Še malo in se leto 2017 zaključi. Da boš v novo leto stopil z novo energijo, te vabim, da še pred prazniki oziroma pred koncem leta svoj dom tudi energetsko očistiš.

To tehniko čiščenja prostora, ki jo danes delim s teboj, so mi pred leti predali Angeli in od tedaj dalje vsak mesec svoj dom očistim na tak način.

Ko to storim, se takoj počutim bolj prijetno in moj dom diši kot po novem. Jaz pa se v njem počutim veliko boljše.

Tudi moje stranke, ki so preizkusile to tehniko čiščenja, so mi poročale, da je bilo takoj čutiti veliko boljšo energijo v prostoru in da so se njihovi odnosi z domačimi izboljšali.

Angelski dotik OKT2017-363

Kar popolnoma verjamem, saj smo vsi energetska bitja in se odzivamo na energijo, ki nas obdaja. Če je le-ta dobra, se mi boljše počutimo.

Se želiš lepo počutiti za te praznike? Potem naredi energetsko čiščenje prostora.

Korake za energetsko čiščenje prostora sem zate zapisala spodaj. Vabim te, da si vzameš čas in svoj dom pripraviš na novo leto. S tem pa ljubeče poskrbiš tudi zase.

Saj veš: dobra energija doma, te podpira, da si ti boljše!

 

Energetsko čiščenje doma

1. Korak: Svoj dom najprej lepo pospravi in počisti. Vrzi stran, česar ne uporabljaš. S tem narediš prostor za novo energijo.

2. Korak: Na široko odpri vsa okna in vrata doma in vsakega prostora. Za res največje čiščenje, odpri še vsa vrata omar in predale. Naj svežina zime zapiha skozi tvoj dom in naj svež veter odpihne stran vse, česar več ne potrebuješ.

3. Korak: Medtem, ko prostor zračiš, prižgi žajbelj in pojdi po vseh prostorih. Prekadi vse kote in cel svoj dom. Ja, morda bo malce smrdelo, saj žajbelj nima najboljšega vonja, ampak je eno najboljših energetskih kadil, zato se splača potrpeti :)

4. Korak: Po tem, ko se tvoj dom kopa v dimu žajblja, v vsak kot vsakega prostora v domu, namesti eno pest grobe morske soli. Daj na krožniček ali na list papirja. Pusti sol v kotih čez noč.

5. Korak: Na sredo vsakega prostora daj široko stekleno posodo z vodo (jaz uporabim kar posodo za solato). Voda in sol bosta vase vsrkali vso energijo, ki jo tvoj dom ne potrebuje več. (Če svojega doma že dolgo časa nisi energetsko čistil, boš prav videl, kako bo sol postala sivkasta in voda motne barve.)

6. Korak: Sama čisto na koncu čiščenja moj dom "pošpricam" še z energetsko dišavo Nadangela Mihaela, da prinese v moj dom najlepšo energijo in čudovit vonj.

7. Korak: Na koncu zapri okna in vrata, omare in predale. Prižgi svečko in se zahvali za to čiščenje. Prosi, da naj v tvoj dom pride energija, ki jo potrebuješ in ki te najbolj podpira. (Jaz včasih za ta namen v svoj dom prinesem tudi sveže cvetje ali novo lončnico. Tako energija narave še dodatno podpre blagoslov doma.) Tvoji Angeli pa bodo poskrbeli, da se bo čez noč tvoj dom očistil in napolnil z vso lepo energijo, ki jo zdaj potrebuješ. Ko se boš zjutraj zbudil, boš prav čutil, da je nova energija v zraku.

Uživaj v prelepih energijah svojega doma in naj bodo ti prazniki prijeten čas zate, da se na novo povežeš s svojimi najbližjimi.

Odpri srce, treniraj sprejemanje in uživaj v darovih, ki ti bodo podarjeni. <3

To tehniko energetskega čiščenja doma pa deli s svojimi prijatelji, da bo tudi njihov dom zadišal po novem (no, pa upajmo, da še po kakšnih piškotih)

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay

 


Želiš, da bo tvoje leto 2018 najboljše do sedaj?

Pridruži se mi na dogodku Angelska napoved za leto 2018, na katerem zate kanaliziram sporočila za leto 2018! Prejmeš tudi svojo osebno napoved za novo leto. Klikni sem za več informacij >>

02 Angelska-napoved 01 2018 ANGELSKI-DOTIK

 

Si spremljal mojo brezplačno video serijo Z ANGELI V NOVO LETO?

Oglej si vseh 7 video posnetkov, ki sem jih posnela zate z namenom, da bo uspešno zaključiš leto 2017 in se pripraviš na novo leto 2018. Serija je na voljo za ogled le še do konca leta.

Z-Angeli-v-Novo-leto ANGELSKI-DOTIK

 

 

 

mesec-ljubezni 2018 10 ANGELSKI-DOTIK 02

Karte ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3