3 januar 2014 ANGELSKI-DOTIK

Mesec januar te bo objel s pomirjenostjo. Pokazal ti bo, da si v preteklosti preveč hitel in si v svojem stresnem ritmu življenja pozabil na najpomembnejše – nase. Zato ti ta mesec ponuja priložnost, da nadoknadiš zamujen čas s seboj. Ponuja ti veliko pomirjene energije, ki te bo objela in te naučila mirovati. Ne misli, da boš v tem mesecu veliko naredil, če boš hitel, ker ne boš. Dobesedno ti bodo stvari padale iz rok, če boš v hitenju. Ta mesec si najbolj uspešen, če se vseh opravil lotiš v pomirjenosti. In še več - če se lotiš le tistih projektov, ki si jih v tem času leta resnično želiš početi.

Da bi pomirjenost prebudil v sebi, moraš osvojiti zavest, ki pravi: Nič ti ne bo ušlo, če boš skrbel zase. Vsakič, ko poskrbiš zase in zadovoljiš vsaj eno svojo potrebo, se razširi tvoj čas in dana ti je dodatna moč in včasih še kakšen nov duhovni vodnik skoči k tebi, da si podprt za doseg svojih ciljev.

Prenehaj živeti v iluziji, da je čas tvoj sovražnik, ker ni. Čas gre tako hitro, kot greš ti! Če greš počasi, gre čas počasi. Če hitiš, se tudi on podviza in hiti pred teboj. Zapomni si: Čas gre tako hitro, kot greš ti! /...napotek se nadaljuje.../

 ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

 

Preberi celoten napotek meseca, v njem prejmeš odgovore na ta vprašanja: Kakšna energija me podpira ta mesec? Česa me ta mesec uči? Kdo je moj najboljši duhovnik vodnik v tem mesecu in kako lahko sodelujem z njim? Kaj lahko naredim, da sem dobro? Moja aktivacija za moje življenje …

IZKORISTI MOČ ENERGIJ TEGA MESECA! Postani Srebrni član kluba Angelski dotik (za samo 5€/mesec) TUKAJ in lahko si boš prebral vso vsebino pod tem zavihkom.

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3