Osebni Pogovor z Angeli

Angelski dotik OKT2017-12Prepričana sem, da si želiš biti srečen, zadovoljen v svojih odnosih, zdrav in poln energije, izpolnjen v delu, ki ga počneš, da želiš razumeti svoje življenjske situacije in izbirati take poti v tvojem življenju, ki te bodo radostile in te vodile k osebnemu uspehu.

Jaz si zate želim, da bi vse to imel. Zato te vabim, da se povežeš z menoj v osebnem Pogovoru z Angeli in dovoliš svojim osebnim vodnikom, da te v takšno življenje popeljejo.

Vse, kar si v srcu želiš, je mogoče zate, ko prejmeš jasnost in v skladu z njo deluješ.

Osebni pogovor z Angeli je individualno srečanje z menoj, v katerem prejmeš jasnost za svoje življenje, predano s strani tvojih osebnih Angelov (jaz kanaliziram sporočila tvojih Angelov zate po tehniki kanaliziranja Celestial Inspiration, ki sem jo razvila sama).

V Pogovoru z Angeli se zate povežem s tvojimi osebnimi Angeli in sem v tem srečanju medij med teboj in njimi. Osebni Angeli so tvoji vodniki, ki ti lahko predajo veliko konkretnih modrosti in usmeritev za tvoje življenje.

V tem srečanju ti tvoji osebni Angeli predajajo konkretna sporočila za tvoje življenje, usmeritve, kako delovati, da boš bolj izpolnjeno živel in da boš živel v skladu s svojim dušnim namenom. Predajajo ti vaje in naloge, ki te na tej poti podprejo.

Prav tako lahko v Pogovoru z Angeli sam postavljaš svoja vprašanja za vsa področja tvojega življenja (poklicna pot, koraki do obilja, manifestacija želenega, odnosi - osebni in poslovni, nasveti za zdravo življenje, razumevanje življenjskih situacij, prepoznanje življenjskega poslanstva ...) in Angeli ti nanja odgovorijo. Resnično lahko vprašaš vse, kar te zanima, saj Angeli na vsako vprašanje ljubeče odgovorijo.

Sporočila prejeta v tem pogovoru ti pomagajo, da zaživiš srečno in uspešno v svojem življenju. Tvoji osebni Angeli vidijo tvoje življenje celostno, zato sprejmi njihovo ljubeče vodstvo.

Povabi Angele v svoje življenje in pridi k meni na Pogovor z Angeli!

* * *

NOV KONCEPT POGOVOROV Z ANGELI

Z novim letom 2018 je zapihal svež veter v moje angelsko delo in danes ti želim predstaviti, kako lahko sedaj sodeluješ z menoj, da prejmeš osebna sporočila in vodstvo tvojih Angelov.

Kot veš, je bilo v preteklosti težko dobiti termin za osebno srečanje z menoj na Pogovoru z Angeli.

To, da si na termin pri meni moral čakati več mesecev, in nisi mogel dobiti termina, ko si ga najbolj potreboval, je v meni sprožilo razmišljanje o tem, kaj lahko naredim, da to situacijo preoblikujem in ustvarim priložnost, da prideš do jasnosti in odgovorov za življenje v hitrejšem času.

Prav tako sem razmišljala, kaj lahko storim, da te podprem čez cel proces tvoje rasti, saj dobro vem, da ko enkrat začneš sodelovati z menoj in začneš uvajati vodstvo Angelov v svoje življenje, se prave spremembe šele začnejo in prav takrat je dobro, da slediš vodstvu še naprej. Žal te do zdaj nisem uspela spremljati na celi poti, saj je bila čakalna vrsta predolga in termina pri meni nisi vedno dobil. Ampak zdaj se bo to spremenilo! :)

 

Ker ti želim dati celostno podporo, ne le kratkotrajne jasnosti, sem se odločila, da uvedem nov koncept Pogovorov z Angeli.

 

Angelska napoved 2018-49

Z novim letom 2018 ukinjam možnost, da prideš na Pogovor z Angeli le enkrat inodpiram vrata za celostno vodstvo. Kaj to pomeni?

Odločila sem se, da na vsake šest mesecev sprejmem pod svoje angelsko okrilje 10 oseb in jim ponudim celostno vodstvo za celo leto.

To pomeni, da prejmeš zagotovljene 3 termine za Pogovor z Angeli letu (tj. v roku enega leta od tvojega prvega srečanja). Vsako individualno srečanje traja 60 min in v njem samo zate kanaliziram sporočila tvojih Angelov oziroma tistih vodnikov, ki te tedaj želijo voditi.

Po srečanju prejmeš avdio posnetek Pogovora z Angeli, da si ga lahko doma še večkrat poslušaš in slediš vodstvu, ki ti je bilo predano.

Ta nov koncept tebi omogoči, da res narediš konkreten korak v življenju in se postaviš na mesto, kjer si želiš biti. Saj na vsake 3 mesece dobiš nov termin za individualno in s tem ti Angeli predajo nova sporočila, usmeritve, vaje in odgovore na tvoja vprašanja. Tako si maksimalno podprt, da v svoje življenje uvedeš spremembo in si voden z najbolj ljubečo energijo tvojih Angelov.

Pomisli, kje bi rad/a več jasnosti? Kje si želiš spremembe?

Bi rad več jasnosti za tvoje odnose? Si želiš aktivno zaživeti svoje dušno poslanstvo? Kaj si najbolj želiš v tem letu in si pripravljen aktivno stopiti v to smer?

Omogočam ti, da prejmeš vodstvo svojih Angelov za celo leto, da narediš potrebne korake in se odpreš za življenje, ki je pretočno, radostno in bogato.

 

Angelska napoved 2018-57
 
Najraje kanaliziram osebna sporočila za ljudi, ki svoje življenje živijo aktivno. To pomeni, da sporočila, ki jih Angeli prenesejo do tebe skozi mene, uporabiš in jih vpelješ v življenje.

Navdušuje me, ko vidim čudovite napredke v tvojem življenju in tvoj sijoči obraz, ko se tvoje življenje začne sestavljati na svoje mesto. Zato sem se odločila, da podprem tiste, ki si želite resničnega napredka in mojega angelskega vodstva na svoji poti.

Ne želim svojega daru uporabljati za to, da tvojemu egu nudim priložnost, da preverja, če so njegove izbire prave. To tebe ne podpira in mene izčrpava. Jaz ti želim dati krila, ko si resnično pripravljen svoje življenje zaživeti v svoji moči duše. To tebi da največ. Mene pa polni.

Moj dušni namen je podpreti tvoj sijaj in ti pokazati jasnost za vse situacije, v katerih se počutiš izgubljen. Šele tedaj, ko si res pripravljen narediti korak naprej, te kanalizirana sporočila, ki jih prinesem k tebi resnično podprejo.

Zato sem se odločila, da bom mojo osebno podporo in energijo naenkrat namenila 10 osebam, ki so pripravljene v tem letu ljubeče poskrbeti zase in si nameniti svoj čas in energijo, da sledijo vodstvu, ki jim bo predano. 

 

Angelska napoved 2018-338

 

Naslednja možnost, da prideš v mojo ožjo skupino za osebno mentorstvo je septembra 2018.

Če si želiš, da sem tvoja mentorica, te vabim, da mi napišeš pismo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in mi sporočiš: 
 
1. Kaj si najbolj želiš v svojem življenju v tem letu prebuditi? 
2. Povej mi, kaj misliš, da je tvoja največja blokada, da želenega ne dosežeš?
3. Kaj čutiš, da je tvoja dušna sposobnost, v čem si dober?
 
Da te začutim in vidim, kako bi te najlažje lahko podprla.  
 

Svoje pismo pošlji do 20.9. Vsa prejeta pisma bom osebno prebrala in izbrala osebe, ki jih lahko s svojim darom v tem času najmočneje podprem.

Veseli me, da bom lahko potovala s teboj in te spodbujala, da zaživiš v svoji veličini.

 

Cena za Pogovor z Angeli ostaja enaka in je 250€ na srečanje (60min). Ob prijavi se zavežeš, da boš v programu celo leto (torej za 3 srečanja).

 

V kolikor se ti postavlja še kakšno vprašanje, mi piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Še prej pa si preberi spodnje odgovore, ki sem ji že napisala zate.

 

* * *

 

POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA

Ali bo mogoče priti na Pogovor z Angeli enkrat na leto, kot sem to počel do zdaj?

Pogovori z Angeli v enaki obliki kot je bila zdaj, ne bodo več mogoči. Če si želiš osebne podpore, vabljen, da mi napišeš pismo in se prijaviš za termin novega koncepta Pogovorov z Angeli, ki je v resnici isto kot Pogovor z Angeli do zdaj, le s to razliko, da ti ni več potrebno čakati na termin, ampak ga dobiš takoj, na vsake 3 mesece.


 
Kaj pa če se mi sredi leta odpre oseben proces in bom potreboval jasnost?

Takrat mi piši in v kolikor bom imela prosto mesto, da te lahko sprejmem, dobiš zagotovljena 3 srečanja z menoj (eno srečanje na 3 mesece). Če mesta ne bo na voljo, te bom vpisala na seznam in boš spet obveščen, ko bom odpirala vrata za to osebno mentorstvo. Prav tako pa te lepo vabim, da se mi pridružiš v drugih delavnicah in dogodkih, preko katerih ti redno delim jasnost za življenje. Tudi tam prejmeš veliko angelske podpore za svoje življenje.


 
Kaj pa če si želim sam prebuditi povezavo z Angeli? Slišal sem, da me ti tega naučiš.

Res je, vabim te, da se mi pridružiš na tečaju Celestial Inspiration™ to jesen 2018, na katerem te naučim slišati sporočila tvojih Angelov. Že več kot 100 ljudi sem naučila slišati svoje Angele in komaj čakam, da te čudovite veščine naučim tudi tebe. Več o tečaju si preberi tukaj: www.celestial-inspiration.com


 
Kdaj dobim termin, če se prijavim na nov koncept Pogovora z Angeli?

Prvi termin dobiš konec meseca septembra, oziroma začetek oktobra 2018. Drugi termin dobiš januarja. Tretjega pa v aprilu. Tako boš imel dovolj časa, da angelska sporočila daš v prakso in dobiš vodstvo za celo svoje leto.

 

Kaj se zgodi, ko končam svoja 3 srečanja? 

Lahko nadaljuješ sodelovanje z menoj, v kolikor si želiš. Takrat ti bom ponudila nove termine za srečanje.

 

Kje se odvija osebno srečanje? 

Osebni Pogovor z Angeli se izvaja v živo v našem spaju za dušo - centru Angelski dotik v Ljubljani.

 

 

V kolikor si te je porodilo še kakšno vprašanje, mi piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in moja čudovita ekipa bo poskrbela, da dobiš vse potrebne informacije.


V kolikor ti ideja daljšega individualnega sodelovanja z menoj ne diši, te vabim, da se srečava na kakšnem od mojih dogodkov. Vsi moji dogodki so kanalizirani, kar ti ponudi priložnost, da slišiš vodstvo svojih Angelov. Možnosti, da prejmeš jasnost za življenje in močno energetsko podporo za življenje je veliko. Izberi tisto, ki ti v tem trenutku najbolj odgovarja.

Hvaležna sem, da sem lahko tukaj zate!

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay

 Angelski dotik OKT2017-40

 

pogovor-z-Angeli ANGELSKI-DOTIK

nasveti knof ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3