Pozdravljen na najini strani!

Veseli sva, da so te tvoji osebni Angelčki vodili do naju! 

Namen Angelskega dotika™ je širiti modrost, jasnost in ljubezen preko kanaliziranih sporočil Angelov in številnih drugih Bitij Svetlobe. Namen je spodbujati tebe in vsako osebo ob tebi, da spozna sebe kot dušo in zaživi izpolnjeno in srečno.  

Ta namen izpolnjujeva tako, da vam ponujava vsebino, ki je čista, dobronamerna in spodbudna. Preberi si, kaj vse prejmeš na tej strani ...

Na tej strani boš našel ogromno sporočil Angelov in drugih Bitij Svetlobe. Vsak dan si lahko na strani prebereš dnevno misel, ki je skanalizirana za vsak dan posebej. 

Vsak mesec lahko prebereš angelski napotek meseca (usmeritve in vaje) in spoznaš, kakšne energije te v posameznem času podpirajo in temu slediš. Vsak mesec zate posnamemo kanalizirano meditacijo meseca, katero poslušaj in dovoli, da se te Angeli preko nje dotaknejo. Prav tako ob začetku vsakega leta Angeli za nas predajo usmeritev leta za tekoče leto, ki ga s teboj delimo na naših angelskih straneh.

Modrosti iz sveta Svetlobe so redno objavljene na naši strani, da se dotaknejo tvojega srca in ti prinesejo jasnost za življenje! Prav tako sva zate pripravili predstavitve Angelov, Nadangelov, Bitij narave, Boginj, Samorogov, Bitij morja in drugih Bitij Svetlobe, s katerimi se lahko sam povežeš in začneš z njimi dnevno sodelovati.

Na Angelskem dotiku™ te čaka veliko navdiha. Prebiraj aktualna kanalizirana sporočila Angelov in najin blog, v katerem s teboj deliva najino doživljanje sveta.

Zato, ker imava radi Slovenijo, sva Angele prosili, da nam predajo sporočila, ki so namenjena prav nam, Slovencem. Ta sijajna sporočila najdeš pod zavihkom Za Slovenijo. Preberi jih zase, nato pa jih deli s prijatelji! Daj, dvignimo energijo naši lepi zeleni Sloveniji.

Kadarkoli boš prišel na najino stran, te bo na njej nekaj čakalo. Zato lahko najin angelski portal sprejmeš za prijatelja, ki bo imel zate vedno veliko modrih sporočil, te spodbujal z lepo mislijo in te pomirjal s posnetki meditacij, ki jih boš našel pod zavihkom Meditacijska soba. Da bi se še bolj povezal s seboj kot dušo, sva zate odprli Gabrijelovo sobo, kjer te bodo sporočila Nadangela Gabrijela vodila bližje k sebi.

Tedaj, ko potrebuješ vodstvo Angelov in iščeš odgovore na svoja vprašanja, si lepo povabljen, da povlečeš angelske karte, ki sva jih zate objavili na spletni strani. Izbraš lahko med večimi različnimi kompleti kart (Šepet Angelov, Karte Nadangelov, Dotik Boginj) ali najdeš odgovore v Spirali jasnosti.

Še več brezplačnih daril namenjava tebi in jih lahko snameš s strani pod zavihkom Brezplačna darila.

Da bi začutil močno podporo svojih Angelov, organizirava številne kanalizirane dogodke, katerih namen je, da se te dotakne čista energija Angelov in te pospremi v polnejše življenje. Vsi dogodki so kanalizirani, kar pomeni, da so sporočila predana neposredno s sveta Svetlobe. Pridruži se nama in naj se te dotaknejo Angeli! Aktualne dogodke najdeš pod zavihkom Dogodki.

Vsako leto organizirava tudi kakšen spletni program, ko lahko z Angeli sodeluješ kar od doma. Prav tako pa vsem obiskovalcem najine angelske strani ponudiva brezplačno vodstvo v nov letni čas ob prehodu v novo obodbje. Ob vstopu v novo leto in na dan Angelov, 12. septembra, pa vas obdarujeva z angelskimi sporočilci.

Da bi bil tvoj vsakdan poln angelske energije, zate redno ustvarjava nove angelske izdelke, ki so navdahnjeni z energijo Angelov in ti pomagajo skozi vsakdan. Vsako leto zate ustvariva nov Angelski rokovnik in koledar s sporočili Angelov za tekoče leto. Ustvarili sva celo serijo Energetskih slik Nadangelov, ki prinesejo močno energijo Nadangelov v tvoj dom. Z veliko ljubezni sva ustvarili Energetske dišave Nadangelov in Esence Boginj, aromatična olja z energijo posameznega Bitja Svetlobe. Redno snemava CD-je z modrostmi Nadangelov, saj si želiva, da bi se njihova sporočila dotaknila čim več ljudi.

Najina posebnost pa so osebni kanalizirani izdelki, ki so nama najljubši. Za vas oblikujeva in kanalizirava osebna sporočila Angelov, osebne usmeritve za leto in druga unikatna darila. Všeč nama je, da lahko izdelava unikaten izdelek samo zate, saj želiva, da spoznaš, kako poseben si prav ti. Oglej si najino pestro ponudbo izdelkov v Trgovinici.

Želiva si, da bi obiskoval najino angelsko stran vsak dan in se polnil z njeno energijo, saj je ustvarjena zate!

Tjaša Dorelay in Anja Timzoya

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

midve 02 2017 ANGELSKI-DOTIK 02

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3