KNJIŽNICA MODROSTI

knjiznica-modrosti ANGELSKI-DOTIKPozdravljen/a v Knjižnici modrosti!

Zate sva oblikovali pravo spletno zakladnico modrosti, do katerih lahko dostopaš 24/7.

Da lahko raziskuješ te modrosti, se najprej vpiši v najin Klub Angelski dotik in se registriraj kot Srebrni ali Zlati član. (Članarina je simboličnih 5€/mesec.)

Namen te knjižnice je, da ti ponudi modrosti za življenje. V njej zate objavljava veliko video in avdio posnetkov ter kanaliziranih sporočil Angelov, ki te podprejo v kreaciji izpolnjujočega življenja.

Vsak teden v njej najdeš nove vsebine, ki te navdhujejo, da si ustvariš lepo izkušnjo svojega življenja.

V tej super knjižnici boš našel ...

Preberi več

NAPOTEK ZA MESEC APRIL 2018

Te zanima, kaj nam prinaša mesec april? Preberi sporočilo Angelov spodaj, da odkriješ ...

Mesec april te uči, da spustiš kontrolo nad svojimi odnosi in resnično prenehaš izsiljevati rezultate v njih.

Tvoja naloga je opaziti, da je zdaj čas velikega zdravljena in da bo vsaka oseba v tvojem življenju v svojem osebnem procesu rasti. Prav vsaka oseba bo imela v tem mesecu veliko notranjih bojev sama s seboj, ko bo iskala ravnotežje med seboj in drugimi.

Ta mesec je čas, ko bodo na preizkušnji vsi tvoji odnosi. Pokazalo se bo, da si v določenih odnosih popolnoma pozabljal nase in kjer boš to spoznal, ti bo ponujena priložnost, da to stanje spremeniš. Da začneš vračati sebe v odnos.

3 januar 2014 ANGELSKI-DOTIK

Kjer si pozabil nase v odnosu, se je odnos iznakazil. Njegova oblika je bila takšna, ki tebe ne podpira in zato v odnosu nisi bil srečen.

Mesec april je tukaj, da ti pokaže, kateri odnos je takšen in ti da priložnost, da ga ljubeče preoblikuješ. Ampak ne na tak način, da se začneš ukvarjati z drugo osebo in njo na silo spreminjaš. Ampak na tak način, da začneš sebe bolj pristno in aktivno izražati v tem odnosu.

Zdravljenje tega odnosa te želi spomniti, da ta odnos potrebuje tebe. In če si se izvzel iz odnosa, je popolnoma logično, da te ta odnos ne more ljubeče podpirati in cveteti.

Ključna lekcija v tem mesecu je pristnost. Da daješ sebe pristno, točno takšnega kot si, v vsak svoj odnos. Da si ljubeč, da si dober, kar kot duša si. Da daš svojo pravo vsebino v odnos.

Ko govorimo o pristnosti, se nanašamo na tvojo vsebino duše. Vsak tvoj odnos potrebuje ta del tebe.

Vsaka oseba, ki je ob tebi, je prišla zaradi tega dela tebe. Zato se prenehaj skrivati in pokaži se svetu. Pokaži svojo pravo resnico. Ne le tistih delčkov, za katere misliš, da so najlepši in vredni ljubezni. Pokaži svojo globino duše. Pokaži se. Cel si lep in cel si vreden ljubezni.

Šele tedaj, ko si brez maske, brez ugajanja in obrambnih mehanizmov, ko si pristen in dovoliš, da se iz tebe izrazi tvoja duša, šele tedaj te ljudje začutijo in dušni namen izmenjave v odnosu se začne izpolnjevati.

Ne pozabi, da si prišel v življenje vsake osebe zato, da ji daš sebe. Zato ne odvzemaj sebe iz odnosa. Prav nasprotno, aktivno se daj v odnos. Bodi pristen. Bodi nenarejen. Bodi točno takšen, kot v posameznem trenutku si. Ne spreminjaj se za ljudi. Bodi TI.

 

/Nadaljuj z branjem sporočila spodaj .../

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

Preberi celoten napotek meseca + poslušaj božansko kanalizirano meditacijo z Boginjo Kali, ki sem jo izbrala zate za ta mesec. Pomaga ti, da spustiš navezanost in postaneš bolj svoboden v svojih odnosih. 

(V kolikor nisi član mojega kluba, potem nimaš dostopa do celega sporočila, a brez skrbi. Kmalu bo spet mogoč vpis in boš prejel dostop do vseh vsebin. Prenavljamo našo angelsko spletno stran in jo ustvarjamo še boljšo. Ko bo končana, se bo prenovljeni klub odprl in se boš vanj lahko vpisal. Če želiš, da te o tem obvestimo, nam piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in izveš med prvimi, ko bo vpis spet mogoč.)

Preberi več

NAPOTEK ZA MESEC JANUAR 2018

Začenja se novo leto in z njim novo obdobje. Te zanima, kaj nam prinaša mesec januar? Preberi sporočilo Angelov spodaj, da odkriješ ...

 

Haniel 01 ANGELSKI-DOTIKMesec januar prinaša pomirjeno energijo in te vabi, da se usmeriš navznoter.

Uči te, da je tvoje življenje vedno posledica tebe. Ko si ti pomirjen in sproščen, vse v tvojem življenju gladko teče v pravo smer. Takoj, ko postaneš paničen in zaskrbljen, začneš zunaj sebe kreirati situacije, ki te stiskajo in dušijo.

Leto 2018 ti prinaša nov val energije in povabljen si, da svoje življenje zaživiš v popolnem stiku s seboj. Nič več razprševanja energije in nič več iskanja krivcev zunaj tebe. Izjemen si in vsa moč je v tebi!

Mesec januar te spodbuja, da leto začneš pomirjeno in v stiku s seboj. Povabljen si, da si nameniš ogromno negovanja in se sproščaš. Hodi na masaže, pojdi v savno, uživaj v dotikih in objemih, daj si čas za počasen začetek dneva …

Pomisli, kaj zate pomeni sprostitev in to počni. Tvoj cilj v tem mesecu naj bo, da svoje dneve začenjaš v stiku s seboj in da vsak dan narediš vsaj nekaj za svojo sprostitev.

Bolj kot boš sproščeno vstopil v novo leto, bolj lahkotno boš po njem potoval vse naslednje mesece.

/Nadaljuj z branjem sporočila spodaj .../

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

Preberi celoten napotek meseca + dobiš konkretne napotke in vaje za ta mesec + poslušaj kanalizirano meditacijo meseca! Postani Član Kluba Angelski dotik (Srebrni ali zlati član) danes in dostopaj do vseh vsebin >>

Če si že član (brezplačen) in si želiš povišati svoje članstvo, to storiš v Moj profil/Uredi podatke/Tip uporabnika.

Preberi več

NAPOTEK ZA MESEC MAREC 2018

Te zanima, kaj nam prinaša mesec marec? Preberi sporočilo Angelov spodaj, da odkriješ ...

Kamuel 01 ANGELSKI-DOTIKMesec marec te uči, da je vsak tvoj odnos spremenljiv. Če želiš, da bi bil dober, mu moraš dovoliti, da se preoblikuje.

Tvoja naloga v tem mesecu je, da opazuješ, kako poskušaš svoje odnose na silo dajati v neko formo, ki jo poznaš iz preteklosti. Ko to počneš, blokiraš svoboden pretok energije skozi odnos in posledično se v odnosu ne dogaja božanska izmenjava dušnih energij.

Zato, je tvoja naloga tega meseca ta, da se v nobenem svojem odnosu ne omejuješ na obliko, ki jo poznaš iz preteklosti. In da namesto ponavljanja starih ritualov, raje začutiš sebe v sedanjosti in se v odnosu izraziš na način, ki je zate v sedanjem trenutku pristen.

Ničesar ne počni na silo. Vse počni iz pretočnosti. Naj tvoja dejanja v odnosu ne bodo posledica navade, ampak posledica pristne želje.

Ne deluj na enak način kot vedno, ampak si redno daj trenutek tišine, predno v odnos nekaj daš. Zato, da začutiš, kaj si sploh v odnos želiš dati.

Ljubeče te vabimo, da v tem mesecu nosiš v sebi zavedanje, da so samo "živi odnosi" lahko odnosi, ki so dobri. Živ odnos pomeni odnos, ki se spreminja in preoblikuje. Le tak odnos te lahko podpira in ti daje ljubezen.

Odnos, ki je ves čas enak, je odnos, ki ni živ, ampak je umetno ustvarjena forma izmenjave. V takem odnosu ne moreš biti izpolnjen. Zato v tem mesecu ljubeče opazuj svoje odnose in ko se začnejo spreminjati, bodi za to hvaležen. To pomeni, da je odnos živ in le tak odnos te lahko podpira.

 

 

/Nadaljuj z branjem sporočila spodaj .../

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

Preberi celoten napotek meseca + dobiš konkretne napotke in vaje za ta mesec + poslušaj kanalizirano meditacijo meseca! Postani Član Kluba Angelski dotik (Srebrni ali zlati član) danes in dostopaj do vseh vsebin >>

Če si že član (brezplačen) in si želiš povišati svoje članstvo, to storiš v Moj profil/Uredi podatke/Tip uporabnika.

Preberi več

Začenja se novo obdobje Zemlje

Imaš tudi ti ta teden občutek, da se je nekaj spremenilo? Da je okoli tebe drugačna energija? Res je, da se energije letošnjega leta že zaključujejo in da če si senzitiven, že čutiš, kaj nam bodo prinesle energije novega leta. Vendar ta teden (natančneje 12.12.2017) je bila še ena močna točka v času, ko je naš planet Zemlja prešel v novo energetsko dobo.

zemlja vijola-plasc

Tjaša Dorelay je na dogodku ta teden predala zavest Nadangela Mihaela o tem, kaj ta točka v času predstavlja. Spodaj smo zate pripravili izsek te modrosti, saj predana jasnost lahko tudi tebi pomaga bolje razumeti tvoje življenje.

 

Postani Član Kluba Angelski dotik (Srebrni ali zlati član) danes in dostopaj do vseh vsebin >> Če si že član (brezplačen) in si želiš povišati svoje članstvo, to storiš v Moj profil/Uredi podatke/Tip uporabnika.

 

Bi bil v letu 2018 rad pripravljen na lekcije in izkušnje, ki nam jih bo leto prineslo? Pridruži se dogodku Angelska napoved za leto 2018. Preberi si več >>

Preberi več

NAPOTEK ZA MESEC FEBRUAR 2018

Te zanima, kaj nam prinaša mesec februar? Preberi sporočilo Angelov spodaj, da odkriješ ...

Zadkiel 01 ANGELSKI-DOTIKMesec februar začenja močen cikel preobrazbe, ki ga prinaša to leto. To je prvi mesec v letu, ko boš resnično čutil moč leta 2018.

Poneslo te bo naprej, v smeri, ki jih morda prej nisi načrtoval zase. Ampak se ti bo kar naenkrat zdelo pomembno, da se vanje sprostiš.

Objela te bo potreba po tem, da si svoboden in se nikomur ne zagovarjaš ali razlagaš svojih izbir. Svoboden si in daj si dovoljenje, da to svobodo v tem mesecu začutiš.

Ne izbiraj tega, kar si včasih hotel zase, ampak kar zdaj želiš zase. Četudi so izbire popolnoma drugačne, kot prej. V redu je. Bodi najbolj sodobna verzija samega sebe.

V tem mesecu se ne ustavi, ko ti tvoj um reče, da se nekaj ne da. Vse je mogoče. Če se odločiš, če izbereš, se začne energija širiti v izbrano smer in cilj bo dosežen (ne še v tem mesecu, ampak v mesecih in letih, ki sledijo).

Ta mesec se ne ukvarjaj z nikomer drugim, kot s samim seboj. Pusti nadzor odnosov, ne razrešuj stvari za nazaj, živi za zdaj.

Če se boš fokusiral na druge ljudi, boš spregledal, kam tebe kliče tvoja duša.

Zato daj vso svojo polno pozornost nase in na to, kar tebe prižiga. Nekaj te bo močno prižigalo. Dovoli si sanjariti o tem, razmišljati o novostih in se spuščati v vizijo želenega.

Nič ni nemogoče. Vse je mogoče, ko izbereš, kaj si želiš zase.

/Nadaljuj z branjem sporočila spodaj .../

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

Preberi celoten napotek meseca + dobiš konkretne napotke in vaje za ta mesec + poslušaj kanalizirano meditacijo meseca! Postani Član Kluba Angelski dotik (Srebrni ali zlati član) danes in dostopaj do vseh vsebin >>

Če si že član (brezplačen) in si želiš povišati svoje članstvo, to storiš v Moj profil/Uredi podatke/Tip uporabnika.

Preberi več

NAPOTEK ZA MESEC DECEMBER 2017

Mesec december je pred nami. Te zanima, kakšen bo?

Samael 01 ANGELSKI-DOTIKMesec december te uči, da vse, kar je del tvojega življenja, je podaljšek tebe. To, kar ti nosiš v sebi, se preslika v tvoje življenje zunaj tebe.

Bolj kot si ti notranje pomirjen, bolj je umirjeno tvoje življenje.

Bolj kot si ti do sebe ljubeč, več ljubezni prejmeš v svojih odnosih.

Kar vidiš v sebi, to vidiš zunaj sebe. Če si kritičen do sebe, boš obsojal tudi ljudi, ki so ob tebi.

To, kar ti nosiš v sebi, se izraža zunaj tebe.

Pogosto misliš, da je zunanji svet ločen od tebe, da nima veze s teboj, ampak to ni res. Svet je poln, bogat, raznolik. Ti v njem vidiš to, kar sam nosiš v sebi.

Zato je za vsakogar svet drugačen. Čeprav živite v istem svetu in ste del iste izkušnje, vsak izbere svoje dojemanje te izkušnje.

Zato je tako pomembno, da se zavedaš: bolj kot boš do sebe ljubeč in poln sprejemanja, bolj bo svet zunaj tebe lep.

 

Samael 01 ANGELSKI-DOTIKKar vidiš v sebi in na sebi, deluje kot povečevalno steklo, ki ti usmeri pozornost na življenje zunaj tebe, ki nosi enake lastnosti.

Bolj kot boš do sebe obsojajoč in kritičen, bolj boš opazil, kako se v svetu dogajajo krivice in boš jezen na stanje tvojega življenja.

Bolj kot boš prepoznal v sebi lepoto in bolj kot se boš negoval in skrbel, da so potrebe tvojega telesa zadovoljene, bolj boš okoli sebe opazil svet, ki je dober in lep.

Ti določaš, kaj vidiš.

Svet je pisan, bogat in raznolik. Ti pogledaš tja, kamor hočeš in vidiš, to kar hočeš. Vidiš to, kar nosiš v sebi.

Mesec december ti bo pokazal, da je bistveno zate, da se ne ukvarjaš s tem, kar je zunaj tebe (posledica), ampak s tem, kar je v tebi (vzrok).

Ko ozavestiš, da si ti začetek vsake kreacije, spoznaš, da ni potrebe po spreminjanju zunanjega sveta, ampak samo potreba po tem, da se vrneš v stik s seboj in si daš malce več ljubezni.

Več ljubezni kot daš sebi, bolje si in svet, ki ga vidiš okoli sebe, je lepši.

 /Angeli so mi prenesli daljše sporočilo za mesec december. Ga želiš v celoti prebrati? Spodaj te čaka tudi kanalizirana meditacija tega meseca./  

ANGELI siv ANGELSKI-DOTIK

 

Preberi celoten napotek meseca + dobiš konkretne napotke in vaje za ta mesec + poslušaj kanalizirano meditacijo meseca! Postani Član Kluba Angelski dotik (Srebrni ali zlati član) danes in dostopaj do vseh vsebin >>

Če si že član (brezplačen) in si želiš povišati svoje članstvo, to storiš v Moj profil/Uredi podatke/Tip uporabnika.

Preberi več

midve 02 2017 ANGELSKI-DOTIK 03

nimas-racuna ANGELSKI-DOTIK

knjiznica-modrosti ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3