Vsak mesec te podpre z drugačno energijo in ta mesec marec bo prav zares močen. Eden najbolj intenzivnih mesecev v tem letu. Ko boš prebral spodnje sporočilo Angelov, boš razumel, kako ga najboljše izkoristiti zase. Prinaša velik odriv v smer, ki si jo v tem letu želiš doseči. 

Mesec marec ti bo prinesel zelo močno energijo, ki te bo potisnila naravnost tja, kjer je tvoja največja moč za spremembo v tem letu.

Ta mesec ti bo minil zelo hitro, saj bo cel mesec tako intenziven. Zato je ključnega pomena, da se vsak dan sproščaš na nek tebi domač način. Meditiraj. Hodi na sprehode. Hodi prej spat. Zavestno dihaj, ko se ujameš v hitenju (ko hiti tvoje telo ali misli). Skrbi za svojo pomiritev. Vsak dan.

Uriel 03 ANGELSKI-DOTIK

To obdobje leta je močno, ker ti bo pred tvoj nos prineslo točno to, čemur si se v zadnjem letu (oziroma v zadnjem obdobju svojega življenja) izogibal. Videl boš, da se izkušenj ne da ignorirati, saj slej kot prej pridejo nazaj, da te naučijo lekcije, ki so te je želele naučiti tedaj, ko so se že prvič zgodile. Če boš pozoren, boš videl, da veliko tega, kar se ti bo dogajalo, ni odraz tvoje sedanjosti, ampak spomin iz preteklosti, ki se vrača v sedanji trenutek zato, da ga ti res sprostiš, sprejmeš in se od njega nekaj pomembnega naučiš. Zdaj je čas, da res ozavestiš, kaj te ta ponavljajoča lekcija uči in narediš nek konkreten korak naprej. (Kaj naj bo tvoj korak naprej boš vedel, če se ne boš več izogibal izkušnjam, ampak se soočil z njimi.) /nadaljevanje napotka sledi spodaj/ 

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

 

Preberi celoten napotek meseca + poslušaj kanalizirano meditacijo meseca! Postani Član Kluba Angelski dotik danes in dostopaj do vseh vsebin >>

  

  • 1
  • 2
  • 3