Dober večer!

ŠEPETALKA ANGELOV 1Pozdravljen na premieri moje čisto prve video serije ŠEPETALKA ANGELOV.

Upam, da si na vhodu vzel eno veliko posodico hrustljavih kokic ali pa vsaj vrečko pisanih bonbonov v obliki Samorogcev.

Ne pozabi, tvoj sedež v dvorani je označen z napisom "najbolj čudovita dušica na tem planetu".

Izklopi svoj telefon in se udobno namesti v svojem sedežu.

Preden zavrtim prvo epizodo ...

 

no, reklam ni :) hihi

... ti pa želim predstaviti ozadje ustvarjanja te video serije.

 

Ozadje ustvarjanja te video serije

Tjasa Dorelay video spoznaj meV moji video seriji ŠEPETALKA ANGELOV, te bom spustila v moje življenje. Predstavila ti bom moje življenje kot medij in ti predala simpatične podrobnosti mojega sodelovanja z Angelčki in duhovnim svetom. 

Dolgo sem razmišljala o imenu serije in naposled le sklenila, da bom serijo poimenovala ŠEPETALKA ANGELOV, kot mi pravi moja dobra prijateljica Sanda Škoro :)

Vedno, ko me tako pokliče, se počutim prijetno in ta naziv me osreči. Čutim, da ta naslov najlepše opiše moje božansko poslanstvo na tem planetu.

 

Video serija je bila snemana v živo, brez popravkov ali scenarija. Želela, sem, da je pristno in da prikaže moje življenje takšno, kot je.

Izmed vseh 150 vprašanj, ki ste mi jih poslali, sem spontano izbrala eno in nanj odgovorila. Super vprašanja ste mi poslali in noro sem se zabavala v odgovarjanju nanja.

V vsaki epizodi, ti tako razkrijem odgovor na eno tvoje vprašanje.

 

Serija bo ta teden na sporedu vsak dan 

Ogledaš si jo lahko vsak večer v tem tednu ob 19h na spletni strani www.angelski-dotik.si ali na moji angelski Facebook strani.

Namesto poročil o škandalih v Sloveniji, lahko svoje vibracije dviguješ z gledanjem moje serije :)

 

Tako bo ta teden res čisto angelski

Sploh pa zato, ker v torek 12.9. praznujemo DAN ANGELOV. Ne spreglej, da se na ta večer angelska zabava odvija pri meni. Vabljen nanjo! >>

 

Zdaj pa, fanfare ... predstava naj se začne!

 

Video serija ŠEPETALKA ANGELOV, 1. del - Moja zgodba, kako sem postala medij 

V prvi epizodi serije izveš, kako sem prebudila svoj dar povezave z Angeli. Povem ti, kako se mi Angeli oglašajo in prikazujejo. Kako se počutim kot medij in kaj sem morala spremeniti, da sem lahko tako čist kanal za njihova sporočila.

Uživaj v gledanju!

Jaz sedim v zadnji vrsti in če bom preveč glasna s kokicami, bodi potrpežljiv :) to je moja prva serija in sem čisto vzhičena. Kokice me pomirjajo :)

Tjaša Dorelay

PS V drugi epizodi, ki bo na sporedu jutri, izveš kakšna sporočila mi pošiljajo Angeli, so le-ta dovolj natančna, da si lahko z njimi pomagam, in ali je težko biti medij, če so angelski odgovori pretresljivi. Ne zamudi jutrišnje epizode! :)

 

mesec-ljubezni 2018 10 ANGELSKI-DOTIK 02

Karte ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3