Samorogi

Samorog-med-dusami ANGELSKI-DOTIK

Samorogi so čudovita duhovna bitja, ki potujejo z nami od izvora naše duše v naše življenje na Zemlji z namenom, da nas spremljajo v tej izkušnji in ob tem doživijo tudi svojo osebno izkušnjo življenja. So čudoviti sopotniki in ljubeči vodniki. Vsako dušo spremlja njen osebni Samorog, ki ga duša izbere ob prihodu na Zemljo. Namen tvojega osebnega Samoroga je, da te spominja, kdo si, od kod prihajaš in te spodbuja, da svoje dušne darove izraziš v svetu.

Vsaka oseba ima svojega osebnega Samoroga, ki potuje z njo celo življenje in ji pomaga, da lažje živi svoj namen, saj jo ves čas spominja na njen izvor.

Ko sem jaz spoznala svojega osebnega Samoroga, sem spoznala čisto novo vrsto ljubezni. (Spodaj si preberi mojo zgodbo, kako sem prvič spoznala svojega Samoroga.)

Takrat sem začutila bližino s seboj, pomirjenost z mojim življenjem in popolno hvaležnost za vse, kar sem. Na nek poseben način sem se našla, saj me je njegova bližina pomagala spomniti na to, kdo sem in zakaj sem tukaj. Lažje sem zaživela v svojem namenu in še bolj polno začela deliti v svet moje dušne darove. Postala sem bolj pogumna v izražanju svojih resnic v svet in samozavestna v svoji koži. Začela sem spoštovati svojo celoto in si dovoliti sebe natanko takšno, kot sem.

Moj Samorog me je spomnil na to, kar je resnično pomembno in me s svojo igrivo naravo marsikdaj dvignil iz tečnobe v moj sijaj. Vedno, ko ga pokličem po imenu in se povežem z njim, dobim moč za življenje in polno navdiha.

Ko sodelujem s svojim osebnim Samorogom, točno vem, kaj mora biti moj naslednji korak v življenju in priložnosti zanj se mi takoj odprejo. Ko sledim temu navdihu, se vse čarobno izpelje in meni je lepo.

Samorog-ob-rozi ANGELSKI-DOTIKŽelim, da tudi ti začneš živeti lahkotno. In za to, da postaneš lahkoten v svojem življenju, ne potrebuješ popolne preobrazbe tvojih situacij. Le en korak, zaupanje vase, v svojo posebnost in čarobnost tvoje duše. In to ti bo tvoj osebni Samorog zagotovo dal. Ko najdeš to, dobiš v roke orodje, ki ti bo omogočilo ustvariti vse ostalo, kar si želiš, po čemer hrepeniš.

Dokler ne spoznaš sebe in ne dovoliš sebi zasijati v svojem sijaju, se ne bo preobrazila nobena izkušnja v tvojem življenju v smer, ki si jo želiš. Vse izvira iz tebe. Več kot je tebe v odnosu do tebe, več je lepih situacij, ki so ti všeč, zunaj tebe. Manj je tebe v odnosu do sebe, več je pomanjkanja in situacij, pred katerimi bi se najraje skril. Resnično, ni druge poti naprej, kot pot nazaj k sebi.

In tvoj osebni Samorog je izjemen duhovni vodnik, ki ti bo tako ljubeče pokazal pot do sebe, da sploh ne bo naporno hoditi proti sebi. Prav nasprotno: lahkotno in ljubeče bo.

Tvoje sodelovanje s tvojim osebnim Samorogom bo zabavno, to ti obljubljam. Zaupaj mi, da ti bo stik s tvojim osebnim Samorogom spremenil odnos do sebe in do sveta. Postal boš bolj ljubeča oseba in posledično bo tvoj svet postal bolj ljubeč do tebe. Vse, kar potrebuješ, je to, da se brez strahov in omejitev v glavi predaš tej izkušnji.

 

Samorog-med-oblaki ANGELSKI-DOTIKDa bi lažje začutil svojega osebnega Samoroga in spoznal njegovo ime ter njegovo naravo, sem zate posnela kanalizirano meditacijo, ki jo najdeš v Meditacijski sobi (dostop do nje je brezplačen, le vpisati se moraš).

Poslušaj meditacijo s Samorogi in se odpri za božansko energijo tvojega osebnega Samoroga!

Ko spoznaš svojega osebnega Samoroga, ti res postane jasno, kdo kot duša si in kakšen je tvoj namen.

 

 

Moje prvo srečanje z mojim Samorogom je bilo fantastično - ganljivo in zabavno hkrati. Angeli so me že dlje časa nagovarjali, naj se povežem s svojim osebnim Samorogom, a kar nisem našla časa in priložnosti, da bi to storila. Potem pa sem nekega dne kolesarila s prijateljicami po mestu in sem šla mimo trgovine, ki je imela v izložbi razstavljeno polno Samorogov. Tako prisrčni so bili, da sem se morala ustaviti in kukati notri v izložbo. Še celo slikala sem se z njimi, tako so me prevzeli, ker jih je bilo res veliko. Pa smo šle dalje in že čez nekaj metrov se je moj pogled ustavil na hiši, kjer je bil na zlatem grbu narisan Samorog. Do tedaj sem že več kot očitno vedela, da so to znamenja mojega Samoroga, ki želi, da se spoznava. Da pa znamenj res ne bi zgrešila, sem na poti domov srečala še velik balon v obliki Samoroga, kar je samo potrdilo moj namen, da je to dan, ko bom spoznala svojega Samoroga.

Tisti večer sem prosila svojega Samoroga, da se mi predstavi in spoznala sem, da mu je ime Lionel. Predal mi je spodnje sporočilo, ki ga delim z vami, da spoznate, kakšen namen imajo Samorogi v našem življenju ...

Tjaša Dorelay

Preberi več

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3