Pa smo ga dočakali - leto 2017! Zagotovo te zanima, kaj nam to leto prinaša, kajne? Zate sem skanalizirala obširno sporočilo Angelov o letu 2017, v katerem najdeš jasnost o ključnih učenjih tega leta in razlago energij za vsak letni čas posebej. Da boš vedel, kdaj je čas za mirovanje in kdaj boš polno podprt, da se aktiviraš in dosežeš izjemne rezultate. Nihanje energij je pomembno, zato ti svetujem, da ga upoštevaš. Navsezadnje si vsi želimo, da bi lahko lahkotno potovali preko leta in v njem doživeli kar najboljše rezultate, kajne? :)

Splošna usmeritev za leto 2017

Leto 2017 ti prinaša močno energetsko podporo zaleta, da se odrineš in skočiš na nov nivo v svojem življenju.

To je leto začetkov, ki bo spodbujalo, da zrasteš in se dvigneš na tisto mesto, kjer si tako dolgo časa želel biti. Tvoje sanje iz pred več let se bodo zdaj začenjale uresničevati in bodo začele dobivati fizično obliko. Leto 2017 ima moč, da ti prinese realizacijo tvojih sanj in želja, ki so zapisane globoko v tvojem srcu in je zdaj čas zanje, da se manifestirajo.

Bodi pozoren na to, da se v tem letu nič ne držiš nazaj in čakaš na boljše priložnosti, na boljši čas, na to, da boš bolj pripravljen. Ko priložnost pride in ko se v tebi nekaj prebudi, samozavestno pojdi v to smer, ne glede na to, da še ne vidiš cele slike poti, ampak samo njen začetek.

Uriel 03 ANGELSKI-DOTIK

Tvoja naloga je, da se ne obremenjuješ s tem, kako se bo tvoje življenje zdaj spremenilo, če se na to pot podaš, ampak da se pogumno na pot podaš in dovoliš, da se ti sproti pokažejo spremembe. Vse je v božanskem redu in boš dobro. Ves čas sledi sebi, ves čas hodi v smer, ki si jo ti zase želiš, četudi se okolica ne strinja.

To leto je tvoje osebno leto začetkov in če boš uspel biti povezan s seboj in slediti svojemu notranjemu klicu, boš božansko podprt, da se veliko novega začne zate. Če se boš obremenjeval s tem, kako drugi doživljajo tvoje spremembe in kako se bo tvoj svet spremenil zaradi ene od odločitev, o kateri razmišljaš, potem boš obtičal na mestu in se boš počutil slabo.

Vedi, da je tvoje življenje namenjeno tebi, da ga ti polno užiješ in doživiš. Bodi pogumen, bodi drzen, začni kaj novega in brez skrbi nadaljuj po tej poti. Vsakič boš videl samo en korak več, ki ga potem stori. (sporočilo se nadaljuje ...)

ANGELI siv ANGELSKI-DOTI

 

 

Preberi si podrobno usmeritev Angelov za vsak letni čas posebej spodaj in spoznaj, kaj naj bodo tvoji koraki tekom leta, da boš v tem letu kar najbolje izkoristil energije za nove začetke! Dovoli, da te Angeli, korak za korakom peljejo tja ... Postani Zlati član kluba in dostopaj do vseh vsebin pod tem zavihkom (+ pridobiš dostop do celotne KNJIŽNICE MODROSTI). Registriraj se TUKAJ

  • 1
  • 2
  • 3