Angeli so mi predali zelo natačno sporočilo za mesec september. V njem najdeš vajo, ki jo izvajaj tekom tega meseca, ki ti bo pokazala, kako svoje želje, ki jih imaš za to leto, uresničiš še preden se leto izteče. Mesec bo aktiven in spodnje sporočilo ti prinese jasnost, kako ga odlično doživeti.

Uriel 01 ANGELSKI-DOTIKMesec september predstavlja zadnji cikel letošnjega leta, ki bo v tvoje življenje povabil vse spremembe, na katere si se pripravljal celo leto.

To je mesec, ki te prosi, da si vzameš čas zase in pogledaš nazaj v svoje leto, ter spoznaš, kaj se je zate v tem letu spremenilo in kje si želiš največje spremembe v naslednjih mesecih. Kaj točno bi rad dosegel in kakšno novo izkušnjo si želiš doživeti?

Iskreno poglej v svoje življenje, v učenja tega leta in ozavesti svojo pot do zdaj. Zapiši na papir, vsa svoja spoznanja, da boš resnično ozavestil svojo pot in svoj napredek.

Poglej, kaj te je to leto spodbujalo, da narediš, pa morda še nisi? Kje se je dogajala največja sprememba, pa si se ji morda upiral? Kaj se je zgodilo, da danes razmišljaš drugače kot na začetku leta?

Vzemi si čas in naredi pregled svojega leta. Ko to storiš, se zavej svoje prehojene poti in bodi zanjo hvaležen. Prepoznaj, koliko si v tem letu zrastel, koliko novih nivojev življenja se ti je odkrilo in kako čudovito bo, ko se boš v zaključku tega leta lahko odprl za še več sprememb. Nato pa izvedi vajo, ki smo ti jo predali spodaj in začni aktivno uresničevati svoje želje za to leto!

 /nadaljevanje napotka sledi spodaj/ 

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

 

Preberi celoten napotek meseca + dobiš konkretne napotke in vaje za ta mesec + poslušaj kanalizirano meditacijo meseca! Postani Član Kluba Angelski dotik (Srebrni ali zlati član) danes in dostopaj do vseh vsebin >>

Če si že član (brezplačen) in si želiš povišati svoje članstvo, to storiš v Moj profil/Uredi podatke/Tip uporabnika.

  

  • 1
  • 2
  • 3