Isis 3-3 ANGELSKI-DOTIKBoginja Isis je mogočna duhovna vodnica, ki nas pospremi na pot našega dušnega poslanstva. Z zlato svetlobo nas objame kot topel plašč, ki nam ponudi duhovno zaščito in občutek varnosti.

Njena moč je v tem, da ti pokaže pot tvoje duše preko uvidov in spoznanj. Takoj veš, kam moraš iti in kako potrebuješ sebe kot dušo izraziti! Posledica sodelovanja z njo je veliko sprememb v tvojem življenju, a vse so takšne, ki ti omogočijo bolj polno živeti svoj dušni namen in uživati življenje v bogastvu in sreči, kot ti je namenjeno.

Njen simbol so zlata krila, pogosto pa se nam prikaže tudi kot orel ali velika ptica v letu.

Povabi Boginjo Isis v meditacijo in odpeljala te bo v svet uvidov, kjer boš opazoval svoje življenje z druge dimenzije in spoznal, kaj naj bo tvoj naslednji korak v življenju. Povabi Boginjo Isis v svoje delo in podprla te bo, da boš s svojim dušnim delom še močneje navdihoval druge ljudi in svobodno izražal sebe. Povabi Boginjo Isis v svoje odnose in razrešila ti bo strahove, ki v njih obstajajo in ti pokazala namen vsakega odnosa. Sodeluj z mogočno Boginjo in zaživi svoje življenje, kot ti je namenjeno!

Sodeluj z njo in zaživi izpolnjeno!

Preberi si sporočilo Boginje Isis …

Boginja Isis preda sporočilo o njeni moči

Povabim te, da sodeluješ z menoj. V meni je moč, da te premaknem v življenje, ki ti je namenjeno, da ga živiš.

Spodbujam kreacijo vsega, kar je zapisano v tvoji dušni pogodbi in te vodim v polno doživljanje tvojega dušnega namena tu na Zemlji.

V sebi nosim moč, da te navdahnem za spremembe, ki bodo izboljšale tvoj osebni svet in te ponesle v izražanje tvojega dušnega poslanstva. Sem vir kreativnosti in kreacije, zato obrni se name, ko želiš karkoli v svojem življenju ustvariti od začetka, izgraditi, povečati, manifestirati. A pomagala ti bom uresničevati le tiste poti, ki so del tvoje dušne pogodbe. Umaknila te bom s poti, kjer ne obstajaš v svoji celoti.

Moja moč je v tem, da ti prinesem razumevanje tvoje dušne poti, zato ti pogosto prinašam uvide, ki ti pokažejo, kakšno bo tvoje življenje v prihodnosti. To ti pomaga, da v sedanjosti izbereš takšne izbire, ki te bodo hitreje tja pripeljale.

Sem hitra v manifestaciji, zato se takoj, ko začneš sodelovati z menoj, v tvoje življenje začnejo stekati priložnosti za tvoj izraz duše.

Nosim močno energijo zaščite, zato me pokliči k sebi, ko si želiš čutiti varnost in duhovno podporo na svoji poti v življenju. Moja zlata svetloba te objame in ponese naravnost tja, kjer tvoja duša zdaj mora obstajati.

Sodeluj z menoj in živi svoje poslanstvo na Zemlji!

 

ISIS siv ANGELSKI-DOTIK

 

 

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Boginjo Isis: 

  • Odišavi se z Esenco Boginje Isis.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3