Angelski dotik OKT2017-291

Dobrodošel v letu 2018!

Zate sem pripravila krajši vpogled v leto, ki je pred teboj.

Poglobljeno napoved za leto 2018, pa prejmeš tukaj >> 

Ne zamudi te priložnosti, ko bom v soboto 6. januarja, zate kanalizirala sporočila Angelov za novo leto.

Meni se že malo namignili, kakšno leto je pred nami in se neskončno veselim, da izveš tudi ti!

 

Leto 2018 bo v znamenju usode ...

Leto 2018 ti prinaša veliko energetskega potiska, da se tvoje življenje preoblikuje tako, kot je v tvoje najvišje dobro.

Tvoja pot se bo popolnoma poravnala s tvojo dušno pogodbo, kar pomeni, da te bo celo leto sililo v smer, ki jo tvoja duša želi.

Včasih ti bo težko, ker bo šlo življenje v smer, ki jo ne pričakuješ, a tvoja naloga je, da se prepustiš in se prenehaš upirati toku. Resnično je pomembno, da zaupaš, da je v vsaki spremembi višji namen.

Tvoja naloga je, da si čim bolj v stiku s seboj, saj boš tako veliko bolj lahkotno potoval po tem letu. V sebi boš mirnejši, saj boš čutil, da te tok življenja vleče v pravo smer.

Tvoj um bo to leto velikokrat razočaran, saj bo zunanja realnost lahko drugačna od pričakovane. A če se boš umiril in podal v meditacijo, boš prejel uvide zase in za svoje življenje in kmalu ti bo jasno, da je pot, ki se odpira, prava pot zate.

Nadaljuj z branjem sporočila ... 

 

 

objem

Spremembe v odnosih v letu 2018

To leto se bodo zaključili odnosi, ki jim ni namenjeno, da se nadaljujejo. Prav tako se bodo začeli novi odnosi, ki se še morajo oblikovati. Odnosi, ki so pomembni zate, se bodo preoblikovali v takšne, da bodo tebe in osebo ob tebi najbolj podpirali v svobodi.

 

Spremembe v tvojem delu v letu 2018

V letu 2018 boš prepoznal, kje se omejuješ in kje siliš na silo drugam, kot ti je namenjeno. Ne boš več mogel početi stvari, ki niso v tvoje najvišje dobro. Podprt boš samo tam, kjer je tvoja duša lahko v svobodi izražena. Tam, kjer sam sebe raniš in se zlorabljaš, se bodo zgodile potrebne spremembe in zaključki.

 

 

pexels-photo

Tvoja ključna naloga v letu 2018

Tvoja naloga je, da tekom leta 2018 ves čas veš, da tvoje življenje teče v smer, ki je najbolj prava zate. Tvoja naloga ni, da se prepiraš z življenjem, ker gre drugam, kot pričakovano, ampak da se čim bolj umiriš in prideš v stik s seboj, da boš prej začutil, zakaj je ta nova pot pomembna zate.

Torej, tvoja ključna naloga je, da si pomirjen in da pluješ s tokom, saj se bo v letu 2018 izpolnjevalo to, kar je zapisano v tvoji dušni pogodbi. Torej, vse to, kar je tvoja duša že pred prihodom na planet Zemlja izbrala zase za ta čas tvojega življenja, se bo začelo še močneje izpolnjevati.

Zate je pomembno, da v tem letu veliko delaš na svoji pomiritvi, da redno meditiraš in odkrivaš svoj dušni zapis. Raziskuj svojo dušno pogodbo in odkrij, kaj vse piše v njej. Na tak način boš lažje sodeloval s tem letom. Razumel boš svoje izzive in jih znal premostiti. Namesto upora spremembam, boš šel s tokom, saj boš vedel, kaj ti prinašajo. Zaživel boš življenje, ki ti je namenjeno!

V letu 2018 ti je bolj kot kadarkoli do zdaj dano vedeti, kaj je zapisano v tvoji dušni pogodbi. Tvoja skrinjica zapisov – tvoja dušna pogodba – bo celo leto na široko odprta in lahko boš v njej prebral vse, kar te bo zanimalo. Izkoristi to moč leta in dostopaj do informacij tvoje duše, ki so ti zdaj na voljo.

 

Angelski dotik OKT2017-363Vabim te, da to leto ne prespiš kot nevednež, ampak se odpreš za jasnost, ki je tukaj zate, zapisana v tvoji dušni pogodbi! Da ti bo lažje dostopati do vseh skrivnosti tvoje duše, te bom v tem letu ljubeče spremljala tudi jaz in ti pomagala, da odpreš svojo skrinjico zapisov in pokukaš v svojo dušno pogodbo. Kmalu izveš več o tem :)

Za zdaj pa te vabim, da se mi pridružiš 6. januarja na dogodku ANGELSKA NAPOVED 2018, kjer bom zate kanalizirala sporočila Angelov za leto 2018. Prejmeš jasne in konkretne napotke za vsak mesec v letu. Pa tudi svojo Osebno napoved za 2018! Kako krasno je to?? :)

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay

koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

 

Karte ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3