Mesec december je pred nami. Te zanima, kakšen bo?

Samael 01 ANGELSKI-DOTIKMesec december te uči, da vse, kar je del tvojega življenja, je podaljšek tebe. To, kar ti nosiš v sebi, se preslika v tvoje življenje zunaj tebe.

Bolj kot si ti notranje pomirjen, bolj je umirjeno tvoje življenje.

Bolj kot si ti do sebe ljubeč, več ljubezni prejmeš v svojih odnosih.

Kar vidiš v sebi, to vidiš zunaj sebe. Če si kritičen do sebe, boš obsojal tudi ljudi, ki so ob tebi.

To, kar ti nosiš v sebi, se izraža zunaj tebe.

Pogosto misliš, da je zunanji svet ločen od tebe, da nima veze s teboj, ampak to ni res. Svet je poln, bogat, raznolik. Ti v njem vidiš to, kar sam nosiš v sebi.

Zato je za vsakogar svet drugačen. Čeprav živite v istem svetu in ste del iste izkušnje, vsak izbere svoje dojemanje te izkušnje.

Zato je tako pomembno, da se zavedaš: bolj kot boš do sebe ljubeč in poln sprejemanja, bolj bo svet zunaj tebe lep.

 

Samael 01 ANGELSKI-DOTIKKar vidiš v sebi in na sebi, deluje kot povečevalno steklo, ki ti usmeri pozornost na življenje zunaj tebe, ki nosi enake lastnosti.

Bolj kot boš do sebe obsojajoč in kritičen, bolj boš opazil, kako se v svetu dogajajo krivice in boš jezen na stanje tvojega življenja.

Bolj kot boš prepoznal v sebi lepoto in bolj kot se boš negoval in skrbel, da so potrebe tvojega telesa zadovoljene, bolj boš okoli sebe opazil svet, ki je dober in lep.

Ti določaš, kaj vidiš.

Svet je pisan, bogat in raznolik. Ti pogledaš tja, kamor hočeš in vidiš, to kar hočeš. Vidiš to, kar nosiš v sebi.

Mesec december ti bo pokazal, da je bistveno zate, da se ne ukvarjaš s tem, kar je zunaj tebe (posledica), ampak s tem, kar je v tebi (vzrok).

Ko ozavestiš, da si ti začetek vsake kreacije, spoznaš, da ni potrebe po spreminjanju zunanjega sveta, ampak samo potreba po tem, da se vrneš v stik s seboj in si daš malce več ljubezni.

Več ljubezni kot daš sebi, bolje si in svet, ki ga vidiš okoli sebe, je lepši.

 /Angeli so mi prenesli daljše sporočilo za mesec december. Ga želiš v celoti prebrati? Spodaj te čaka tudi kanalizirana meditacija tega meseca./  

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

 

Preberi celoten napotek meseca + dobiš konkretne napotke in vaje za ta mesec + poslušaj kanalizirano meditacijo meseca! Postani Član Kluba Angelski dotik (Srebrni ali zlati član) danes in dostopaj do vseh vsebin >>

Če si že član (brezplačen) in si želiš povišati svoje članstvo, to storiš v Moj profil/Uredi podatke/Tip uporabnika.

  

  • 1
  • 2
  • 3