Spoznaj čarobni svet Boginj!

Boginje so naše čarobne prijateljice, katerih namen je, da nam pomagajo živeti bolj izpolnjeno in srečno. Vsaka s svojo energijo podpira nas in naša življenja.

Boginje sodelujejo tako z moškimi kot ženskami. Usmerjajo vse nas k boljšim izbiram za naša življenja. Zares prebujajoče je sodelovati z njimi, saj te njihova energija ponese v posebno osebno moč in občutenje sebe in svojih zmožnosti. Nekatere Boginje nam pomagajo uresničevati želje, krepiti ljubeče odnose, izbirati prave poti in prebuditi obilje v življenju, druge nas vodijo k očiščenju in zdravljenju.

Ko so me pred leti Angeli povabili, da navežem stik z njimi, si nisem predstavljala, kako zelo me bodo navdušile in da se bom zaljubila v njihov čarobni svet in božansko energijo.

Predstavile so se mi Boginje, ki jih lahko spoznate na tej strani in mi zaupale, kaj je njihov namen in kako nam pomagajo živeti v našem namenu.

Afrodita ANGELSKI-DOTIKAfrodita Zelena-Tara ANGELSKI-DOTIKZelena Tara Kali ANGELSKI-DOTIKKali Kuan-Jin ANGELSKI-DOTIKKuan Jin Yemanya ANGELSKI-DOTIKYemanya Laksmi ANGELSKI-DOTIKLakšmi Pele ANGELSKI-DOTIKPele Isis ANGELSKI-DOTIKIsis

Seveda so želele, da zanje izdelava tudi energetske dišave, ki jih je Anja Timzoya kmalu ustvarila pod imenom Esence Boginj. Preko teh esenc se lahko še močneje povežemo z Boginjami in začutimo njihovo bližino. Tudi same pogosto rečejo, naj se redno nadišavimo z njihovimi esencami, saj tako aktiviramo njihovo energijo v svojem fizičnem življenju.

Sama vedno, ko potrebujem prebuditi svojo ženskost, uporabim Esenco Boginje Afrodite. Pa tudi Esenca Boginje Lakšmi za obilje je ves čas v moji torbici. Sodelovanje z njimi me navdihuje, saj nas na tako neposreden, iskriv in čuteč način povabijo, da živimo v največjem izrazu sebe in s tem oblikujemo dobrobit v odnosih, uspeh in obilje v delu, zdravje in energetsko moč ter izpolnjenost v življenju.

Povabim vas, da odprete srce za naše božanske prijateljice in jim dovolite, da prebudijo vaš svet. Najinega so zagotovo.

Spoznaj njihovo moč in sodeluj z njimi! Z veseljem bodo s teboj delile svoje blagoslove. 

Tjaša Dorelay

Sporočilo Boginj si preberi tukaj ...

Čarobni svet Boginj se nam predstavi

Sprva želimo povedati, da je vaš fizičen svet premajhen za našo energijo. Lahko bi celo rekle, da je preozrek, to pomeni, da se naša frekvenca obstoja ne more utelesiti v fizično energijo. Vedno smo lahko obstajale samo na nivoju energije. A tukaj imamo vso moč in vso zavest hranimo v tem nefizičnem svetu. A naš obstoj je močno povezan s fizičnim svetom.

Lahko rečemo, da smo nekakšne varuhinje fizičnega in skrbimo za urejenost obstoja. Skrbimo za to, da je vsega dovolj na strani energije, kar se nato preoblikuje v fizičnost. Če je na nefizičnem delu dovolj velik obstoj, potem se lažje manifestira v fizično.

Vaš obstoj je fizičen in nefizičen hkrati. Imate fizično telo, ki vam omogoča, da doživljate fizično izkušnjo življenja. Lahko se objemate, lahko hodite po Naravi, lahko si fizično delite ljubezen in naklonjenost, lahko glasovno izražate svoje globine duše. Istočasno se lahko tudi fizično ranite, se oddaljite od svojega popolnega zdravja in dobrobiti in dobesedno pozabite na pomen svojega fizičnega telesa v fizičnem življenju. Vaš obstoj v fizičnosti vam tako omogoča, da ste zelo prizemljeni v svoji izkušnji.

A ne pozabite, da je večji del vas vaša duša, ki je nefizična. Njena sestava je enaka kot naš obstoj. Zato se lahko vedno (resnično vedno) povežete z nami, ko vstopite v svojo dušo in iz nje prosite za naše vodstvo.

Nikomur se ne približamo brez povabila, saj potrebujemo vaše dovoljenje, da vas s svojo energijo podpiramo. Zato se bomo vedno ob vas zgostile v svoji energiji, ko nas boste povabili. Vedno pridemo hitro in podamo znamenje (fizično), ki dokazuje našo bližino.

Boginje

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay

 

12 modrosti Boginj

Boginje so nam predale 12 modrosti. Preberi si jih in jih vpelji v svoje življenje. Zaživi božansko!

1

V svetu je več oblik resnic, kot jih živiš ti. Če ne spoznaš, da vsak človek nosi svojo izkušnjo življenja in zato zastopa svojo resnico, ne boš z nikomer imel čudovitega odnosa, saj ga boš ves čas želel spreminjati. To ni tvoja naloga. Tvoja naloga je, da sprejmeš sočloveka z njegovo izkušnjo življenja in sprejmeš sebe s svojo izkušnjo življenja. To je podlaga za dober odnos s seboj in drugimi.

2

Vedno, ko želiš v življenju nekaj izsiliti, se ti podre več situacij, kot jih izgradiš. Če ne upoštevaš časa, ki je potreben, da se želje manifestirajo, nikdar ne vidiš sinhronosti v svetu. In svet je sinhroniziran s teboj. Vse vstopi v tvoj svet, ko je pravi čas. Ne izsiljuj uresničenja, ampak naredi vse, kar je v tvoji moči, da pripraviš prostor za prihod uresničene želje.

3

Tvoja odgovornost je tvoje življenje. Nihče nima večje moči v tvojem svetu, kot jo imaš ti sam. In v tvoji moči je, da živiš po svoji resnici in prepričanjih ali pa da prevzameš resnice drugega in ugajaš prepričanjem drugih. Če počneš slednje, izgubljaš sebe. Če zastopaš svojo resnico, živiš v svojem namenu. Ker svet te potrebuje natanko takšnega, kot si v svojem bistvu.

4

Vsi odnosi so le podaljšek tebe. Vse, kar ne maraš v sočloveku, težko sprejemaš v sebi. Ne obračaj se na druge, obrni se k sebi in posveti z lučjo ljubezni na ta delček tvoje celote, ki ga tako težko sprejmeš.

5

Denar je vrednost, ni pa vrednota. Dokler ne spoznaš te razlike, nisi magnetno povezan s pritokom denarja. Denar v tvoje življenje ne vnaša vrednot, poveča pa tvoje življenje z vrednostjo. Ne zato, ker si z njim lahko nekaj fizičnega omogočiš, ampak zato, ker prejmeš fizičen dokaz svoje sposobnosti ustvarjanja obilja, ko ga sprejmeš. To je dokaz tvoje energetske pretočnosti. In to je vrednost.

6

Vsakič, ko iščeš odgovore zunaj sebe, boš zmeden. Odgovori, ki ležijo zunaj v svetu, niso povezani s teboj in tvojo dušo, niti s tvojo trenutno situacijo. Povprašaj sebe, kakšen nasvet imaš zase v tem času in sledi temu nasvetu. Vsi odgovori so v tebi, a ker se premalokrat povprašaš po mnenju, ga ne poznaš in zato v zunanjem svetu iščeš potrditve. Ti si edina oseba, ki s teboj živi že celo življenje.

7

Si ženska ali si moški. Živi svojo energijo, sprejmi svoj spol in vse, kar je čudovitega v tebi. Ne postavljaj se v vlogo moškega, če si ženska. Ženska si z namenom in deluj v svoji ženskosti. Ljubi svoje telo in prepoznaj čudovit obstoj ženske. Če si moški, razumi, da je tebi dana moč, da prevzameš vodstvo in nadzor, zato ne prelagaj tega na druge. Ti imaš to moč in nauči se jo uporabiti.

8

Ljubi se natanko takšnega, kot si. Četudi določenega dela sebe še ne moreš spoštovati in biti nanj ponosen, ga lahko ljubiš zaradi preprostega dejstva, ker je del tebe. In ker si vreden kot celota, je vreden tudi ta del tebe.

9

Okoliščine življenja se spreminjajo, ker ti potuješ po poti, ki jo tvoja duša mora prehoditi. Sprejmi spremembe, saj so tvoj razvoj.

10

Nikoli nikogar ne užali. Tako raniš sebe bolj kot drugo osebo, saj podpiraš mišljenje, da nekdo ni vreden. Vsak je vreden že zato, ker živi in predaja svojo moč in dušne darove (zavedajoč se ali ne). In vreden si tudi ti, toliko, da lahko vidiš vrednost življenja.

11

Ne misli, da ti bo karkoli ušlo. Vse, kar moraš doživeti, boš doživel. Izkušnje, ki jih tvoja duša potrebuje, jih bo prejela. Ne veš pa, da je večina izkušenj namenjenih tebi zato, da prepoznaš čarobnost življenja.

12

Že ves čas veš, da si poseben, pa še vedno iščeš načine, da bi dokazal, da si z nekom enak. Sprejmi svojo enkratnost in jo potrdi. Si poseben in nikogar ni, ki bi bil tak, kot si ti. Zavedaj se svoje posebnosti in bodi ponosen nanjo.


Z ljubeznijo in ljubečo podporo!


Boginje

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3