Te zanima, kaj nam prinaša mesec februar? Preberi sporočilo Angelov spodaj, da odkriješ ...

Zadkiel 01 ANGELSKI-DOTIKMesec februar začenja močen cikel preobrazbe, ki ga prinaša to leto. To je prvi mesec v letu, ko boš resnično čutil moč leta 2018.

Poneslo te bo naprej, v smeri, ki jih morda prej nisi načrtoval zase. Ampak se ti bo kar naenkrat zdelo pomembno, da se vanje sprostiš.

Objela te bo potreba po tem, da si svoboden in se nikomur ne zagovarjaš ali razlagaš svojih izbir. Svoboden si in daj si dovoljenje, da to svobodo v tem mesecu začutiš.

Ne izbiraj tega, kar si včasih hotel zase, ampak kar zdaj želiš zase. Četudi so izbire popolnoma drugačne, kot prej. V redu je. Bodi najbolj sodobna verzija samega sebe.

V tem mesecu se ne ustavi, ko ti tvoj um reče, da se nekaj ne da. Vse je mogoče. Če se odločiš, če izbereš, se začne energija širiti v izbrano smer in cilj bo dosežen (ne še v tem mesecu, ampak v mesecih in letih, ki sledijo).

Ta mesec se ne ukvarjaj z nikomer drugim, kot s samim seboj. Pusti nadzor odnosov, ne razrešuj stvari za nazaj, živi za zdaj.

Če se boš fokusiral na druge ljudi, boš spregledal, kam tebe kliče tvoja duša.

Zato daj vso svojo polno pozornost nase in na to, kar tebe prižiga. Nekaj te bo močno prižigalo. Dovoli si sanjariti o tem, razmišljati o novostih in se spuščati v vizijo želenega.

Nič ni nemogoče. Vse je mogoče, ko izbereš, kaj si želiš zase.

/Nadaljuj z branjem sporočila spodaj .../

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

Preberi celoten napotek meseca + dobiš konkretne napotke in vaje za ta mesec + poslušaj kanalizirano meditacijo meseca! Postani Član Kluba Angelski dotik (Srebrni ali zlati član) danes in dostopaj do vseh vsebin >>

Če si že član (brezplačen) in si želiš povišati svoje članstvo, to storiš v Moj profil/Uredi podatke/Tip uporabnika.

  

  • 1
  • 2
  • 3