Anja-Timzoya ANGELSKI-DOTIKŽivjo! Sem Anja Timzoya in moja strast je ustvarjanje fizičnih izdelkov, ki posameznikom pomagajo, da so vsak dan dobro v svojih življenjih. Kot duša sem zelo kreativna in vir vsemogočih idej. 

Izredno me veseli, da se moji izdelki dnevno dotaknejo toliko ljudi in jih podprejo na poti njihovih življenj.

Sem idejni in izvedbeni vodja projekta Angelski rokovnik in koledar, ki ju Angelski dotik™ izda vsako leto. Zelo uživam, ko ju ustvarjam. Ko čutim moč, ki jo bosta ponesla med ljudi, se počutim kot majhen otrok na božično jutro. Z veseljem prenašam energije sveta okoli nas v energetske grafike, ki uporabnike rokovnika in koledarja polnijo in jim pomagajo ustvarjati čudovite dni. Rokovnik in koledar sta izdelka, ki sta vsako leto aktualna - navdahnjena z energijami, ki jih obdobje prinaša, in polna modrosti, ki jih v letu potrebujemo sprejeti. S Tjašo Dorelay sva veseli, ker se v teh dveh izdelkih tako lepo prepletajo najine sposobnosti in vsako leto nastaneta tako polna izdelka.

Čutim se počaščena, da sem imela možnost upodobiti energije 12 izbranih Nadangelov, močnih energijskih bitij, ki so se mi približali pri ustvarjanju rokovnika za leto 2014. Opazila sem, kako ti samo gibanje v prostoru z obešeno energetsko sliko pomaga, da se energetsko uskladiš in povežeš s svojo dušo. Sama velikokrat sedim pred slikami Nadangelov, vizualiziram njihovo energijo ali le zrem v njih in čutim, kako me kar objamejo s svojo energijo, prostor okoli mene pa postane poln zdravilne energije.

Kot duša prihajam iz sveta Narave. Vedno sem se počutila povezana z vonjem narave - dišečimi rastlinami, svežimi jutri, vonjem dežja ... Skozi ustvarjanje čudovitih izdelkov, navdahnjenih z energijo božanskih bitij, me je moj nos "popeljal" tudi do naravnih esenc - zdravilnih vonjev narave. Z božanskim vodstvom kanaliziranih sporočil Nadangelov in Boginj preko Tjaše Dorelay smo skupaj ustvarili Energetske dišave (ki jih lahko kupite tudi v naši trgovinici). Vse dišave so informirane in nosijo moč Nadangelov in Boginj. Ob uporabi te objamejo v dišeč energetski oblak, ki te energetsko podpre, ti pomaga preiti tvoje omejitve in zaživeti polno. Različne dišave te podprejo na raznolikih področjih v tvojem življenju (v ljubezni, zdravju, kreativnosti, jasnovednosti ...).

Še in še je izdelkov, ki prihajajo in veselim se njihovega ustvarjanja!

Anja Timzoya

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

midve 02 2017 ANGELSKI-DOTIK 02

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3