Metatron 02 ANGELSKI-DOTIKNadangel Metatron te vabi, da pustiš vse dvome iluzije in stare napete energije ter se zaveš svojih sposobnosti in svoje osebne moči. Pomaga ti okrepiti resnico duše. Spodbuja te, da se ne obotavljaš, temveč pogumno stopiš korak naprej na pot, ki si jo želiš. Pomaga ti prepoznati, kaj naj bo tvoj naslednji korak in te na novi poti vodi. Pomaga ti prebuditi tvojo lastno vrednost.

Preberi sporočilo Nadangela Metatrona ... 

Nadangel Metatron se predstavi

Moje ime je Metatron in v tvojo bližino stopam z izjemno močjo. Opogumljam te, da se zavedaš, da je vsako stanje prenosljivo in spremenljivo. Zato ne zadržuj svojih misli v stanju, ki te potiska navdol, temveč se sooči s svojo izkušnjo življenja, preobrazi bolečine v lekcije duše in nadaljuj svojo pot pogumnejši in močnejši.

Vsak tvoj dvom ti pomagam sprostiti in povezujem te s tvojo osebno močjo in resnico. Pomagam ti, da postaneš celovit v svojem obstoju. Spodbujam tvojo integriteto.

Želim, da vidiš, da si del celote in le v celoti lahko uspešno deluješ in obstajaš v zadovoljstvu. Zavej se, kaj te obdaja in kako lahko k temu okolju pripomoreš, da bo postal še bolj močen v ljubezni.

Pokliči me k sebi, ko rabiš močno podporo, vodstvo, zaščito in pogum. Vodim te v življenju in ti pomagam preiti težka obdobja, jih blagoslavljam z lučjo in ti pomagam prepoznati bisere/darove v njih.

Sprejmi mojo moč in dovoli, da te objamem z njo, te podprem in te opogumim, da nadaljuješ svoje življenje, ker je vredno. Tvoje življenje je tvoj dar in ga kot takega sprejmi! Rad te imam!

Nadangel Metatron

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Nadangelom Metatronom: 

  • Preberi si Metatronovo sporočilo v Kartah Nadangelov tukaj!
  • Spoznaj Nadangela Metatrona in izvedi vaji za prezračenje zastalih energij in spodbuditev usklajenosti v knjigi Blagoslov Nadangelov.
  • Odišavi se z dišavo Nadangela Metatrona za sprostitev iluzij in okrepitev resnic tvoje duše. Več o dišavi si preberi tukaj.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3