knjiznica-modrosti ANGELSKI-DOTIKPozdravljen/a v Knjižnici modrosti!

Zate sva oblikovali pravo spletno zakladnico modrosti, do katerih lahko dostopaš 24/7.

Da lahko raziskuješ te modrosti, se najprej vpiši v najin Klub Angelski dotik in se registriraj kot Srebrni ali Zlati član. (Članarina je simboličnih 5€/mesec.)

Namen te knjižnice je, da ti ponudi modrosti za življenje. V njej zate objavljava veliko video in avdio posnetkov ter kanaliziranih sporočil Angelov, ki te podprejo v kreaciji izpolnjujočega življenja.

Vsak teden v njej najdeš nove vsebine, ki te navdhujejo, da si ustvariš lepo izkušnjo svojega življenja.

V tej super knjižnici boš našel ...

 

 

 

1. VIDEO POSNETKE modrosti, ki sva jih midve v življenju že osvojili

Video KLUB 3 ANGELSKI DOTIKZate snemava video posnetke, v katerih ti odgovarjava na raznolika vprašanja, ki nama jih vsi vi (najini člani) postavljate na dogodkih ali preko emaila. Preko teh posnetkov ti želiva na preprost način predati jasnost za življenje in ti ponuditi praktične vaje, ki ti pomagajo stopiti korak naprej v tvojem življenju.

 

 

 

2. AVDIO POSNETKE iz kanaliziranih dogodkov

Angelski dotik-jan-48Na najinih kanaliziranih dogodkih je vedno predano ogromno modrosti in jasnosti za življenje. Angeli nama predajajo veliko resnic življenja in super trikov, kako živeti bolj bogato in izpolnjeno. Čutiva, da so to modrosti, ki lahko vsem nam izjemno izboljšajo življenje, zato določene posnetke objavljava tudi v tej knjižnici, da jih lahko poslušaš na daljavo.

 

 

 

 

3. NAPOTEK MESECA, da te vodi v sijajen mesec

Samorog-ob-mavrici ANGELSKI-DOTIK

Vsak prvi dan v mesecu zate objaviva Napotek meseca, ki je kanalizirano sporočilo Angelov, v katerem nam Angeli razložijo nihanja energije tekočega meseca. V njem prejmeš jasnost, česa te ta mesec uči, kaj je dobro, da počneš, in kam usmeri svojo energijo, da boš ta mesec kar najbolje doživel.

V napotku meseca te čakajo tudi vaje, ki jih izvajaj za kar najboljše počutje. V Napotku meseca izveš tudi to, kdo je tvoj duhovni vodnik v tem mesecu, s katerim je dobro sodelovati. Da ne pozabim, ena krasna cvetka Napotka meseca je tudi mesečna kanalizirana meditacija. To je meditacija, ki jo posnameva za vsak mesec posebej in ki te v tem času najbolje energetsko podpre, zato jo poslušaj čim večkrat tekom meseca.

Napotek meseca je skupek top modrosti meseca in se ti zelo splača, da si ga vsak mesec prebereš in mu slediš. Tvoje življenje bo lahkotnejše in ti boš srečnejši, če boš ujel prave energije meseca :)

 

 

4. DIŠEČE RECEPTE za super počutje

Video KLUB 6 ANGELSKI DOTIKV tej knjižnici boš našel tudi številne aromatične recepte, ki jih zate pripravlja Anja Timzoya. To so mešanice za olja za telo, kremice, energetske spreje, ki ti pomagajo, da si vsak dan dobro, da se sijajno počutiš, da je tvoje telo zdravo, da je tvoj dom energetsko čist. Redno objavljava nove recepte, ki ti pomagajo tvoje težave v življenju rešiti na preprost in bolj naraven način.

 

 

 

5. USMERITEV LETA, da ti razloži moč tega leta

Samorog-pod-drevesom ANGELSKI-DOTIK

Ob začetku vsakega novega leta se sprašujemo, kakšno bo leto pred nami in kako naj ga kar najbolje izkoristimo za doseg želenega. Hvaležni sva, da nama Angeli vsako leto predajo poglobljeno usmeritev za prihajajoče leto. V njem nam sporočijo, kakšne energije nas bodo v tekočem letu podpirale, kakšno bo obdobje vsakega letnega časa, kdaj je čas za aktivacijo in nove začetke, kdaj je čas za mirovanje in pomiritev, ter kako naj usmerimo svojo pozornost, da bomo kar najbolje izkoristili energije tekočega leta. 

Namen usmeritve za leto je pomoč na naši poti v novem letu, ne napovedovanje prihodnosti. Pomaga nam z nasveti in modrostmi, kako kar najbolje doživimo tekoče leto. Usmeritev leta je objavljena na začetku vsakega leta in dostop do nje je omogočen samo Zlatim članom kluba (to so tisti, ki se vpišejo v najin Klub Angelski dotik za čas celega leta).

 

Dostopaj do vsebin v Knjižnici modrosti tako, da postaneš srebrni ali zlati član Kluba Angelski dotik™. Registriraj se danes >>

 

Uživaj v poslušanju, gledanju in branju navidhujočih vsebin! Z ljubeznijo!

PS Ne pozabi obiskati tudi MEDITACIJSKE SOBE, kjer najdeš še več kanaliziranih meditacij :)

Tjaša Dorelay in Anja Timzoya

 

nimas-racuna ANGELSKI-DOTIK

knjiznica-modrosti ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02


koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3