Te zanima, kaj nam prinaša mesec marec? Preberi sporočilo Angelov spodaj, da odkriješ ...

Kamuel 01 ANGELSKI-DOTIKMesec marec te uči, da je vsak tvoj odnos spremenljiv. Če želiš, da bi bil dober, mu moraš dovoliti, da se preoblikuje.

Tvoja naloga v tem mesecu je, da opazuješ, kako poskušaš svoje odnose na silo dajati v neko formo, ki jo poznaš iz preteklosti. Ko to počneš, blokiraš svoboden pretok energije skozi odnos in posledično se v odnosu ne dogaja božanska izmenjava dušnih energij.

Zato, je tvoja naloga tega meseca ta, da se v nobenem svojem odnosu ne omejuješ na obliko, ki jo poznaš iz preteklosti. In da namesto ponavljanja starih ritualov, raje začutiš sebe v sedanjosti in se v odnosu izraziš na način, ki je zate v sedanjem trenutku pristen.

Ničesar ne počni na silo. Vse počni iz pretočnosti. Naj tvoja dejanja v odnosu ne bodo posledica navade, ampak posledica pristne želje.

Ne deluj na enak način kot vedno, ampak si redno daj trenutek tišine, predno v odnos nekaj daš. Zato, da začutiš, kaj si sploh v odnos želiš dati.

Ljubeče te vabimo, da v tem mesecu nosiš v sebi zavedanje, da so samo "živi odnosi" lahko odnosi, ki so dobri. Živ odnos pomeni odnos, ki se spreminja in preoblikuje. Le tak odnos te lahko podpira in ti daje ljubezen.

Odnos, ki je ves čas enak, je odnos, ki ni živ, ampak je umetno ustvarjena forma izmenjave. V takem odnosu ne moreš biti izpolnjen. Zato v tem mesecu ljubeče opazuj svoje odnose in ko se začnejo spreminjati, bodi za to hvaležen. To pomeni, da je odnos živ in le tak odnos te lahko podpira.

 

 

/Nadaljuj z branjem sporočila spodaj .../

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

Preberi celoten napotek meseca + dobiš konkretne napotke in vaje za ta mesec + poslušaj kanalizirano meditacijo meseca! Postani Član Kluba Angelski dotik (Srebrni ali zlati član) danes in dostopaj do vseh vsebin >>

Če si že član (brezplačen) in si želiš povišati svoje članstvo, to storiš v Moj profil/Uredi podatke/Tip uporabnika.

  

  • 1
  • 2
  • 3