Zelena-Tara 03 ANGELSKI-DOTIKBoginja Zelena Tara je boginja, ki se nas dotakne z mavrično svetlobo. Njena energija nas nežno objame in nam da občutka varnosti in pomirjenosti. V sebi nosi moč, da nas energetsko zaščiti in zdravi. Njena zdravilna moč je velika, zato jo pogosto pokličite k sebi. Zelena Tara skrbi za očiščenje, odpuščanje, spodbuja napredek, opogumlja in krepi. Spodbuja jasne misli in nam pomaga postaviti čisto in dobro namero za življenje. Spodbuja zdravljenje in pomaga v vseh procesih zdravljenja, ko jo pokličemo k sebi, saj krepi našo notranjo moč.

Zeleno Taro prepoznaš po občutku, da je zapihal veter ali da je ozračje postalo rahlo hladnejše. Njena bližina je zelo očiščujoča in močna. V tebi prebudi občutek, da se moraš premakniti naprej, saj je mesto, kjer si, že zdavnaj preveč staro zate, da bi na njem obstajal. Njena energija te spodbuja, da se v življenju miselno, telesno (fizično) in čustveno očistiš in stopiš v duhovno razsežnost sebe. Čutiš jo kot intenzivno silo, ki te spremlja in se nahaja povsod okoli tebe.

Pokliči jo k sebi in pomagala ti bo.

Preberi si sporočilo Boginje Zelene Tare o zdravljenju in energetskih zaščitah ...

Boginja Zelena Tara preda sporočilo o zdravljenju in energetskih zaščitah 

Draga prijateljica, dragi prijatelj!

Jaz, Boginja Zelena Tara, te spodbujam, da uporabljaš mojo mavrično svetlobo kot energetsko zaščito. Moje energije vsebujejo vse dimenzije obstoja, zato nosim moč, da sem zdravilka in zaščitnica. Kadar potrebuješ energetsko zaščititi svoje telo, si predstavljaj mojo mavrično svetlobo, ki te kot velik mavrični krog objame okoli telesa. Pokliči me k sebi po imenu in dovoli, da ti pomagam oblikovati energetsko zaščito.

Energetske zaščite ne potrebuješ zaradi tega, ker bi ti kdorkoli lahko vzel tvojo energijo in niti ne zato, ker bi se lahko energija druge osebe prilepila nate, temveč zato, ker tedaj, ko oblikuješ energetsko zaščito, ojačaš svojo osebno moč, saj zadržiš svojo energijo pri sebi, namesto da bi se razpršila povsod okoli tebe. Zato redno delaj energetske zaščite z mojo mavrično svetlobo. Predvsem pa tedaj, ko greš v prostore, kjer je veliko ljudi z raznolikimi energijami in če si bolj senzitivna oseba. Resnično ne potrebuješ čutiti vseh energij v prostoru! Ovij se v mavrično svetlobo in počutil se boš bolj celovitega v sebi in po tem ne boš utrujen.

Vsem zdravilcem in zdravnikom svetujem, da sodelujejo z mojo energijo in esenco, saj pomagam v procesih zdravljenja. Rada obiščem terapevte in maserje, saj tudi njim pomagam, da so njihove terapije bolj energetsko pretočne.

V kolikor zboliš, začni vizualizirati mojo svetlobo pred spanjem in pomagala ti bom, da se tvoje energije uravnovesijo in telo čim hitreje povrne v svoje najbolj optimalno stanje.

Z ljubeznijo,

ZELENA-TARA siv ANGELSKI-DOTIK

 

 

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Boginjo Zeleno Taro:

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3