Te zanima, kaj nam prinaša oktober? Angeli so mi predali konkretno sporočilo o tem, kako lahko postaneš močnejši magnet za uresničenje želja v tej jeseni. Zate pa sem posnela tudi novo mesečno meditacijo, v kateri te Nadangel Mihael popelje v proces uresničevanja tvojih želja. Vse najdeš spodaj :) Uživaj!

Mesec oktober te uči, da je energija, v kateri ti obstajaš, tista, ki k tebi privabi ali od tebe odbije tvojo želeno realnost. Takšno energijo kot nosiš v sebi, tako se življenje odziva nate.

Če si povezan s seboj, če se čutiš in poslušaš, če skrbiš za svoje telo in se aktiviraš v smer, ki jo želiš, ko začutiš notranji potisk, potem si v odpri energiji in vse, kar želiš, se steka k tebi.

Če se ignoriraš in ne poskrbiš za potrebe tvojega telesa, če ne živiš v stiku s seboj, ampak stalno z mislimi in dejanji vstopaš v življenja drugih ljudi, tedaj je tvoja energija preveč razpršena, da bi lahko k tebi vabila to, kar si želiš.

3 januar 2014 ANGELSKI-DOTIK

Ta mesec te spodbuja, da se vsak dan zavedaš tega, da to, kako si ti, določa, kaj prihaja v tvoje življenje ali kaj se od njega odbija.

Ti si magnet, vedno si magnet. Gre le za to, da enkrat si močnejši in drugič si šibkejši. Kakšen magnet si danes?

 /Želiš postati močnejši magnet? Preberi si nadaljevanje sporočila Angelov spodaj, da izveš konkretne korake …/ 

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

 

Preberi celoten napotek meseca + dobiš konkretne napotke in vaje za ta mesec + poslušaj kanalizirano meditacijo meseca! Postani Član Kluba Angelski dotik (Srebrni ali zlati član) danes in dostopaj do vseh vsebin >>

Če si že član (brezplačen) in si želiš povišati svoje članstvo, to storiš v Moj profil/Uredi podatke/Tip uporabnika.

  

  • 1
  • 2
  • 3