Angeli in Nadangeli

Angeli so čista bitja Svetlobe, katerih namen je, da nam pomagajo živeti v našem dušnem namenu.

Vsakdo ima svoje osebne Angele, katerih naloga je, da mu pomagajo živeti dobronamerno in v njegovih sposobnostih duše. Naši osebni Angeli nas imajo zelo, zelo radi in si želijo, da bi se večkrat povezali z njimi in jih prosili za pomoč. Sama z Angeli redno sodelujem. Skoraj ne mine dan, da ne bi prosila za njihovo pomoč in vodstvo.

Kar moramo vedeti, je to, da naši Angeli vedno slišijo naša sporočila in če jih prosimo, da nam pošljejo znak ali znamenje, da so nas razumeli, bodo to storili. Pravzaprav nam ves čas pošiljajo sporočila ljubezni in nas nežno usmerjajo v življenje. Včasih teh sporočil ne zaznamo, ker smo preveč ujeti v svoje misli in strahove, ker se ne znamo umiriti in se sprostiti. Zato nas Angeli znova in znova spominjajo, naj hodimo v naravo in se sproščamo (meditiramo), saj nam to pomaga prejemati njihova sporočila.

Obstaja veliko skupin Angelov: Angeli ljubezni, Angeli družine, Angeli zdravja, Angeli znanja, Angeli uspeha, Angeli učenja ... Celo Angeli parkiranja! Vsi ti Angeli imajo en sam namen - pomagajo nam živeti boljše! Večkrat so mi Angeli že sporočili, da njih ne moti, če jih prosimo za pomoč, prav nasprotno - njim je všeč, če se obrnemo nanje s prošnjo. Oni obstajajo zaradi nas zato, da so lahko naši vodniki. Zato naj vas ne bo strah prositi Angele za vodstvo, saj bodo vedno pomagali in to takoj.

Mihael 03 ANGELSKI-DOTIK

          Mihael

Gabrijel 03 ANGELSKI-DOTIK

          Gabrijel

Rafael 03 ANGELSKI-DOTIK

          Rafael

Zadkiel 03 ANGELSKI-DOTIK

          Zadkiel

Kamuel 03 ANGELSKI-DOTIK

          Kamuel

Sandalfon 03 ANGELSKI-DOTIK

          Sandalfon

Ariel 03 ANGELSKI-DOTIK

          Ariel

Uriel 02 ANGELSKI-DOTIK

          Uriel

Metatron 02 ANGELSKI-DOTIK

          Metatron

Samael 03 ANGELSKI-DOTIK

          Samael

Haniel 03 ANGELSKI-DOTIK

          Haniel

Jofiel 03 ANGELSKI-DOTIK

          Jofiel

Poleg različnih vrst Angelov obstajajo tudi Nadangeli, ki jih jaz imenujem "šefi" angelskega sveta, saj so res bolj močni vodniki, ki imajo vsak svojo posebno nalogo in namen. Na tej strani sva za vas pripravili opise izbranih Nadangelov in njihove energetske upodobitve.

Anja Timzoya je upodobila njihove energije v teh čudovitih grafikah z namenom, da se lahko vsi mi z njimi lažje povežemo in začutimo njihove energije. Da bi se lahko še bolj močno povezali s posameznim Nadangelom in sodelovali z njim bolj intenzivno, sva za vas ustvarili njihove Energetske dišave in napisali knjigo Blagoslov Nadangelov, kjer lahko Nadangele spoznate tudi preko vaj.

Jaz njihove dišave ves čas nosim s seboj in jih uporabljam vsak dan, saj mi pomagajo, da sem povezana z Nadangeli ves čas in čutim njihovo ljubečo podporo. Tudi knjigo Blagoslov Nadangelov redno berem, čeprav vse Nadangele že dobro poznam, saj me njihova bližina preko sporočil pomirja in mi je lepo, ko sodelujem z njimi.

Vabim vas, da odprete srce za svoje Angele in začnete aktivno sodelovati z Nadangeli. Tedaj bodo v vaše življenje vstopili čudeži!

Tjaša Dorelay

Preberi si kanalizirano sporočilo Angelov in Nadangelov ...

Preberi več

Nadangel Mihael

Mihael 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Mihael nam prinaša mir, sprošča strahove, omejitve in dvome, prebuja zaupanje in osebno moč. Očisti vse neusklajenosti in v tvoje življenje vnaša pomirjenost in usklajenost s celoto. Prinaša ti jasnost za življenje. Opogumlja te, da živiš v svojem namenu. Nadangel Mihael skrbi za energetska čiščenja in zaščite.

Preberi si sporočilo Nadangela Mihaela ...

Preberi več

Nadangel Gabrijel

Gabrijel 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Gabrijel prebuja v tebi čisto ljubezen in nežnost do sebe kot do otroka. Spodbuja te, da se sprejmeš, povežeš s svojo dušo in odkriješ svojo notranjo lepoto. Je sočuten sopotnik v tvojem svetu izražanja. Spodbuja te, da izražaš svojo resnico in jo pogumno zastopaš. Vodi te v delo, ki ti bo omogočilo, da javno izraziš svoje darove in pomagaš množicam ljudi. S svojo nežno energijo te poboža, ko potrebuješ tolažbo in te opogumi, ko želiš izraziti svojo čisto resnico. Je vodnik otrok in staršev. Starše vodi pri vzgoji otrok. Nosečnicam pomaga pri porodu.

Preberi sporočilo Nadangela Gabrijela ... 

Preberi več

Nadangel Rafael

Rafael 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Rafael ti pomaga pri zdravljenju v tvojem življenju. Zdravi telo, srce, um, omejitve tvoje duše, čustveno obremenjenost, navezanost in odvisnosti. Sodeluj z njim z zeleno svetlobo in povabi ga v vse odnose, ki so potrebni zdravljenja (tudi v tvoj odnos s seboj). Pomaga ti preiti šok in travme. Nadangel Rafael te zdravi tako, da spodbuja pretočnost energije v tvojem telesu in poskrbi za energetsko čiščenje. Spodbuja nove navade. Vedno te obišče s skupino Angelov zdravljenja, njihova skupna moč premaga vse fizične ovire.

Preberi sporočilo Nadangela Rafaela ...

Preberi več

Nadangel Zadkiel

Zadkiel 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Zadkiel ti pomaga v procesu manifestacije in kreacije. Podpira tvoje vizije. Spremlja te v vseh spremembah v tvojem življenju. Pomaga prebujati spomin. Spominja te na to, kar je resnično pomembno in pomaga ti najti izgubljene predmete ali misli. Sprošča navlako in spodbuja novosti. Prebuja tvojo povezanost s teboj in tvojimi darovi in te navdihuje, kako iz svojih darov oblikuješ obilje v svojem življenju. Sodeluje s teboj tedaj, ko si čustveno ali fizično preobremenjen, saj te očisti in prezrači tvojo energijo.

Preberi sporočilo Nadangela Zadkiela ... 

Preberi več

Nadangel Kamuel

Kamuel 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Kamuel je varuh odnosov in ljubezni. V tebi prebuja brezpogojno ljubezen do tebe in te podpira, da gradiš ljubeče in izpolnjujoče odnose. Vodi te k pristnim, iskrenim in čistim odnosom. Vedno, ko potrebuješ jasnost v odnosu, ga pokliči in pomagal ti bo. V tebi prebuja nežnost do tebe, tvojega telesa in življenja. Pomaga ti prepoznati osebne želje. Podpira te, da sprejmeš svoje življenje.

Preberi sporočilo Nadangela Kamuela ...

Preberi več

Nadangel Sandalfon

Sandalfon 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Sandalfon ti pomaga, da se sprostiš in navežeš stik s seboj. Pomaga ti prepoznati, da si varen in blagoslovljen. Uslišuje tvoje prošnje in te vodi k zaupanju vase in v svet. Pomaga ti, da se zaveš, da si pomemben del Celote. Prebuja intuicijo. Vodi te k jasnoslišnosti, saj pogosto svoja znamenja predaja preko glasbe. Je zelo nežen vodnik. V naša življenja prinaša lahkotnost in osebno svobodo. Pomirja čustvene in miselne "drame". Podpira otroke, da so bolj povezani s svojo dušo.

Preberi sporočilo Nadangela Sandalfona ... 

Preberi več

Nadangel Ariel

Ariel 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Ariel ti pomaga, da se lahkotno premikaš po svojem življenju in iščeš užitek v svojem obstoju. Povezuje te s tvojo pravo naravo. Skrbi za stik z naravo, rastlinami, živalmi in vsem naravnim. Spodbuja te k razstrupljanju telesa, misli in čustev. Informira hrano in pijačo s svežino in naravnim navdihom. Odkriva ti tančico tvoje duše. Pomaga ti, da se predaš in zapluješ v življenje, ki je tvoje (torej ne prevzeto od drugega ali predstava drugega). Prebuja lahkotnost, otroško razigranost in nežnost.

Preberi sporočilo Nadangela Ariela ... 

Preberi več

Nadangel Uriel

Uriel 02 ANGELSKI-DOTIKNadangel Uriel v tvoje življenje vnaša modrost, navdih, kreativnost in jasnost. Razsvetljuje situacije, ki niso jasne in vliva zaupanje in modrost vsem vpletenim. Pomaga pri vseh novih nalogah, novo zadanih ciljih in navdihuje z idejami. Spodbuja napredek v življenju in osredotočenost. Sprošča napetosti, omejitve, pomirja in objame s toploto. Prebuja nova vedenja in znanja.

Preberi sporočilo Nadangela Uriela ... 

Preberi več

Nadangel Metatron

Metatron 02 ANGELSKI-DOTIKNadangel Metatron te vabi, da pustiš vse dvome iluzije in stare napete energije ter se zaveš svojih sposobnosti in svoje osebne moči. Pomaga ti okrepiti resnico duše. Spodbuja te, da se ne obotavljaš, temveč pogumno stopiš korak naprej na pot, ki si jo želiš. Pomaga ti prepoznati, kaj naj bo tvoj naslednji korak in te na novi poti vodi. Pomaga ti prebuditi tvojo lastno vrednost.

Preberi sporočilo Nadangela Metatrona ... 

Preberi več

Nadangel Haniel

Haniel 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Haniel ti pomaga, da prebudiš milino v svojem življenju in v nove okoliščine vstopaš mirno, sproščeno. Pomaga ti, da se vrneš k viru, k sebi in vzpostaviš stik s svojo dušo. Prebuja tvojo družabnost in srčno povezanost z ljudmi. Spodbuja te, da si povezan z ljudmi in da skupaj kot skupnost delujete v dobro za ta svet. Rahlja ustvarjene strukture. Prinaša ti pomiritev, neobsojanje, sočutje in radodarnost. Opogumlja te, da iščeš znanja tvoje duše v Naravi in njenih darovih.

Preberi sporočilo Nadangela Haniela ... 

Preberi več

Nadangel Samael

Samael 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Samael navdihuje. Spodbuja osebno integriteto in ti pomaga, da si povezan s svojo resnico in da se zavedaš sebe, kako pomemben si. Spodbuja te, da se najprej zaveš sebe in šele nato ukrepaš v zunanjem svetu. Pomaga ti k usklajenemu delovanju in gladkemu življenju. Vse situacije so le ogledalo tvoje notranje drame. Umiri osebno dramo tako, da ga povabiš k sebi. Nadangel Samael pomaga pri razbremenitvi in osvoboditvi. Sprtim stranem pomaga k pomiritvi.

Preberi sporočilo Nadangela Samaela ... 

Preberi več

Nadangel Jofiel

Jofiel 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Jofiel je sopotnik v tvojih osebnih projektih. Spodbuja te, da živiš v svojih sposobnostih, jih deliš in si preko njih ustvarjaš osebno obilje. Pomaga ti prebuditi dušne darove. Navdihuje tvoje lepe misli in tvojo kreativnost. Vedno poskrbi, da se počutiš vrednega in močnega. Pomaga ti sprejemati sebe in te vodi v nov korak v tvojem osebnem življenju.

Preberi sporočilo Nadangela Jofiela ... 

Preberi več

Nadangel Azrael

Nadangel Azrael spremlja tvojo dušo na njenih prehodih. Ob tebi je bil, ko je tvoja duša vstopila v tvoje delo in ob tebi bo, ko se bo tvoja duša poslavljala od fizičnega življenja. Pomaga ti na pomembnih prelomnicah v življenju ohranjati pomirjenost in sočutje. Azrael ti odkriva tančico tvojih preteklih življenj, zato ga povabi k sebi, ko boš želel raziskovati spomine svoje duše.

Preberi sporočilo Nadangela Azraela ... 

Preberi več

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3