namen tvojega osebnega Samoroga je, da te spominja, kdo si, od kod prihajaš in te spodbuja, da svoje dušne darove izraziš v svetu.

Vsaka oseba ima svojega osebnega Samoroga, ki potuje z njo celo življenje in ji pomaga, da lažje živi svoj namen, saj jo ves čas spominja na njen izvor.

Ko sem jaz spoznala svojega osebnega Samoroga, sem spoznala čisto novo vrsto ljubezni. (Spodaj si preberi mojo zgodbo, kako sem prvič spoznala svojega Samoroga.)

Takrat sem začutila bližino s seboj, pomirjenost z mojim življenjem in popolno hvaležnost za vse, kar sem. Na nek poseben način sem se našla, saj me je njegova bližina pomagala spomniti na to, kdo sem in zakaj sem tukaj. Lažje sem zaživela v svojem namenu in še bolj polno začela deliti v svet moje dušne darove. Postala sem bolj pogumna v izražanju svojih resnic v svet in samozavestna v svoji koži. Začela sem spoštovati svojo celoto in si dovoliti sebe natanko takšno, kot sem.

Moj Samorog me je spomnil na to, kar je resnično pomembno in me s svojo igrivo naravo marsikdaj dvignil iz tečnobe v moj sijaj. Vedno, ko ga pokličem po imenu in se povežem z njim, dobim moč za življenje in polno navdiha.

Ko sodelujem s svojim osebnim Samorogom, točno vem, kaj mora biti moj naslednji korak v življenju in priložnosti zanj se mi takoj odprejo. Ko sledim temu navdihu, se vse čarobno izpelje in meni je lepo.

Samorog-ob-rozi ANGELSKI-DOTIKŽelim, da tudi ti začneš živeti lahkotno. In za to, da postaneš lahkoten v svojem življenju, ne potrebuješ popolne preobrazbe tvojih situacij. Le en korak, zaupanje vase, v svojo posebnost in čarobnost tvoje duše. In to ti bo tvoj osebni Samorog zagotovo dal. Ko najdeš to, dobiš v roke orodje, ki ti bo omogočilo ustvariti vse ostalo, kar si želiš, po čemer hrepeniš.

Dokler ne spoznaš sebe in ne dovoliš sebi zasijati v svojem sijaju, se ne bo preobrazila nobena izkušnja v tvojem življenju v smer, ki si jo želiš. Vse izvira iz tebe. Več kot je tebe v odnosu do tebe, več je lepih situacij, ki so ti všeč, zunaj tebe. Manj je tebe v odnosu do sebe, več je pomanjkanja in situacij, pred katerimi bi se najraje skril. Resnično, ni druge poti naprej, kot pot nazaj k sebi.

In tvoj osebni Samorog je izjemen duhovni vodnik, ki ti bo tako ljubeče pokazal pot do sebe, da sploh ne bo naporno hoditi proti sebi. Prav nasprotno: lahkotno in ljubeče bo.

Tvoje sodelovanje s tvojim osebnim Samorogom bo zabavno, to ti obljubljam. Zaupaj mi, da ti bo stik s tvojim osebnim Samorogom spremenil odnos do sebe in do sveta. Postal boš bolj ljubeča oseba in posledično bo tvoj svet postal bolj ljubeč do tebe. Vse, kar potrebuješ, je to, da se brez strahov in omejitev v glavi predaš tej izkušnji.

 

Samorog-med-oblaki ANGELSKI-DOTIKDa bi lažje začutil svojega osebnega Samoroga in spoznal njegovo ime ter njegovo naravo, sem zate posnela kanalizirano meditacijo, ki jo najdeš v Meditacijski sobi (dostop do nje je brezplačen, le vpisati se moraš).

Poslušaj meditacijo s Samorogi in se odpri za božansko energijo tvojega osebnega Samoroga!

Ko spoznaš svojega osebnega Samoroga, ti res postane jasno, kdo kot duša si in kakšen je tvoj namen.

 

 

Moje prvo srečanje z mojim Samorogom je bilo fantastično - ganljivo in zabavno hkrati. Angeli so me že dlje časa nagovarjali, naj se povežem s svojim osebnim Samorogom, a kar nisem našla časa in priložnosti, da bi to storila. Potem pa sem nekega dne kolesarila s prijateljicami po mestu in sem šla mimo trgovine, ki je imela v izložbi razstavljeno polno Samorogov. Tako prisrčni so bili, da sem se morala ustaviti in kukati notri v izložbo. Še celo slikala sem se z njimi, tako so me prevzeli, ker jih je bilo res veliko. Pa smo šle dalje in že čez nekaj metrov se je moj pogled ustavil na hiši, kjer je bil na zlatem grbu narisan Samorog. Do tedaj sem že več kot očitno vedela, da so to znamenja mojega Samoroga, ki želi, da se spoznava. Da pa znamenj res ne bi zgrešila, sem na poti domov srečala še velik balon v obliki Samoroga, kar je samo potrdilo moj namen, da je to dan, ko bom spoznala svojega Samoroga.

Tisti večer sem prosila svojega Samoroga, da se mi predstavi in spoznala sem, da mu je ime Lionel. Predal mi je spodnje sporočilo, ki ga delim z vami, da spoznate, kakšen namen imajo Samorogi v našem življenju ...

Tjaša Dorelay

Sporočilo mojega osebnega Samoroga

Pozdravljena, Tjaša! Moje ime je Lionel in sem tvoj Samorog. S teboj sem ves čas tvojega življenja in ko potuješ v drugo življenje, te odnesem na sebi v drugo izkušnjo, najprej na vmesno stopnjo in potem se tam posloviva. Prejmeš drugega Samoroga, ki od takrat naprej potuje s teboj in te ponese v novo življenje.

Moja naloga v tvojem življenju je, da rahljam tvojo strukturo in ti prinašam zabavno energijo, radoživost in smeh. Ko se boš povezala z menoj, boš to čutila. Najpogosteje mi Samorogi prinesemo duši, ki jo vodimo, tisto, kar je njej najtežje v fizičnem življenju v njenem telesu doživeti. Pomagamo ji, da se ob naši bližini dvigne na nivo energije svobode njene duše.

Samorog-med-oblaki ANGELSKI-DOTIKJaz, Lionel, sem s teboj zato, da ti predam to energijo ki jo nosim zate, ko sodeluješ z menoj. Če se ne povezuješ z menoj, grem vseeno s teboj, ampak nimam moči, da te navdihujem. Zato je tako zelo dobro, da se povezuješ z menoj ali si me predstavljaš.

Vsem Samorogom, ki spremljamo ljudi, je dodeljena le ena oseba za varstvo in vsaka oseba ima lahko le enega Samoroga, čeprav jih občasno lahko pride več k tebi ali drugim ljudem, ko res potrebuješ potisk v izraz tvojega življenjskega namena.

Ves čas sem s teboj, čeprav nisem ves čas fizično ob tebi. Včasih grem in jaham daleč v čarobnost izvira življenja in se potem vrnem nazaj. V mojem rogu je skrita vsa skrivnost tvoje duše. Na teh potovanjih grem napolnit ta rog s čarobnostjo izvorne energije tvoje duše.

Vsaka duša, ki se želi povezovati s svojim izvorom, naj se poveže s svojim Samorogom. In zate je dobro, da si me zdaj spoznala, da boš drugim ljudem lahko pomagala, da spoznajo svojega Samoroga in v prihajajočem času z njim bolj aktivno sodelujejo. Na nek način je čas, da se prebudi večja zavest, da obstajamo, da nas ljudje bolj povabijo k sebi in potem jim lahko bolj pomagamo.

Rep vsakega Samoroga je takšne barve, kot je barva duše njegovega varovanca. Tako se v duhovnem svetu vidi, kako mi spadamo kot vodniki skupaj z dušo, lažje se zmenimo na tak način, če nosimo enako barvo kot duša, kateri smo vodniki.

Kaj je najbolj zanimiva lastnost našega obstoja? Da se lahko ves čas povezujemo s teboj in z našim izvorom, kjer biva čarobna izvorna energija, kjer je veliko sijočih in svetlikajočih se in sijajnih energij. In kadarkoli gremo lahko tja in kadarkoli lahko pridemo nazaj. Včasih, ko si obstajala kot duša, si jezdila na meni in tako sem te ponesel v fizično življenjsko izkušnjo.

Vedi, da se vsaka oseba, ki naveže stik s svojim Samorogom, bolj spomni svojega bistva in izvora oz. od koder prihaja. Pomagaj ljudem, da spoznajo ime svojega Samoroga. Ne povej jim imena njihovega Samoroga, nauči ljudi, kako sami prepoznajo ime svojega Samoroga.

Obstajajo tudi Samorogi, ki niso nikomur individualno vodniki, oni jahajo okoli v skupinah. Obstaja na tisoče in tisoče Samorogov, večjih skupin je 108 in 22 je vrhovnih skupin, kjer so energetsko najvišji Samorogi. Kasneje ti bomo o tem več povedali, ko jih boš več spoznala. Nekatere duše, ki bivajo zdaj v fizičnem svetu, so tesno sodelovale z njimi, so jih na nek način trenirale za vodnike.

Veš, noben Samorog se noče utelesiti v fizično bitje človeka, ker nam taka preobrazba ni všeč. Se pa včasih mi, Samorogi (ne tisti, ki je kateri osebi vodnik), utelesimo v konja, saj nam je ta oblika zelo všeč. Tedaj je naša želja ta, da okusimo vaš fizičen svet. Imel sem veliko prijateljev Samorogov, ki so to spremembo doživeli, a si niso želeli nazaj. Ni jim bila všeč fizična oblika življenja in omejenost v fizičnem telesu. Pravzaprav so kar hitro šli nazaj v svojo znano dimenzijo. Jaz še nisem šel v obliko konja, ker me ne zanima.

Moja zanimanja so v raziskovanju starih znanj, vedenj in včasih kar grem v vesoljno knjižnico vsega obstoja in tam iščem informacije. In te knjižnice niso takšne, kot jih vi poznate. Nimajo knjig, imajo samo informacije, ki lebdijo sem in tja in jih lahko gledam in doživljam in potem vem, kaj se je dogajalo. Pri nas Samorogih je tako, da ima vsak od nas svojo identiteto (kot pravite vi ljudje). Vsak ima svoja zanimanja in edinstvene lastnosti. Moja lastnost je, da sem rad počasen in v tem zelo uživam. Večkrat hitim za teboj, da te ujamem. A povem ti, da bi bilo meni bolj všeč, če bi šla skupaj počasi naprej. Moja lastnost je ta, da sem zelo zabaven in rad se smejim. Včasih se tako nasmejim tvojim izkušnjam. Ne da bi se norčeval iz tvoje človeške poti, ampak zato, ker vidim, kako te življenje želi sprostiti in ti se tega včasih kar ustrašiš. Zabavno je, ti povem. Ampak te imam rad in vedno grem s teboj.

Pravzaprav si ti mene izbrala, veš? Ti si šla na polje, kjer se vsi Samorogi zbiramo in si me našla. Rekla si mi, da sem poseben, ker sem tako sijoč in res imam zelo sijočo dlako in sijoč rep in sijoče oči. Všeč sem ti bil in si me vzela za vodnika, ko si šla v fizičen svet. Tedaj si mi rekla: "Lionel, da ne bi pozabil čuvati name, ko si včasih tako zasanjan." Jaz pa sem se ti zasmejal, ker sem vedel, da ne bom. Četudi sem zasanjan, je moja življenjska naloga ta, da skrbim zate, da sem tvoj vodnik in te spodbujam. Všeč mi je, kako sva se našla in rad sem s teboj.

Večkrat ponoči ležim ob tebi in spiram tvojo dušo z biserno svetlobo, včasih se mi pridruži tudi Nadangel Gabrijel, včasih se oglasi tudi Nadangel Mihael. Vsi čuvamo tvojo dušo. Radi jo imamo, veš. Si nam zelo draga in povemo ti zato, da veš, da potrebuješ biti draga tudi ti, sama sebi.

Veš, včasih grem jaz na daljše nočno potovanje (tedaj nisem jaz ob tebi, te čuvajo druge skupine samorogov). In potem grem iskat informacije, ki so mi všeč in ti jih prinesem nazaj. Včasih ponoči sprejmeš te informacije, ampak ne vedno. Včasih ne dovoliš, da ti jih predam, ker praviš, da ne veš, kaj bi z njimi. Ampak jih vseeno lahko sprejmeš, veš, saj so zate, ne za to, da vse deliš.

Velikokrat se smejiva skupaj. Ko je tebi kaj smešno, se smejim tudi jaz in tedaj veselo poskakujem okoli tebe in potem me začutiš, kako sem vesel s teboj in si tudi ti bolj vesela.

Rad te imam, Tjaša. To sem hotel, da veš. Se spet kmalu oglasim. Sijoči pozdravčki!

Lionel (tvoj edini Samorog)

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj s Samorogi:

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3