V tem članku želim s teboj deliti moje nasvete za postavljanje dobrih vprašanj. Že več let kanaliziram sporočila Angelov (in drugih Bitij svetlobe) in ugotavljam, da je prav, da ti zaupam, kako je smiselno postaviti svoje vprašanje na dogodku ali osebnem pogovoru na tak način, da prejmeš tak odgovor, ki ti bo v največjo pomoč.

 

Gabrijel 01 ANGELSKI-DOTIKNa Angele ali Boginje se obračamo po nasvet, saj nam oni resnično lahko predajo zelo veliko jasnosti za našo situacijo, vpogled, ki nam pomaga bolje razumeti našo izkušnjo in v njej kar najbolj prav delovati.

Ta bitja ne morejo voditi našega življenja na tak način, da nam napovedujejo, kaj se bo zgodilo. Kar pa lahko storijo je to, da nam predajo usmeritve, nam povejo, kaj bi bilo za nas najboljše in nas s tem vodijo v boljše izbire.

Zato spusti stran misel, da ti bodo Angeli povedali, kaj se bo s teboj zgodilo, ker ti ne bodo. Spusti idejo, da je to neka oblika napovedovanja prihodnosti, ker ni.

Vsaka duša je svobodna in lahko sama izbira, kaj bo izkusila in kam bo šla v svojem življenju. Res je, da so določene izkušnje vnaprej izbrane, ampak ne vse.

Tvoja svobodna volja igra veliko vlogo. Angeli te lahko še tako zelo spodbujajo, da stopiš v neko novo izkušnjo, a če ti ne boš v svojem življenju naredil fizičnega koraka v to smer, potem pač tja ne boš šel.

 

Zato te povabim, da razumeš vodstvo Angelov kot jasnost, ki je širša od tvojega videnja situacije in ima vpogled v tvoje celo življenje (tudi v pretekla življenja) in ti lahko poda zelo dobre usmeritve in napotke, kako ti lahko vodiš svoje življenje in se v njem obračaš v smeri, ki si jih želiš in ki so v skladu s tvojo dušo. Tudi če včasih njihovega odgovora še ne razumeš, v redu je. Daj sebi čas, da se umakneš od svoje trenutne življenjske situacije za nekaj korakov, da stopiš ven iz drame in bolečine in potem boš videl jasno sliko in jasno razumel njihovo vodstvo.

Vedno si zapiši odgovor Angelov točno tako, kot ti je bilo predano, ker je smisel v tem vrstnem redu besed!! Ne zapisuj odgovorov na splošno, ker se rado zgodi, da bo tvoj um narobe interpretiral odgovor (ga boš slišal tako, kot ga želiš slišati). Zato si zapiši cel odgovor točno takšnega, kot je, četudi še ne razumeš vsega! Potem pa delaj na tem, da ga ozavestiš. Večkrat si ga preberi. Počakaj nekaj dni in potem ga spet preberi. Kmalu pride jasnost in razumevanje prejetih odgovorov.

Stik s tvojimi duhovnimi vodniki (v mojem kanaliziranju) je nekaj najbolj čudovitega, kar lahko v tem življenju doživiš. Da bi kar največ od te izkušnje prejel, ti bom spodaj zapisala, kako postavljati vprašanja, da dobiš najbolj jasne in dobre odgovore.

 Gabrijel 02 ANGELSKI-DOTIK

1. Vsa vprašanja, ki se začnejo na tak način: »Kdaj se bo (to in to) zgodilo?« so slaba vprašanja. Namesto tega vprašanja lahko postaviš vprašanje takole: »Kdaj je najbolj primeren čas, da (to in to) naredim?« ali pa »V katerem obdobju je dobro, da se za (to in to) aktiviram ali se odprem?« Vidiš, kako te prvo vprašanje postavlja v pasivno stanje (kdaj se bo nekaj zgodilo zame), medtem ko te drugo postavlja v aktivno vlogo (kdaj je primeren čas, da stopim naprej proti temu, kar si želim).

Vsa vprašanja, ki so postavljena na tak način, da tebe postavijo v pasivno vlogo so slaba. Ker Angeli ti ne bodo rekli, da samo počakaj in se bo vse zgodilo zate, ker to ni resnica. Ti s svojim delovanjem (ki je lahko aktivacija ali pa mirovanje/dovoljevanje) spodbujaš rezultate. Oni ti lahko napovejo, kaj prihaja v tvojo smer in kakšne energije te podpirajo, ne morejo pa ti zagotoviti, da se bo nekaj zgodilo samo od sebe, če ti ne boš nič storil proti temu (fizično ali z energijo).

 

2. Vprašanja, ki so postavljena tako, da je odgovor lahko samo DA ali NE so tudi slaba vprašanja. Primer: »Ali bom v partnerskem odnosu s to osebo?« Namesto tega raje vprašanje postavi takole: »Želim si odnosa s to osebo. Zanima me, če obstaja možnost, da postaneva par. Če ja, kaj lahko naredim, da se to zgodi? Če ne, kako naj delujem, da spoznam pravo osebo za partnerski odnos?« Vidiš razliko? Prvo vprašanje je sicer zelo jasno, ampak kaj boš naredil, če dobiš samo odgovor DA ali NE? To ti nič ne pomaga. Drugo vprašanje je daljše, ampak bolj konkretno spodbudi odgovor, ki bo jasen in bo tebi dal orodja za delovanje v smeri proti želenemu partnerskemu odnosu.

 Gabrijel 02 ANGELSKI-DOTIK

3. Vsa vprašanja, ki se dotikajo odnosov, je dobro postaviti na tak način, da prejmeš jasnost, zakaj je ta duša del tvojega življenja. Saj vsaka oseba pride v naš svet z namenom, da nas nekaj nauči, zato spodbujam, da za jasnost v odnosih postaviš vprašanje: »Kakšen je namen te osebe v mojem življenju? Česa me uči? Kako lahko delujem v odnosu s to osebo, da bom dosegel (tak in tak) odnos?«

 

4. Dotaknimo se še vprašanj glede telesa in zdravja. Namesto da postaviš vprašanje: »Kdaj se bom pozdravil?«, raje vprašaj: »Kakšno je lahko moje delovanje/Kaj lahko naredim (je morda kakšna vaja, ki naj jo izvajam), da se bom čim prej ozdravil/rešil to zdravstveno težavo? Kaj moram ozavestiti glede te bolezni/tega stanja telesa?« Drugo vprašanje ti ponudi večji prostor, da dobiš boljši odgovor.

 Gabrijel 02 ANGELSKI-DOTIK

5. In še vprašanja glede denarja/posla/dela. Namesto da vprašaš: »Kdaj bom dobil (to in to) službo?«, raje vprašaj: »Kaj lahko storim, da dobim to službo?« Primeri dobrih vprašanj so še: »Kakšna služba bi bila zame v tem trenutku najbolj primerna?« in »Kako naj delujem, da si ustvarim službo, v kateri se bom počutil bolj svobodnega, bom ustvaril več finančnega obilja …?« Namesto vprašanja: »Ali se bo (ta in ta) projekt izpeljal?«, vprašaj »Je možnost, da se ta projekt izpelje in ali je prav zame, da se? Kako naj delujem, da dosežem (takšne in takšne) rezultate?«

 

6. Vprašanja glede tvojega dušnega namena lahko postaviš takole: »Kaj so moji darovi in kako jih lahko najbolje izrazim v tem življenju?« ali pa »Kako naj delujem, da bom zaživel v svojem dušnem namenu?«. Tudi vprašanje »Kaj je moj dušni namen?« je dobro, a spodbujam, da postaviš še kakšno podvprašanje na ta način, kako lahko ta namen dosežeš.

 

Gabrijel 03 ANGELSKI-DOTIKSpodbujam te, da postavljaš konkretna vprašanja. Da ti jasno veš, kaj te zanima in to vprašaš na tak zavesten način, da ti bo odgovor dal kar največ jasnosti. Predvsem imej v mislih, da želiš prejeti odgovor, ki ti bo dal jasnost, kako delovati, da dosežeš želeno. In potem postavi vprašanje na tak način, da sebe postaviš v aktivno vlogo.

Teh nekaj primerov zgoraj je le prikaz, kako je vprašanja dobro postavljati. Ti lahko postaviš vprašanje glede katerega koli področja svojega življenja, ne le glede teh, ki sem jih izpostavila zgoraj. Vsa vprašanja so dovoljena, ni nepravilnih ali pravilnih vprašanj. Moja želja je le to, da so tvoja vprašanja jasna, konkretna, postavljena na zavesten način, saj vem, da boš posledično dobil boljše, bolj jasne, bolj konkretne usmeritve in napotke, ki ti bodo prinesli več.

Veselim se srečanja s teboj na Pogovoru z Angeli ali na katerem od kanaliziranih Dogodkov!

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay

pogovor-z-Angeli ANGELSKI-DOTIK

nasveti knof ANGELSKI-DOTIK


koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3