Yemanya 3-3 ANGELSKI-DOTIKYemanya je boginja, ki s svojo turkizno modro svetlobo uresničuje naše želje. Sporoča nam, naj ji zaupamo svoje želje in pomagala nam jih bo uresničiti. Yemanya skrbi za očiščenje dvomov in skrbi. Sprošča naše napetosti, čisti naše strahove, uči nas sproščenosti v življenju in nam pomaga prebuditi zaupanje. Spodbuja naš napredek in osebno rast.

Yemanya je izjemno igriva boginja, ki se prikaže v podobi morskega bitja, delfina, kita, morske deklice ali morske vode. Ko jo povabiš k sebi, prepoznaš njeno morsko energijo. Močno je povezana z morjem, zato boš njeno prisotnost prepoznal po tem, da boš prejel neko znamenje morja. Nekdo bo omenil morje ali morska bitja, slišal boš valovanje ali pa videl sliko morskega stvarstva pred svojimi očmi, v svojih mislih. Njena moč je izjemna, saj te spodbuja, da se predaš in da zapišeš svoje srčne želje na list papirja in ta list vržeš v vodo. Voda bo odplaknila želje in ti vrnila dokaze, možnosti in priložnosti, kam lahko stopiš, da boš bližje uresničenju želje. Prikliči jo k sebi, ko želiš, da ti uresniči želje. Vendar Yemanya ne uresniči vseh želja. Počaka, da ti spoznaš, katere želje so resnično v tvoje najvišje dobro in nato le-te uresniči. Vidiš jo lahko povsod, kjer je voda (morska ali sladka).

Naj ti Yemanya uresniči kakšno željo, prosi jo!

Preberi si sporočilo Boginje Yemanye o uresničevanju želja ...

Boginja Yemanya preda sporočilo o uresničevanju želja

Draga prijateljica, dragi prijatelj!

Moj namen v vašem svetu je ta, da vam pomagam uresničevati želje. Velikokrat vidim, kako zelo si želite, da bi se vaš svet spremenil, a si ne upate na glas izražati svojih želja. Spodbujam vas, da se naučite redno govoriti o svojih željah, saj bolj kot boste o njih govorili, večja bo moč, da se vam uresničijo.

A zavedajte se, da je energija, ki podpira vaše govorjenje o želji, energija, ki pomaga željo uresničiti ali pa jo izničiti. Dajem vam nalogo: opazujte, kako govorite o svojih željah in spoznali boste, kolikšno moč ima želja za uresničitev.

Če o svojih željah govorite posmehljivo, s tem blokirate uresničenje. Če se ob pripovedovanju želja pritožujete nad sedanjo situacijo v vašem življenju, blokirate uresničitev želje. Če se primerjate z drugimi in ste zavistni, ker se je nekomu želja uresničila, vam pa ne, blokirate uresničitev želje. Vedno, ko ste jezni nase ali na dejstvo, da želja še ni uresničena, blokirate uresničitev.

Naj bo vaša usmeritev najprej ta, da se sprostite teh omejitev, ki obkrožajo vaše želje. Prepoznajte, da so ta omejujoča prepričanja del vas samo zato, ker ste jih nekje pobrali, od nekoga prekopirali in niso vaše dušne resnice, ker če bi bile, bi bile navdihujoče in pozitivne in vi bi bili z njimi pomirjeni. Torej začnite se zavedati teh prevzetih omejujočih misli in jih ozavestite, nato jih sprostite (tako da jih besedno več ne izražate) in s tem bodo izgubile moč.

Če si res želite, da bi se vaše želje uresničevale, se naučite uživati v procesu želenja. Naučite se biti spoštljivi do časa, ki ga želja potrebuje za realizacijo. Naučite se hvaležnosti za vse, kar vam je že dano v vašem življenju. Naučite se prositi in sprejemati. To je vaša pot do uresničitve.

Ne obstajajte ujeti v svoje želje. Spustite jih ven, delite jih s prijatelji in omogočite si, da se vaše želje povežejo s svetom in naj se vrnejo nazaj k vam uresničene, ko boste nanje najbolje pripravljeni.

Rada vas imam!

YEMANYA siv ANGELSKI-DOTIK

 

 

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Boginjo Yemanyo: 

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3