Te zanima, kaj nam prinaša mesec maj? Preberi sporočilo Angelov spodaj, da odkriješ ...

Življenje v mesecu maju te vabi, da si jasen glede tega, kaj si želiš. Če je megla v tvoji glavi, je megla v tvojem svetu.

Bolj jasne kot so tvoje odločitve in izbire, bolj jasno vidiš, ko se ti želeno zmanifestira v tvojem svetu.

Tako kot je znotraj, tako je zunaj.

Tvoje notranje stanje narekuje stanje tvojega sveta.

Zato skrbi za to, da si pomirjen in da vedno veš, kaj je tvoja želena izbira. Tudi če te izbire še ni pred teboj kot možnost, vedi, kaj je tvoja top izbira, ki jo iščeš.

Če ne veš, kaj si želiš, in ta misel ni jasna v tebi, potem ne vidiš, ko pridejo v tvoj svet priložnosti, ki te bodo tja odpeljale.

Zato v mesecu maju treniraj svojo pomirjenost, da uloviš jasne misli tvojega Bitja in postaneš močen manifestator tvoje želene realnosti.

Uriel 03 ANGELSKI-DOTIK

/Nadaljuj z branjem sporočila spodaj .../

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

Preberi celoten napotek meseca + poslušaj božansko kanalizirano meditacijo, ki sem jo izbrala zate za ta mesec.

(V kolikor nisi član mojega kluba, potem nimaš dostopa do celega sporočila, a brez skrbi. Kmalu bo spet mogoč vpis in boš prejel dostop do vseh vsebin. Prenavljamo našo angelsko spletno stran in jo ustvarjamo še boljšo. Ko bo končana, se bo prenovljeni klub odprl in se boš vanj lahko vpisal. Če želiš, da te o tem obvestimo, nam piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in izveš med prvimi, ko bo vpis spet mogoč.)

  

  • 1
  • 2
  • 3