Pele 3-3 ANGELSKI-DOTIKPele je boginja ognjevitosti, strasti, rodovitnosti in plodnosti. Pomaga nam prepoznati nove začetke in prave usmeritve na poti življenja, ki so usklajene z našo dušo. Je zelo jasna v svojih sporočilih in nas želi prebuditi v našo osebno moč in strast. Uči nas, kako biti pogumni in drzni v življenju.

Pele mi je sporočila, da pride k nam z občutkom vročice ali preko slike ognja. Njena energija je izjemno intenzivna, zato ti lahko ob njej postane zelo vroče. Tedaj jo prosi, da ohladi to močno ognjeno energijo in nežno se bo umaknila bolj stran, da te njena energija ne bo žgala, a še vedno bo ostajala ob tebi. Podpira vse, kar je tvoja prava strast in usmeritev. Jasno ji povej, kaj od nje želiš in spodbudila te bo, da to dobiš. Tako je, tebe bo spodbudila, da si v življenju aktiven in si oblikuješ želeno na pravi način in ob pravem času. Njena energija spodbuja strast življenja in obilje v dosežkih, uspehu in občutjih sreče. Ko se želiš od njene energije ločiti, ni dovolj, da jo prosiš, da gre stran. Potrebuješ se politi z vodo, se namočiti v vodi ali se dotakniti vode. Tako se njena energija nežno loči od tebe, tebi pa pusti občutek čiste moči.

Naj te pogreje energija Boginje Pele.

Zaživi v svoji strasti! Naj te sporočilo Boginje Pele navdihne ...

Boginja Pele preda sporočilo o strasti

Draga prijateljica, dragi prijatelj!

Čas je, da odkriješ, kaj so tvoje življenjske strasti. In ne govorim o strasti telesa, temveč o strasti duše. Tukaj sem s teboj Boginja Pele in pomagam ti ugotoviti, kaj so tvoje življenjske strasti. Ko jim slediš, stopiš v močno energijo napredka, užitka, razvoja in obilja.

Tisti ljudje, ki ne živijo v svojih strasteh, se počutijo bolne na vseh nivojih. V sebi nosijo posebne vrste težo in občutek otopelosti, kot da jih nič, prav nič, v življenju ne more zadovoljiti. Razlog tega občutka je v počasni pretočnosti njihove energije. Ker so se odločili, da bodo raje sledili pravilom družbe ali prepričanjem okolice kot strasti njihovega srca. Vsakdo, ki se znajde v tem stanju, se lahko ponovno obudi. Njegova naloga je le to, da se nauči sprostiti se.

Zato predlagam vam, da se naučite sprostiti v življenju. Ne bodite tako zelo strogi do sebe, ne nadzirajte vsakega svojega koraka. Dovolite si zadihati s polnim dihom, dovolite si misliti vse misli, čutiti vsa čustva, preprosto obstajati v svobodi. Bodite to, kar ste!

Strast življenja je povezana z vašo kreativno življenjsko energijo.

Kreativna življenjska energija se ves čas pretaka skozi vas in vam daje notranjega zagona, da dosežete svoje cilje. Spodbuja vas, da se ves čas sprašujete, česa si želite in iščete načine, da boste zadovoljili svoje potrebe in izpolnili svoje želje. Kreativna energija temelji na tem, da si v trenutku podarite tisto, kar najbolj potrebujete, brez vprašanj, kako bi to okolica sprejela.

Vaš namen je prebuditi kreativno energijo, da zaživite v strasti za življenje in ste celovito dobro. Če torej to želite doseči, se naučite odklopiti zunanji svet in njegova pravila ("to je prav in drugo je narobe") ter vklopite svoj notranji kompas za prav – vaš občutek za to, česa si v danem trenutku želite.

Vaja: Živi v svoji strasti

Povabim vas, da si vzamete 7 dni za sledečo vajo: vsak dan se že ob jutru vprašajte, česa si želite v danem dnevu zase (ne kaj se od vas pričakuje, temveč česa si želite zase, nekaj, kar bi v vas spodbudilo srečo).

Vaša naloga je, da si brez izgovorov to v tem dnevu omogočite. In to počnite 7 dni. Brez izgovorov si podarite vse, kar je za vas pomembno.

Aktivirali boste svoj center za sprejemanje, kar bo spodbudilo, da se boste počutili vedno boljše in boljše.

Vaša naslednja naloga je, da za naslednjih 7 dni počnete isto, le da se to sprašujete za druge: česa si želim s to določeno osebo? Kaj je moja želja v tem projektu? Kaj je moja želja za to skupino ljudi? In tako naprej. Vprašajte se za svoje želje v okviru skupine, v katero ste vključeni, za svoje želje v svojih odnosih in projektih. Vaša naloga je, da vsak dan izberete 1 željo za skupnost (vi+drugi) in jo uresničite. Storite vse, da se bo želja uresničila.

Ta del naloge bo malce težji, a boste videli, dokler boste ostajali povezani s svojo svobodo in izražali svoje želje in bili iskreni z drugimi, se bodo okoliščine začele preoblikovati v želeno obliko. Naučite se uporabljati svojo kreativno energijo, ki se bo v tem procesu še povečala v vas samih. In tako nadaljujte, izvajajte to vajo v nedogled.

Naučite se zadovoljiti svoje potrebe (nastale v samoti s seboj ali v skupnosti z drugimi) v trenutku, ko nastanejo. Uporabite kreativnost in dovolite si biti iskreni s seboj. Ne živite v izgovorih, ker s tem le omejujete sebe v svojem življenju.

Dosežete vse, ko živite v strasti za svoje življenje in ta strast izhaja iz vašega dovoljevanja, da izpolnite vse potrebe, ki so v vas.

Rada vas imam!

PELE siv ANGELSKI-DOTIK

 

 

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Boginjo Pele: 

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3