Te zanima, kaj nam prinaša mesec junij? Preberi sporočilo Angelov spodaj, da odkriješ ...

Samael 01 ANGELSKI-DOTIKMesec junij ti prinaša ponovno priložnost, da spustiš, kar ti ne služi več.

Se spomniš, kakšen je bil tvoj april? Zdaj te objemajo podobne energije in te vabijo, da se pozdravi vse to, kar v tvojih odnosih ne funkcionira.

Vabimo te, da pogledaš v svoje odnose in si iskreno priznaš, kaj ti v njih manjka. Ni več časa za zatiskanje oči in upanje, da se bodo stvari same od sebe spremenile. Zdaj je na tebi, da se soočiš z zdravljenjem, ki se ti ponuja.

Spomni se: vsi ljudje so v tvojem svetu samo zato, da te skozi njihov način delovanja nekaj naučijo. Oni so le stranski igralci v tvojem filmu življenja. To, kar se dogaja zdaj, je dogovor vajinih duš, da se zate (in seveda tudi zanje) zgodi veliko učenje in rast duše.

Zato bodi pozoren, da v mesecu juniju ne obtožuješ ljudi, kakšni so, ampak takoj pogledaš vase in poiščeš, kateri del tebe ta situacija nagovarja. Kaj potrebuješ na sebi sprejeti? Kaj potrebuješ sebi dati?

Zavedaj se, da ko si slabo, je to zato, ker sam sebi nečesa nisi dal. Odvzel si si sebe. Ne gre za to, da ti nekaj manjka v zunanjem svetu. Ne gre za denar. Ne gre za pozornost ljubljene osebe, ki ti ni bila dana. Ne gre za ljubezen od zunaj. Ampak za ljubezen od znotraj.

Tvoja duša je potrebovala TEBE in pozabil si ji dati sebe. Zato, ko boš slabo v tem mesecu, se spomni, da je najboljše zdravilo zate to, da si daš pozornost. Da se neguješ. Da poskrbiš za potrebe telesa. Da si daš miselni mir (s pomočjo tišine, stika z naravo ali meditacijo). Da poskrbiš zase tako, kot v tistem trenutku znaš in zmoreš in želiš.

 

/Nadaljuj z branjem sporočila spodaj .../

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

Preberi celoten napotek meseca + poslušaj božansko kanalizirano meditacijo, ki sem jo izbrala zate za ta mesec.

(V kolikor nisi član mojega kluba, potem nimaš dostopa do celega sporočila, a brez skrbi. Kmalu bo spet mogoč vpis in boš prejel dostop do vseh vsebin. Prenavljamo našo angelsko spletno stran in jo ustvarjamo še boljšo. Ko bo končana, se bo prenovljeni klub odprl in se boš vanj lahko vpisal. Če želiš, da te o tem obvestimo, nam piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in izveš med prvimi, ko bo vpis spet mogoč.)

  

  • 1
  • 2
  • 3