Preberi si podrobnejši napotek za mesec februar in odkrij, zakaj bodo tvoji odnosi v tem mesecu na preizkušnji in kaj lahko storiš, da jih izboljšaš.

Energija meseca februarja te podpira, da pogledaš v svoje odnose in z iskrenostjo sam sebi priznaš, kakšni so. Pomembno je, da si odkrit sam s seboj, da si iskreno poveš, kako doživljaš posamezni odnos, saj le na tak način ga lahko izboljšaš.

Tvoje počutje je v veliki meri odvisno od tega, kako svoboden in izražen si v svojih odnosih. Bolj kot si odprt, bolj iskreno kot se izraziš v odnos, bolj predan kot si sam sebi, ko si v odnosu, boljši odnos ustvarjaš in bolje se počutiš.

Če pa je tvoj način sodelovanja v odnosih takšen, da se ves čas nekaj držiš nazaj, da ne poveš, kar čutiš in misliš, in v odnos daješ le en vidik sebe, potem te ta način delovanja vodi v odnose, ki te ne morejo v celoti izpolniti, saj ti v njih ne obstajaš cel. Posledično se počutiš slabo.

Kuan-Jin 4 ANGELSKI-DOTIK

Da bi imel dober odnos, potrebuješ v vsak odnos dati sebe celega. Sebe takšnega kot si. Tudi tedaj, ko si slabo.

Če bi rad ustvaril lepše odnose, potrebuješ prenehati razmišljati o tem, kaj se spodobi in kaj ne, kaj je primerno in kaj ne, ter iti za tem, kar čutiš v sebi, da je prav.

Izražaj svojo resnico v odnose in ne misli, da je to edina prava resnica. Je tvoja in zate je resnična. /nadaljevanje napotka sledi spodaj/ 

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

 

 

Prvo energetsko obdobje tega leta (januar in februar) te uči, da je tvoja izkušnja v življenju vedno tako bogata, kot ti bogato obstajaš v njej. Bolj kot sebe izraziš v posamezni izkušnji, bolj bogato se lahko le-ta odvije zate in te obogati od znotraj in od zunaj. Učenje tega obdobja je, da svoje veličine ne skrivaš, ampak svobodno deliš v svet vse to, kar ti si (čista duša). Z zavedanjem, da si izjemen, da si enkraten, poseben, in da te svet potrebuje natanko takšnega, kot v svojem bistvu si. V tem obdobju naj odpadejo vse maske, ne skrivaj se več, pokaži se svetu v svojem sijaju in v svoji ranljivosti, saj oba vidika tebe sta lepa in sta vredna.

Preberi celoten napotek meseca + poslušaj kanalizirano meditacijo meseca, v kateri te Boginja Kuan Jin popelje v čutno meditacijo, da sprejmeš več ljubezni k sebi v svojih odnosih. Postani Član Kluba Angelski dotik danes in dostopaj do vseh vsebin >>

  

  • 1
  • 2
  • 3