Kali 10 ANGELSKI-DOTIKMesec julij te uči spustiti kontrolo nad svojimi prepričanji in se zaljubiti v to, kar trenutno je del tvoje realnost. Da bi lahko svoje življenje bogato (do)živel, potrebuješ prepoznati, da če ves čas hočeš biti drugje, kot si, se ves čas daješ v občutek pomanjkanja. Več pomanjkanja kot čutiš, več pomanjkanja v svojem svetu ustvarjaš. Ker to, kar živiš, je to, kar se zate ustvarja.

Če bi živel v zavedanju tega, kar ti sedanjost prinaša in v uživanju v tem, kar trenutno je del tvojega življenja, bi polno izkoristil ta trenutek tukaj in zdaj in bi zavestno kreiral naslednji trenutek, ki bo prav tako poln in bogat zate.

Prepoznaj, da ti lahko imaš vse, kar si kot duša želiš, ampak ne moreš imeti vsega naenkrat. Zato je pomembno, da se naučiš opazovati svoje življenje in prepoznati, kaj ti sedanjost prinaša in v tem polno uživati. Ko bo čas, da se situacije preoblikujejo zate, se bodo in tedaj boš užival v drugačni realnosti.

Če ves čas hrepeniš po nečem, česar nimaš, se v resnici nič bolj ne približuješ želenemu, ampak ravno nasprotno. Tvoje nezadovoljstvo in nesprejemanje sedanje situacije, te ločuje od želene situacije. Mesec julij te uči, da na široko odpreš svoje oči in zares pogledaš v svoje življenje, da vidiš, kaj je tukaj zate in v tem, kar je, začneš sodelovati in v tem uživati. Ko najdeš pomiritev v tem, kar je, se odpreš za novo realnost. /...napotek se nadaljuje.../

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

 

 

MAGNETIZEM TVOJE DUŠE

Tretje energetsko obdobje tega leta (junij in julij) simbolizira moč preseganja tvojih mej mogočega in doživljanja čudežev, magičnih manifestacij tvoje duše. V tem obdobju spoznaš, da imaš v sebi magnetno moč, da k sebi privlačiš to, kar si.

Preberi celoten napotek meseca, v njem prejmeš odgovore na ta vprašanja: Kakšna energija me podpira ta mesec? Česa me ta mesec uči? Kdo je moj najboljši duhovnik vodnik v tem mesecu in kako lahko sodelujem z njim? Kaj lahko naredim, da sem dobro? Moja aktivacija za moje življenje …

IZKORISTI MOČ ENERGIJ TEGA MESECA!

  

 

  • 1
  • 2
  • 3