Pa je le prišel, mesec december! Trenutno, ko pišem to pismo, zunaj božansko lepo sneži, jaz pa se grejem znotraj ovita v toplo odejo, s čajem v roki in mislim nate.

Mislim na to, kaj ti želim sporočiti ob koncu tega leta.

Saj vem, še cel mesec je do takrat. Ampak vem, da že čutiš zaključevanje pomembnega obdobja in vem, da znajo biti zadnji dnevi leta precej stresni.

Angelski dotik OKT2017-291To je čas, ko na površje udari vse to, kar smo tekom leta potiskali na stran in se nam pod povečevalnim steklom pokaže tisto, čemur smo se izogibali.

Če zdaj čutiš, da je vsega preveč in se je nabral cel kup obveznosti, poznam rešitev. DIHAJ!

Prav zdaj, vdihni zavestno skozi nos in izdihni skozi usta. Ponavljaj, dokler ne prime :)

December je tukaj, da nam pomaga, da se pomirimo s tistimi situacijami, ki so nam bile letos v največji izziv in zato tudi boleče.

Prav tako, pa je ta čas priložnost, da prepoznamo svoje letošnje uspehe.

Da odkrijemo, kaj lepega se nam je zgodilo, katere želje so se zmanifestirale, kakšne pogumne korake smo naredili in kako smo se podprli, da smo prišli do sem, kjer smo zdaj.

Petka zate! Za vse te uspehe!

 

Ali sploh prepoznaš, kakšen uspeh je to, da si danes tukaj, kjer si? Bravo!

Lahko si ponosen nase in hvaležen za svojo aktivacijo.

Jaz vem, da sem ponosna nase. To leto mi je prineslo ogromno lepega in komaj čakam, da se usedem in zapišem vse letošnje uspehe.

Šele takrat, ko jih zabeležim, ozavestim, kako polno leto sem imela. Morda lahko to vajo storiš zase tudi ti. Ti dovolim, da si jo sposodiš od mene :)

 

Moja želja je, da bi ta mesec začel z zavedanjem, da karkoli zaboli, je le priložnost, da spustiš bolečino tega leta.

Ne ukvarjaj se s posledicami, ampak najdi vzrok za to bolečino.

Ne glej v rezultate, ki ti niso všeč, ampak pokukaj vase in spoznaj, kaj te resnično ta izkušnja uči. Kaj je tisto, kar zares boli? Tja daj pozornost. To situacijo predihaj.

 

Mesec december nas prosi, da smo v globokem stiku s seboj in se zavedamo, da je vse zunaj nas le posledica nas.

In da se namesto spreminjanja zunanje realnosti, ukvarjamo s tem, da poskrbimo, da je naša notranja energija lepa. Da smo do sebe ljubeči in mehki.


To je najina naloga za ta mesec. Kaj praviš, bo šlo? Verjamem, da ja!

Za daljše sporočilo Angelov o mesecu decembru, klikni sem >>


Objem!

PS: Veselim se naslednjega tedna, ko s teboj delim moj novi zimski program, v katerem ti povem več o zaključku leta 2017 in veš kaj, malce ti namignem že to, kakšno bo leto 2018! Te zanima?

Tjaša Dorelay

 

mesec-ljubezni 2018 10 ANGELSKI-DOTIK 02

Karte ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3