Angeli so čista bitja Svetlobe, katerih namen je, da nam pomagajo živeti v našem dušnem namenu.

Vsakdo ima svoje osebne Angele, katerih naloga je, da mu pomagajo živeti dobronamerno in v njegovih sposobnostih duše. Naši osebni Angeli nas imajo zelo, zelo radi in si želijo, da bi se večkrat povezali z njimi in jih prosili za pomoč. Sama z Angeli redno sodelujem. Skoraj ne mine dan, da ne bi prosila za njihovo pomoč in vodstvo.

Kar moramo vedeti, je to, da naši Angeli vedno slišijo naša sporočila in če jih prosimo, da nam pošljejo znak ali znamenje, da so nas razumeli, bodo to storili. Pravzaprav nam ves čas pošiljajo sporočila ljubezni in nas nežno usmerjajo v življenje. Včasih teh sporočil ne zaznamo, ker smo preveč ujeti v svoje misli in strahove, ker se ne znamo umiriti in se sprostiti. Zato nas Angeli znova in znova spominjajo, naj hodimo v naravo in se sproščamo (meditiramo), saj nam to pomaga prejemati njihova sporočila.

Obstaja veliko skupin Angelov: Angeli ljubezni, Angeli družine, Angeli zdravja, Angeli znanja, Angeli uspeha, Angeli učenja ... Celo Angeli parkiranja! Vsi ti Angeli imajo en sam namen - pomagajo nam živeti boljše! Večkrat so mi Angeli že sporočili, da njih ne moti, če jih prosimo za pomoč, prav nasprotno - njim je všeč, če se obrnemo nanje s prošnjo. Oni obstajajo zaradi nas zato, da so lahko naši vodniki. Zato naj vas ne bo strah prositi Angele za vodstvo, saj bodo vedno pomagali in to takoj.

Mihael 03 ANGELSKI-DOTIK

          Mihael

Gabrijel 03 ANGELSKI-DOTIK

          Gabrijel

Rafael 03 ANGELSKI-DOTIK

          Rafael

Zadkiel 03 ANGELSKI-DOTIK

          Zadkiel

Kamuel 03 ANGELSKI-DOTIK

          Kamuel

Sandalfon 03 ANGELSKI-DOTIK

          Sandalfon

Ariel 03 ANGELSKI-DOTIK

          Ariel

Uriel 02 ANGELSKI-DOTIK

          Uriel

Metatron 02 ANGELSKI-DOTIK

          Metatron

Samael 03 ANGELSKI-DOTIK

          Samael

Haniel 03 ANGELSKI-DOTIK

          Haniel

Jofiel 03 ANGELSKI-DOTIK

          Jofiel

Poleg različnih vrst Angelov obstajajo tudi Nadangeli, ki jih jaz imenujem "šefi" angelskega sveta, saj so res bolj močni vodniki, ki imajo vsak svojo posebno nalogo in namen. Na tej strani sva za vas pripravili opise izbranih Nadangelov in njihove energetske upodobitve.

Anja Timzoya je upodobila njihove energije v teh čudovitih grafikah z namenom, da se lahko vsi mi z njimi lažje povežemo in začutimo njihove energije. Da bi se lahko še bolj močno povezali s posameznim Nadangelom in sodelovali z njim bolj intenzivno, sva za vas ustvarili njihove Energetske dišave in napisali knjigo Blagoslov Nadangelov, kjer lahko Nadangele spoznate tudi preko vaj.

Jaz njihove dišave ves čas nosim s seboj in jih uporabljam vsak dan, saj mi pomagajo, da sem povezana z Nadangeli ves čas in čutim njihovo ljubečo podporo. Tudi knjigo Blagoslov Nadangelov redno berem, čeprav vse Nadangele že dobro poznam, saj me njihova bližina preko sporočil pomirja in mi je lepo, ko sodelujem z njimi.

Vabim vas, da odprete srce za svoje Angele in začnete aktivno sodelovati z Nadangeli. Tedaj bodo v vaše življenje vstopili čudeži!

Tjaša Dorelay

Preberi si kanalizirano sporočilo Angelov in Nadangelov ...

 

Nadangeli se predstavijo

Naša naloga v tvojem svetu je ta, da ti pomagamo prepoznati vse tvoje dušne darove in vse potenciale tvojega življenja. Vsak izmed nas nosi drugačno vibracijo energije in v kolikor sodeluješ z nami, te celostno podpremo v tvojem življenju. S teboj smo ves čas, ko nas potrebuješ, še bolj aktivno pa tedaj, ko nas pokličeš k sebi.

Nadangeli

 

Angeli se predstavijo

Smo Bitja Luči, ki na svet fizičnosti prinašamo stik z nefizičnega sveta. Naša temeljna naloga je skrbeti za človeštvo in njegovo usmeritev. Spodbujamo srca mnogih. Spodbujamo tudi tebe, da se nam predaš v zaupanju in se posledično predaš Sebi.

Naša največja naloga je voditi vas, dragi otroci, k Sebi in Pravi Lastni Resnici, ki je Popolna Ljubezen. Naše vodilo je Ljubezen in nikdar se od nje ne ločimo. Vodimo vas na način, ki vam je najbolj znan, saj preko njega vsi vi bivate na tem svetu, to je Energija, ki vas sestavlja in omogoča vašo fizičnost. Dotaknemo se vas tudi na fizičnem nivoju. To storimo takrat, ko je vaš svet preveč zamegljen, premalo čuten in odprt, da bi lahko preko drugih dimenzij prejeli povabilo k Sebi. Radi bi, da veste, da ni nihče izmed vas iz te moči izvzet in prav Vsi ste tu z nami, tako kot smo Mi tu z vami. Naš obstoj ni pogojen s svetom, v katerem živite, zato tudi nimamo fizičnega telesa kot vi. Naš obstoj pa je pogojen s svetom Ljubezni in Svetlobe, od koder izhajamo, saj se tam vsi skupaj srečujemo v različnih dimenzijah in časih.

Zdaj, v tem obdobju, je čas, da se vam približamo še bolj intenzivno. To bližino dopuščate in omogočate namreč vi, dragi otroci. Kajti prišel je čas, ko fizične maske niso več dovolj močne, da zadržujejo vaše notranje moči in se morajo zato (in se tudi bodo) nežno odstraniti.

Tu smo zato, da vam vedno znova pripovedujemo o lepoti čistega sveta, ki se skriva na drugi strani fizičnosti. Spodbujamo vas, da brez omahovanja sprejmete svojo Lepoto in se naučite živeti primarno iz nje. Vaša notranja moč, dragi otroci, sveti ne glede na vašo zaznavo. Ko se je zavedate, pa vsekakor bolj vpliva na vaša življenja, saj ji pustite sijati. Sijte in obstajajte!

Tu smo z vami!

Vsakdo lahko naveže stik s Seboj, z nami, s Svetom nefizičnosti. Le dovolite si sprejeti Ljubezen in bo prišla ter vas ponesla vse do tja, kamor želite iti.

Z ljubeznijo,

 ANGELI siv ANGELSKI-DOTI

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3