Še čisto malo in se bo začelo novo leto! Jaz sem že čisto navdušena, saj je pred nami res sijajno leto.

Angeli so mi že povedali, kaj nas čaka.

Praznicno voscilo Angelski dotik 2

Včeraj sem dve uri kanalizirala njihova sporočila in povedali so mi, kaj se bo dogajalo na področju odnosov (spremembe so na vidiku!).

Povedali so mi, kaj bodo naši največji izzivi v letu 2018 (negovanje telesa je zagotovo eno od pomembnejših nalog).

Sporočili so mi, da bo leto 2018 leto usode, ko se bo vse, kar nam je po dušni pogodbi namenjeno začelo izpolnjevati.

Ampak, da se bo lahko kaj novega postavilo v naše življenje, bomo morali veliko delati tudi na tem, da spustimo svoja pričakovanja in um, ki kontrolira situacije.

 

Vsa sporočila o novem letu bom delila s teboj v soboto 6. januarja. >>

Ker želim, da si na novo leto kar najbolj pripravljen.

In ker iz prve roke vem, kako lepo je, ko življenje prosto teče. Ko te nič ne ustavlja in vse, kar potrebuješ svobodno pride k tebi.

Leto 2018 bo zaznamoval močen pretok in vse bo teklo k tebi, če boš le znal sprostiti svoj upor in biti v močnem stiku s seboj.

 

Te zanima, kaj lahko storiš, da se na leto 2018 sijajno pripraviš?

 

Prvi korak: Danes, ko je zadnji dan leta 2017, se od njega ljubeče poslovi.

Zahvali se mu za vsa učenja in spoznanja, ki ti jih je prineslo. Pomiri se s svojimi izbirami in potuj v novo leto z ljubeznijo v srcu.

 

Drugi korak: Še preden odbije polnoč, na majhen listek napiši svoje 3 top želje za novo leto.

Jasno jih definiraj, zavedaj se, zakaj si posamezno željo želiš, nato pa najdi tekočo vodo (potok, reko, morje …) in vrzi ob polnoči (ali malo čez) listek v vodo.

Prosi Boginjo Yemanyo, da odplakne tvoje želje in jih vrne uresničene.

Boginja Yemanya je tista Boginja, ki nam uresničuje naše želje. Jaz jo imam neskončno rada in meni osebno je uresničila že veliko želja (med drugimi sem si z njeno pomočjo zmanifestirala brezplačen jogi za mojo posteljo).

Tvoja naloga je, da listek odvržeš. Če Boginja Yemanya odplakne tvoj listek, je to znak, da se bo želja uresničila. Če ti ga vrne nazaj (če se vrne na obalo ali se zatakne v neko oviro v vodi), potem je to znak, da tvoje želje niso v tvoje najvišje dobro. Tedaj moraš napisati nove tri želje.

Verjemi mi, tudi najbolj deroča voda ti bo zavrnila listek, če želje niso prave. Lansko leto sem sama metala listek v najbolj razburkano morje na Kreti in mi je Yemanya trikrat zavrnila listek. Dobesedno mi ga je metala ven iz vode haha

Tako da te vabim, da nisi tako trmast kot sem bila jaz in slišiš že prvič, ko listek zavrne. Napiši novega in poskusi še enkrat.

 

Tretji korak: Da boš novo leto polno izkoristil, da boš ob pravem času počel prave stvari, se pozanimaj o tem, kaj nam leto 2018 prinaša.

Če te zanima, kaj so meni povedali Angeli o novem letu, potem si še danes rezerviraj mesto na dogodku ANGELSKA NAPOVED 2018.

Prav vsak udeleženec tega dogodka prejme svojo Osebno napoved za leto 2018.

Pretekli teden sem pridno kanalizirala te napovedi za vse, ki ste na dogodek že prijavljeni in čisto sem navdušena, kako super leto je pred nami.

Če hočeš, da tudi zate skanaliziram sporočilo in napoved tvojih Angelov, ne čakaj predlogo, imaš samo še 2 dni časa za prijavo.

 

ŽELIM SE PRIJAVITI NA DOGODEK IN PREJETI SVOJO OSEBNO NAPOVED! >>

02 Angelska-napoved 01 2018 ANGELSKI-DOTIK
Naj bo tvoj vstop v novo leto čaroben!

Rada te imam!

Tjaša Dorelay

 

mesec-ljubezni 2018 10 ANGELSKI-DOTIK 02

Karte ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3