MAGNETIZEM TVOJE DUŠE

Tretje energetsko obdobje tega leta (junij in julij) simbolizira moč preseganja tvojih mej mogočega in doživljanja čudežev, magičnih manifestacij tvoje duše. V tem obdobju spoznaš, da imaš v sebi magnetno moč, da k sebi privlačiš to, kar si.

 

Samael 01 ANGELSKI-DOTIKPred teboj je močno energetsko obdobje, ki ti v življenje prinese vse to, kar ti si, v svojem bistvu in v odnosu do sebe.

Pretekli mesec te je učil, da prepoznaš samega sebe, da se postaviš na pomembno mesto v svojem življenju in se ukvarjaš sam s seboj z ljubeznijo, da prenehaš ignorirati svojega telesa in vsa svoja stanja prepoznaš, dovoliš in sprejmeš. Če čutiš, da nisi v polnosti osvojil te lekcije v mesecu maju, te ljubeče spodbujamo, da prvih 12 dni meseca junija nameniš temu, da se ukvarjaš sam s seboj in sebi daš prepoznavo. Kaj vse moraš storiti? Vse to, kar si želiš. Česa ne stori? Tega, da se ignoriraš in pozabljaš nase. Naj te Napotek meseca maja vodi še prvih 12 dni tega meseca, saj je bistveno zate, da v sredino meseca junija vstopiš pripravljen na močen energetski potisk, ki ga to obdobje prinaša.

Obdobje meseca junija in julija je čas, ko se bo veliko situacij zgodilo zate, brez da bi ti za to potreboval se fizično aktivirati in izsiljevati rezultate. Tvoja naloga je, da poskrbiš zase in se v vsakem trenutku vprašaš, kaj je moj resnični DA in v to smer greš. Četudi še ne prideš do cilja svojega DA-ja, že samo dejstvo, da prepoznaš, kaj je tvoj DA in si se pripravljen zanj odločiti (in svojim NE-jem ne daš več toliko pozornosti kot včasih), ti bo prineslo potisk v smer, ki jo želiš in celoten duhovni svet te bo podprl, da želeno stanje (telesa, odnosa, življenja) dosežeš. /...napotek se nadaljuje.../

 ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

 

Preberi celoten napotek meseca, v njem prejmeš odgovore na ta vprašanja: Kakšna energija me podpira ta mesec? Česa me ta mesec uči? Kdo je moj najboljši duhovnik vodnik v tem mesecu in kako lahko sodelujem z njim? Kaj lahko naredim, da sem dobro? Moja aktivacija za moje življenje …

IZKORISTI MOČ ENERGIJ TEGA MESECA!

 

 

  • 1
  • 2
  • 3