Tjasa-Dorelay ANGELSKI-DOTIKŽivjo! Sem Tjaša Dorelay in pogovarjam se z Angeli. Moj dušni namen je deliti sporočila Angelov, ki jih jaz lahko slišim, z vsemi, ki si tega želijo in jim s tem pomagati živeti v večji jasnosti v njihovem življenju.

Z Angeli sem bila močno povezana že celo moje življenje. Vedno sem čutila, da so z menoj, čeprav jih nisem slišala. Življenjske situacije so me pripeljale do točke, da sem spoznala, da obstaja veliko večja realnost, kot smo jo sposobni zaznati z očmi, zato sem si zaželela, da bi se mi svet Angelov odprl in da bi se lahko z njimi jasno pogovarjala. V enem letu od moje želje so se moji "kanali" za sprejemanje angelskih sporočil odprli in začela sem prejemati njihova jasna sporočila. Seveda sprva nisem verjela, da gre za prava sporočila Angelov, a sem kmalu videla, da so se vsa sporočila uresničila in so torej morala biti resnična. Angelom sem začela postavljati konkretna vprašanja in odgovarjali so mi z zelo jasnimi in resničnimi sporočili. Kmalu je postalo pogovarjanje z Angeli moje najljubše opravilo in še danes je moj največji blagoslov, da lahko predajam njihove modrosti v naš človeški svet.

Verjamem, da je vsak človek duša na samostojni poti, ki v sebi nosi edinstvene sposobnosti, katerih namen je, da jih zaživi in s svetom deli svojo enkratnost. Jaz sem svoj namen že odkrila. Svojo enkratnost delim tako, da poslušam sporočila Angelov in jih delim dalje preko te angelske spletne strani, kjer redno objavljam aktualna sporočila Angelov o vseh temah življenja. Preko vseh sporočil, ki jih objavljam na Angelskem dotiku, vam želim pomagati, da spoznate sami sebe (svojo lepo dušo) in se zares začnete imeti radi ter da zaživite v svojem dušnem namenu.

Prepričana sem, da če bi vsaka oseba na tem planetu živela v svojem namenu, bi se naše lepe pisane barve sestavile skupaj v krasen mozaik. Takrat bi bilo vsega dovolj in živeli bi v harmonji. Tega si želim.

Z namenom, da bi lahko čim več ljudi dosegla tudi osebna sporočila Angelov, organiziram kanalizirane angelske meditacije in delavnice po celi Sloveniji. V njih nas Angeli in druga čarobna bitja objamejo z močno energijo in nam predajajo sporočila, ki jih potrebujemo slišati, da zaživimo bolj izpolnjeno in srečno.

Vsi dogodki Angelskega dotika so kanalizirani, kar pomeni, da se v vsakem srečanju povežem z Angeli ali drugimi Bitji Svetlobe in prenašam njihova sporočila ljubezni v skupino. Niti dva dogodka si nista med seboj enaka (četudi nosita isti naslov), saj so vedno predane modrosti in energije za tisto skupino ljudi, ki posluša. Toliko dogodkov sem že kanalizirala in vedno znova me preseneti, koliko je sporočil, ki jih še nismo slišali. 

V tej angelski kreaciji pa me poleg Angelov spremlja tudi moja sestra Anja Timzoya. Njena kreativnost ne pozna meja in sposobna je pretopiti božanske energije, ki jih jaz kanaliziram, v fizičen svet. Skupaj ustvarjava angelske izdelke (ki jih najdeš v najini trgovinici na tej strani), ki so navdahnjena z močno energijo Angelov. Preko vseh teh čarobnih izdelkov želiva k tebi prinesti sporočila ljubezni, pravi dotik Angelov. 

Najin največji izziv je, da za vsako leto ustvariva Angelski rokovnik in koledar, ki vsebuje kanalizirana sporočila Angelov in energetske grafike. Angelski rokovnik je več kot planer, je osebni dnevnik in sopotnik v novo leto. Vanj vloživa veliko ljubezni in z željo, da bi vas ta izdelek kar najbolj podprl, Anja Timzoya vsako leto zanj nariše nove energetske slike. Najin cilj je, da se bodo najini Angelski rokovniki uporabljali po celem svetu in prebujali ljubezen v vseh, ki se jih bodo dotaknili.

Moj največji užitek je, ko za posameznika predajam sporočila njegovih Angelov v osebnih Pogovorih z Angeli. Zame ni bolj čarobnega trenutka kot takrat, ko sem povezana z Angeli in lahko delim njihova sporočila tistim, ki si želijo prejeti več razumevanja za svoje življenje. Angeli nam prinašajo sporočila o namenu naše duše, o izkušnjah naše duše, o naših sposobnostih in talentih. Pripovedujejo nam o tem, kako ustvariti obilje in uspeh v življenju, živeti zdravo in ustvariti izpolnjujoče odnose. Resnično ni vprašanja, na katerega nam Angeli ne bi znali odgovoriti in čutim veliko hvaležnost, da sem lahko »vez« med njimi in nami.

Vidim, kako se ljudem začnejo spreminjati življenja na bolje in kako sami zažarijo v svojem življenju, ko začnejo sodelovati z Angeli, zato je moja vizija tebe navdihniti, da se povežeš s svojimi Angeli in spoznaš, da je življenje na angelskih krilih res nebeško lahko. Ker pa je svet Bitij Svetlobe tako širok, je moj namen tudi ta, da s teboj delim sporočila vseh teh bitij, ki se mi predstavijo, da spoznaš, kolikšne čarobne podpore si pravzaprav deležen.

Lepo mi je, da lahko pomagam ljudem, da postanejo bolj zavedni v svojem življenju in zaživijo v svojem namenu. In vsak dan se zahvalim sebi in Angelom za dar, ki mi je dan, da živim svoje najlepše sanje.

Od vsega pa sem najbolj hvaležna moji družini in najboljšim prijateljem, ki so me ves čas spodbujali, da stopim na to pot, da delim svoj dar s svetom in samo sem to, kar sem. Ponosna sem nase, da sem zbrala pogum in začela deliti svoj dar z ljudmi. Priznam, da mi je bilo prvič izjemno težko javno povedati, kakšen dar nosim in kaj počnem, a kljub vsemu je moja želja po tem, da delim sebe s svetom prevelika, da ne bi na glas povedala: »Sem Tjaša Dorelay in pogovarjam se z Angeli.« 

Tjaša Dorelay

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

midve 02 2017 ANGELSKI-DOTIK 02

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3