Splošna usmeritev za leto 2016

Mihael 01 ANGELSKI-DOTIKEnergije leta 2016 te bodo spodbudile, da zrasteš iz svojih omejitev ali znanih okvirov delovanja, vase, v to, kar ti kot duša si. V resnici gre za to, da te bo leto spodbujalo, da prideš bližje k sebi, k temu, kar ti zdaj v tem trenutku si in to svojo sedanjo resnico živiš. 

Pomembna lekcija tega leta bo v tem, da sprostiš svojo navezanost na preteklost in se resnično osvobodiš kakršne koli boleče vezi na pretekle izkušnje. Priložnost boš imel, da sprejmeš svojo preteklost, si oprostiš za vse trenutke, ko si sebe ranil, ko nisi prepoznal svoje vrednosti in se zato nisi postavil na pomembno prvo mesto, ki si si ga zaslužil.

To leto te s svojo energijo spodbuja, da prepoznaš, da je vsako obdobje tvojega življenja pomembno, saj ti vsako obdobje prinese nova spoznanja in nove izkušnje. Zato ne potrebuješ danes živeti na način, ki ti je odgovarjal lani ali deset let nazaj. Danes živi tako, kot si danes želiš živeti. Posodobi svojo izkušnjo življenja in živi tako, kot si danes želiš.

Leto 2016 bo leto gradnje novega odnosa s seboj in posledično se bo v drugi polovici leta že pokazalo, da bodo tvoji odnosi z drugimi boljši. Da, nekateri odnosi se bodo razpustili, ker preprosto niso več potrebni ali koristni za tvoje življenje. In nekateri novi odnosi se bodo izgradili, ki jih prav zdaj v tem času svojega življenja potrebuješ.

Gabrijel 01 ANGELSKI-DOTIKSpet, osredotočen bodi na sedanjost in na to, kar je zdaj tvoja prioriteta, kar je zdaj tebi pomembno in s tem se ukvarjaj, v tem uživaj.

Če boš prvo polovico leta namenil sebi in se zares osredotočil na to, da spustiš navezanost na preteklost in v sedanjosti začneš izbirati to, kar si TI zares želiš, potem boš v drugi polovici leta imel ogromno navdiha, da svoje življenje zapelješ na novo pot ali pa na vsaj malo drugačno pot. Priložnosti bo ogromno, da začneš kak nov projekt ali pa svoj stari projekt tako posodobiš, da bo bolj v skladu s tvojo trenutno energijo.

Zadnje energetsko obdobje leta ti bo prineslo veliko užitka, občutka lahkotnosti in svobode. V resnici je to obdobje leta najbolj energetsko polno z užitkom, ljubeznijo, obiljem, hvaležnostjo, srečo. Če boš celo leto hodil v smer, ki si jo ti želiš in se na tej poti imel rad (in vsak trenutek izbiral ljubezen zase), ti bo zadnje obdobje leta prineslo eno samo veliko uživanje.

Zavedaj se, da v svoje življenje vedno privabiš to, kar ti si v odnosu do sebe. Zato naj bo leto 2016 čudovito leto zate, za tvoj odnos do sebe. Napolni ga z ljubeznijo!

Radi te imamo!

ANGELI siv ANGELSKI-DOTI

 

 

Preberi si podrobno usmeritev Angelov za vsak letni čas posebej in spoznaj, kaj naj bodo tvoji koraki tekom leta, da boš v tem letu kar najbolje izkoristil energije, ki te podpirajo, da boš izstopil iz krča bolečih izkušenj preteklosti in začel ustvarjati sedanjost, ki je popoln odraz tebe, tvoje lepote in tvojih želja.

Želiva si, da bi konec tega leta doživel to radostno obdobje, ki nam ga napovedujejo Angeli, a da boš do tja prispel, moraš celo leto graditi sebe in živeti v skladu s tvojim najvišjim dobrim.

Dovoli, da te Angeli, korak za korakom peljejo tja ... Postani Zlati član kluba in dostopaj do vseh vsebin pod tem zavihkom (+ pridobiš dostop do Napotka meseca za 1 leto, kjer še dodatno prejmeš vodstvo za kreiranje super življenja). Registriraj se TUKAJ

  • 1
  • 2
  • 3