Kamuel 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Kamuel je varuh odnosov in ljubezni. V tebi prebuja brezpogojno ljubezen do tebe in te podpira, da gradiš ljubeče in izpolnjujoče odnose. Vodi te k pristnim, iskrenim in čistim odnosom. Vedno, ko potrebuješ jasnost v odnosu, ga pokliči in pomagal ti bo. V tebi prebuja nežnost do tebe, tvojega telesa in življenja. Pomaga ti prepoznati osebne želje. Podpira te, da sprejmeš svoje življenje.

Preberi sporočilo Nadangela Kamuela ...

Nadangel Kamuel se predstavi 

Dragi otrok, kar nosiš v sebi, je tvoja resnica. Ko stopiš v odnos, oblikuješ novo, skupno resnico. Ko sprejmeš, da si v odnosu cel, v ta odnos daš vsega sebe in sprejmeš vse zase. Ko spoznaš, da je odnos nadgraditev tebe, ne dopolnitev, si lahko v njem natanko tak, kot si in tako deliš svoj čudovit obstoj s sočlovekom. Taki odnosi so izpolnjujoči. Ob tebi sem, predajam ti sporočila in te vodim v razumevanje in sprejemanje ter spreminjanje tvojih odnosov.

Moja vloga v tvojem svetu je, da blažim tvoje odnose, ko postanejo pretežki in te utesnjujejo. Tedaj ti pomagam prepoznati tvojo osebno svobodo in te vodim v užitek v odnosu. Moja naloga je, da te spodbujam in krepim tvojo voljo v odnosih, ki so zate izziv, a so potrebni in pomembni odnosi zate. Prav tako sem ob tebi ob vseh pomembnih trenutkih, ko praznuješ svoje odnose.

Ves čas te spremljam, tudi tedaj, ko želiš izgraditi bolj močen odnos sam s seboj. Ob tebi sem, da te vodim v sprejemanje sebe, prepoznavanje ljubezni in spoštovanja. Hvaležnost prebujam in topim tvoje srčne bolečine. Ob tebi sem vsakič, ko me pokličeš. Prepoznaj mojo energijo, ki je zelo nežna in mila. Vanjo te objamem vsakič, ko potrebuješ podporo v svojih odnosih.

Tu sem ob tebi, ko me potrebuješ. Pokliči me, pomisli name in začutil me boš. S teboj, z ljubeznijo!

Nadangel Kamuel

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Nadangelom Kamuelom: 

  • Preberi si Kamuelovo sporočilo v Kartah Nadangelov tukaj!
  • Spoznaj Nadangela Kamuela in izvedi vajo za povezovanje v ljubezni z drago osebo v knjigi Blagoslov Nadangelov. Poslušaj njegove modrosti na CD-ju Izpolnjujoči odnosi in si zaživi izpolnjeno v svojih odnosih ljubezni!
  • Odišavi se z dišavo Nadangela Kamuela za ljubezen do sebe in izpolnjujoče odnose. Več o dišavi si preberi tukaj.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3