Ariel 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Ariel ti pomaga, da se lahkotno premikaš po svojem življenju in iščeš užitek v svojem obstoju. Povezuje te s tvojo pravo naravo. Skrbi za stik z naravo, rastlinami, živalmi in vsem naravnim. Spodbuja te k razstrupljanju telesa, misli in čustev. Informira hrano in pijačo s svežino in naravnim navdihom. Odkriva ti tančico tvoje duše. Pomaga ti, da se predaš in zapluješ v življenje, ki je tvoje (torej ne prevzeto od drugega ali predstava drugega). Prebuja lahkotnost, otroško razigranost in nežnost.

Preberi sporočilo Nadangela Ariela ... 

Nadangel Ariel se predstavi

Moje ime je Ariel in nate delujem lahkotno. Sem Angel, ki vodi tvojo sprostitev, razbremenitev in svobodo. Skupaj z ostalimi Angeli te spodbujam, da pluješ s svobodnim tokom svojega življenja, predaš skrbi nam (da jih sprostimo) in spoznavaš lepoto okoli sebe. Pomisli, kako lepše bi bilo tvoje življenje, če bi svoje skrbi predajal nam, Angelom, da jih zate očistimo in nežno sprostimo.

Od tebe želim iskrenost in jasnost. Ves čas vedi, česa si globoko v sebi želiš in pomagal ti bom, da boš v sproščenosti to dosegel. Sodeluj z Naravo, katere del si, in bodi vpet v dejavnosti, ki te veselijo, prebujajo smeh in radost v tvojem življenju. Moja vloga v tvojem svetu je prebujati tvojo lahkotnost na vseh področjih. Želim, da postaneš bolj povezan s celoto obstoja in bolj lahkotno živiš svojo izkušnjo.

Ko potrebuješ pomiritev, lahkotnost in svobodo, pokliči me k sebi in v ljubezni ti bom pomagal. V tebi prebujam ljubezen in ljubečo povezanost z življenjem. Rad te imam!

Nadangel Ariel

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Nadangelom Arielom: 

  • Preberi si Arielovo sporočilo v Kartah Nadangelov tukaj!
  • Spoznaj Nadangela Ariela in nauči se informirati svoje življenje z naravno esenco, česar te nauči v knjigi Blagoslov Nadangelov.
  • Odišavi se z dišavo Nadangela Ariela za prebuditev lahkotnosti in povezanost s tvojo pravo naravo. Več o dišavi si preberi tukaj.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3