Kamuel 01 ANGELSKI-DOTIKMesec maj te uči ljubezni do sebe. Spodbuja te, da prepoznaš, da si vreden ljubezni in si jo podariš.

Kako si lahko podariš več ljubezni? Tako, da počneš to, kar te veseli. Da greš v smeri, ki si jih želiš. Da si daš dovolj časa za počitek in pomiritev. Da se odzoveš na povabila življenja in si dovoliš spremembe.

Ljubiti sebe pomeni se ukvarjati s seboj: se poslušati, se odzvati na to, kar potrebuješ in se sprostiti v izkušnje, ki si jih želiš.

Ljubiti sebe pomeni si dati čas za življenje, ki si ga želiš živeti. Poskušati nove stvari. Dosegati želene cilje. Se družiti z ljudmi ob katerih ti je lepo. Si povedati, da se imaš rad. Si pokazati ljubezen z bližino in dotikom.

Izrazi sebi ljubezen v tem mesecu in prihajajoči meseci ti bodo prinesli več ljubezni tudi v tvojih ostalih odnosih. /...napotek se nadaljuje.../

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

 

 

Preberi celoten napotek meseca, v njem prejmeš odgovore na ta vprašanja: Kakšna energija me podpira ta mesec? Česa me ta mesec uči? Kdo je moj najboljši duhovnik vodnik v tem mesecu in kako lahko sodelujem z njim? Kaj lahko naredim, da sem dobro? Moja aktivacija za moje življenje …

IZKORISTI MOČ ENERGIJ TEGA MESECA! Postani Srebrni član kluba Angelski dotik (za samo 5€/mesec) TUKAJ in lahko si boš prebral vso vsebino pod tem zavihkom in vse članke in video posnetke v KNJIŽNICI MODROSTI.

 

 

  • 1
  • 2
  • 3