Prosti termini

Vabim te, da si med spodnjimi termini izbereš svojega in ga rezerviraš na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

skupina A

 

torek, 2. april 2019 ob 16:00

 

 skupina B

 

ponedeljek, 8. april 2019 ob 14:00

 

 

 skupina C

petek, 17. maj 2019 ob 11:30

petek, 17. maj 2019 ob 18:00

  

Kako postavljati dobra vprašanja?

V tem članku želim s teboj deliti moje nasvete za postavljanje dobrih vprašanj. Že več let kanaliziram sporočila Angelov (in drugih Bitij svetlobe) in ugotavljam, da je prav, da ti zaupam, kako je smiselno postaviti svoje vprašanje na dogodku ali osebnem pogovoru na tak način, da prejmeš tak odgovor, ki ti bo v največjo pomoč.

Preberi več

Nasveti za Pogovor z Angeli

Pogovor z Angeli je čudovito srečanje, kjer se nas Angeli dotaknejo tako z energijo kot z besedo. Ko potrebujemo jasnost, so tu ob nas z odgovori in energetsko podporo.

 

Zapisala sem nekaj nasvetov, da boš lažje in bolj sproščeno stopil v stik z njimi med pogovorom:

Sandalfon 01 ANGELSKI-DOTIK1. Pred Pogovorom se umiri in začuti, kaj bi rad vprašal svoje Angele. Najbolje je, da si vprašanja napišeš, saj jih potem med pogovorom ne moreš pozabiti.

2. Dobro je, če pred Pogovorom piješ vodo, saj tako postaneš bolj odprt in sprejemajoč za energije.

3. Zavedaj se, da lahko Angele vprašaš karkoli te zanima. Angeli odgovorijo na vsako vprašanje. Bolj kot so vprašanja, ki jih postavljaš, jasna, bolj konkretne in jasne odgovore prejmeš. Tvoja vprašanja naj izhajajo iz tebe in naj bodo usmerjena v Dobro. Tako boš lažje razumel odgovore, ki ti jih bodo posredovali Angeli. (Preberi članek Kako postavljati dobra vprašanja?)

4. Angeli odgovarjajo tako, da ti razložijo trenutno situacijo in ti podajo jasnost za delovanje, ki je včasih usmerjena tudi v prihodnost. Vedno ti povedo toliko, kot je prav, da veš. Angeli spoštujejo tvojo svobodno voljo. Predajo ti usmeritve, ki bi bile zate najboljše, nato pa ti dopustijo, da svobodno izbereš, ali jih boš upošteval ali ne.

 

Samael 01 ANGELSKI-DOTIK5. Angeli pogosto podarjajo vaje in naloge, zato si le-te skrbno zapiši, saj so v veliko pomoč. Prav tako si zapisuj njihove modre nasvete, saj ti bodo prišli še kako prav. Izkušnje kažejo, da posamezniki, ki redno izvajajo vaje, predane s strani Angelov, hitreje dosežejo rezultate, ki si jih želijo.

6. Zavedaj se, da si v stiku z bitji, ki so polna ljubezni in nikdar nikogar ne obsojajo, temveč v vsakem posamezniku vidijo Ljubezen in Popolnost. Zato bodi odprt in sprejemajoč, saj te objame ljubeča angelska energija in okrepi tvojo pravo resnico.

7. Angelski pogovor si lahko snemaš z diktafonom, če želiš ali s seboj pripelješ prijatelja/ico, da zate zapisuje angelska sporočila ali pa si njihova sporočila zapišeš kar sam.

8. Na dogovorjeno srečanje z Angeli pridi 5-10 min prej, da s Pogovorom začnemo točno.

9. Pred srečanjem si prosim preberi našo Etiko sodelovanja (predvsem Etika na osebnih pogovorih z Angeli) tukaj.  

 

Sprosti se in užij trenutke v stiku z Angeli!

Tjaša Dorelay

pogovor-z-Angeli ANGELSKI-DOTIK

nasveti knof ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3