Tjasa Anja Bohinj-293Tjaša Dorelay ima čudovit dar, da se lahko poveže s tvojimi osebnimi Angeli in zate kanalizira njihova sporočila.

Bi rad izvedel, kaj ti sporočajo tvoji Angeli? Pridi po ljubeča sporočila za svoje življenje.

Na tej strani bomo zate redno objavljali proste termine za osebno srečanje s Tjašo Dorelay, na katerem zate izvede "reading" oziroma kanaliziranje sporočil tvojih duhovnih vodnikov.

Tjaša Dorelay je v tem procesu medij, ki k tebi prenese sporočila tvojih Angelov. Dobiš odgovore na svoja najbolj aktualna vprašanja in veliko jasnosti za življenje. 

To osebno srečanje je res izjemno lepa izkušnja in si želimo, da bi jo tudi ti doživel. Spodaj si oglej trenutne proste termine in si čim prej rezerviraj svojega, saj gredo "kot za med" :)

 

 

Dodatni termini za Pogovor z Angeli:

  • VSI TERMINI V LETU 2017 SO REZERVIRANI.

 

Si želiš svoj termin? Piši nam in te obvestimo takoj, ko se kaj sprosti oz.ko se razpišejo novi.

 

Piši nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., da si rezerviraš svoj termin!

 

Podrobnejše informacije za srečanje in cenik smo zate zapisali v nadaljevanju.

 

 

Kako rezerviraš svoj termin za Pogovor z Angeli ali Čvek z Afrodito?

Piši nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in nam sporoči, kateri termin si izbral/a.

Termin je zate 100% rezerviran, ko prejmemo nakazilo 50€ akontacije na spodnje podatke. V primeru, da v 3 delovnih dneh termina ne rezerviraš s plačilom akontacije, ga bomo ponudili naprej drugi osebi.

 

Cenik za Pogovor z Angeli in Čvek z Afrodito

60min kanaliziranja angelskih sporočil je 250€

90min kanaliziranja angelskih sporočil je 375€

45min kanaliziranja sporočil Boginje Afrodite je 185€

Krajši ali daljši termini niso na voljo.

 

Kako plačaš Pogovor z Angeli?

Ob rezervaciji termina plačaš akontacijo 50€. Preostanek lahko plačaš v živo, ko se srečamo, oziroma nakažeš na TRR pred srečanjem vsaj 3 delovne dni prej oziroma na srečanje prineseš potrdilo o plačilu.

 

Kaj se zgodi, če svoj termin odpoveš?

Če svoj termin odpoveš do 7 delovnih dni pred dogovorjenim srečanjem, ti vrnemo akontacijo 50€. V primeru, da na srečanje ne prideš in srečanja ne odpoveš, akontacijo zadržimo.

Prosim, da spoštuješ naše delo in nas obvestiš, če se srečanja ne boš udeležil/a. Najlepša hvala!

 

Kakšni so podatki za nakazilo?

A dotik d.o.o., Novi trg 32 a, 1241 Kamnik, TRR: SI56 0700 0000 1453 538, Koda namena: GDSV, Namen: Pogovor z Angeli/Čvek z Afrodito (odvisno kaj izbereš), Referenca: 00 – datum

 

Kje poteka to osebno srečanje?

Osebno srečanje se izvede v našem spaju za dušo v Ljubljani. Pot do naše lokacije ti pošljem ob rezervaciji tvojega termina.

 

Kaj še potrebuješ vedeti?

To srečanje s Tjašo Dorelay vam bo prineslo točno tisto, kar zdaj najbolj potrebujete. Prejeli boste ljubeča sporočil vaših Angelov, ki se bodo globoko dotaknila vašega srca in vam pomagala, da zaživite srečno, uspešno in v svojem namenu duše! Poglej sem, kaj o Pogovoru z Angeli pravijo naše stranke.

 

pogovor-z-Angeli ANGELSKI-DOTIK

nasveti knof ANGELSKI-DOTIK


koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3