Mesec november nam prinaša priložnost, da izboljšamo svoje odnose. Ampak, kako? Natančna navodila so ti v tem napotku meseca zaupali Angeli.

Mesec november ti prinaša priložnost, da v svojih odnosih najdeš ključ, ki bo tvoje odnose izboljšal. Pokazano ti bo, da je mogoče vsak odnos izboljšati, če daš ti vanj več sebe in če boljše skrbiš sam zase.

Ta mesec ti bo dal tvoje odnose pod povečevalno steklo in ti bo pokazal, da so tvoji odnosi dobri le tedaj, ko v njih polno deliš sebe.

Kuan-Jin 4 ANGELSKI-DOTIK

Če v odnosu sebe ne izraziš. Če ne poveš, kaj ti veliko pomeni. Če skrivaš svoja zanimanja pred ljubljeno osebo. Če si ne upaš slediti svojim izbiram. Če si podrejen volji druge osebe in ne greš za tem, kar ti želiš. Potem je logično, da je odnos zate slab. Saj v njem dobesedno ne obstajaš, ampak si senca samega sebe.

Če želiš, da se tvoji odnosi izboljšajo, ne spreminjaj osebe s katero si v odnosu, ampak izrazi sebe v odnos. To je tvoja glavna naloga v tem mesecu.

 /Želiš poznati konkretne korake, kako to storiš in izboljšaš svoje odnose? Preberi si nadaljevanje sporočila Angelov spodaj .../  

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

 

Preberi celoten napotek meseca + dobiš konkretne napotke in vaje za ta mesec + poslušaj kanalizirano meditacijo meseca! Postani Član Kluba Angelski dotik (Srebrni ali zlati član) danes in dostopaj do vseh vsebin >>

Če si že član (brezplačen) in si želiš povišati svoje članstvo, to storiš v Moj profil/Uredi podatke/Tip uporabnika.

  

  • 1
  • 2
  • 3