Pred nami je le še zaključek leta in zadnje energetsko obdobje. Te zanima, kakšno energijo na bo prinesel?

Vsako leto nam prinese nove energije in vsako obdobje prav tako. Res je pomembno, da veš, kaj ti posamezno obdobje leta prinaša, saj tako ležje pluješ s tvojim naravnim tokom. Želeno dosežeš na bolj sproščen način in hitreje. Ne siliš z glavo skozi zid v situacije, za katere ni zdaj pravi čas, da se razrešijo, ampak spoštuješ naravni cikel, ki te podpira. Ob praveč času se usmeriš v prave smeri in dosežeš boljše rezultate - tvoje življenje pa je bolj svobodno in ti si v njem lahkoten. Občutek je lep, ker veš, da slediš naravnemu toku.

Moja želja je, da s teboj delim, kakšne energije te podpirajo, zato da lahko svoje življenje v tem času živiš bolj zavestno in lahkotno.

Kako lahko izveš, kaj ti prinašajo obdobja leta 2017 in kdaj so prave energije za to, da dosežeš to, kar si želiš? Angeli so mi predali celo napoved za leto 2017, ki si jo lahko prebereš tukaj (postani Zlati član najinega Kluba, za dostop) ali pa se mi ob začetku leta pridružiš na mojem top dogodku leta Angelska napoved, ker zate v živo kanaliziram sporočila Angelov o letu, ki je pred nami. Še malo in ti o dogodku v letu 2018 povem več ...

 

Z mesec oktobrom se začenja peto energetsko obdobje leta 2017 in naslednji trije meseci ti bodo prinesli drugačno energijo. Preberi si spodaj sporočilo, ki so mi ga predali Angeli in ugotovi, kam je v tem času dobro dajati svoj fokus.

 

Kanalizirano angelsko sporočilo za ta čas leta

jesenPeto energetsko obdobje leta te uči, da si večji, kot ti misliš, da si. Na tisoče različnih načinov ti bo pokazano, da lahko svoje življenje živiš še boljše in na tebi je, ali boš šel za temi idejami ali ne.

Najprej te bo to obdobje soočilo s tvojimi prepričanji. Zato se lahko zgodi, da bo začetek tega obdobja zate naporen, saj boš padel v strahove, da zate nekaj (kar si zelo želiš) ni mogoče. Tedaj se spomni te usmeritve, ko ti pravimo, da preden se nekaj novega rodi, se mora nekaj starega zaključiti.

Zato, da bi lahko doživel več kot včasih, potrebuješ misliti drugačne misli, kot si jih mislil včasih. In ta čas ti ponuja priložnost, da se zaključijo tvoja stara prepričanja, ki ti danes več ne služijo, ker niso skladna s tvojo novo energetsko matrico.

Močno te spodbujamo, da v tem času veliko telovadiš in zavestno delaš na tem, da več dihaš in z večjo pozornostjo spremljaš svoj dih. To ti bo pomagalo, da se sprostijo tvoja stara prepričanja in se dobesedno naloži nov sistem verjetij vate, ki te v času, ki je pred teboj, močneje podpira.

Izkoristi ta čas leta za to, da v svoje življenje sprejmeš vse to, kar si želiš. Ker bo že tukaj ob tebi, na tebi bo le, da se odločiš, in tedaj to, kar si želiš, postane vidno in zate dostopno.

Energije bodo zelo močne in dosegel boš veliko, če boš živel v svoji novi zavesti in mislil misli, ki te podpirajo.

Radi te imamo!

ANGELI siv ANGELSKI-DOTI

 

 

Si želiš prebrati podrobnejšo napoved za mesec oktober in prisluhniti meditaciji meseca? Klikni sem >>

nimas-racuna ANGELSKI-DOTIK

knjiznica-modrosti ANGELSKI-DOTIK

mesec-ljubezni 2018 10 ANGELSKI-DOTIK 02

 

  • 1
  • 2
  • 3