Pozdravljen/a v Klubu Angelskega dotika!

Najin namen je, da ti ponudiva kakovostno vsebino, ki bo obogatila tvoje življenje. K tebi želiva prinesti jasnost za življenje, nasvete za boljše počutje, kanalizirane meditacije za pomiritev in dvig zavesti ter simpatične video in avdio posnetke, preko katerih s teboj deliva trike, kako lahko živiš bolj izpolnjeno in v svojem dušnem namenu.

Zavedava se, da je za sijoče življenje potrebno vsak dan ljubeče poskrbeti zase, živeti v stiku s svojo dušo in razumeti energije, ki nas podpirajo.

Zato ti v najinem Klubu ponujava vsebino, ki ti bo točno to prinesla: jasnost, kako lahko živiš sebe (svoj dušni namen), kako lahko sijajno poskrbiš zase (se počutiš dobro v svoji koži), kako lahko kar najbolje izkoristiš posamezno obdobje (da dosežeš želene cilje) in predvsem, kaj moraš storiti, da boš dobro vsak dan, ker saj veš, tedaj, ko si ti dobro, je tudi svet okoli tebe dobro in ti si SREČEN :)

midve Angelski dotik

Vabiva te, da se vpišeš v najin Klub in prisluhneš vsem posnetkom, ki sva jih pripravili zate (in jih z ljubeznijo še naprej pripravljava zate). Vsak teden v Klubu objaviva nove vsebine, saj si želiva, da si ves čas obdan z informacijami, ki te zdaj najmočneje podpirajo.

Da boš lažje razumel, kaj te v tem Klubu čaka, sva zate zapisali preprosto razlago ...

 

Najin Klub je sestavljen iz dveh nivojev: MEDITACIJSKE SOBE in KNJIŽNICE MODROSTI. 

  • V MEDITACIJSKI SOBI zate objavljava posnetke kanaliziranih meditacij. Namen teh je, da te naravnajo na pravo energijo, na močno zavest, da si dobro.
  • V KNJIŽNICI MODROSTI pa s teboj deliva kanalizirana sporočila Angelov za vsak mesec (NAPOTEK MESECA) in leto (USMERITEV LETA), video posnetke, v katerih ti odgovoriva na tvoja vprašanja, avdio posnetke z najinih kanaliziranih dogodkov in super recepte za boljše počutje in več zdravja. Vsak teden se naložijo nove vsebine v knjižnico! Pomisli - iz svojega domačega naslonjača lahko spremljaš najnovejše modrosti, ki nama jih predajajo Angeli! Kako super, kajne? :)

 

 

Izbiraš lahko med 3 tipi članstva:

clan kluba ANGELSKI DOTIK 04 2016

 

 

OSNOVNO ČLANSTVO ti omogoča dostop do kanaliziranih meditacij v Meditacijski sobi in je brezplačno.

Registriraj se danes >>

 

 

 


 

srebrni clan kluba ANGELSKI DOTIK 04 2016SREBRNO ČLANSTVO ti omogoča dostop do vseh kanaliziranih meditacij Meditacijske sobe in vseh avdio in video posnetkov modrosti v Knjižnici modrosti za obdobje 3 mesecev.

 

... le za 15€ in je veljaven 3 mesece.

Registriraj se danes >>

 

 


 

zlati clan kluba ANGELSKI DOTIK 04 2016ZLATO ČLANSTVO ti omogoča dostop do Meditacijske sobe in vseh avdio in video posnetkov modrosti v Knjižnice modrosti + za DARILO ti podariva dostop do Usmeritve leta (kanaliziranega sporočila Angelov za tekoče leto po mesecih).

 

... le za 50€ in je veljaven 12 mesecev/1 leto.

Registriraj se danes >>

 

 

 

 

Tip članstva izbereš ob registraciji in ga lahko kadarkoli tekom tvojega članstva spreminjaš pod zavihkom Moj profil. Najbolj se ti splača izbrati Zlato članstvo, saj prejmeš največ vsebine za zelo ugodno ceno - samo 4€ na mesec.

 

ŠE NISI ČLAN? Če želiš prejeti navdih iz najinega Kluba, se moraš najprej vanj registrirati, kar storiš s klikom na desni gumbek "Še nimaš računa?" >>>>

 

ZAČNI Z RAZISKOVANJEM VSEBIN! Si že registriran? Potem se samo prijavi pod zavihkom "Moj profil" >>

 

Uživaj v navdihu!

Tjaša Dorelay in Anja Timzoya

 

Samorog-ob-gobi2 ANGELSKI-DOTIK

POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA in odgovori nanja :)

1. KAKO POSTANEM ČLAN KLUBA?

Vidiš gumb na desni, na katerem piše "ŠE NIMAŠ RAČUNA?"? Klikni nanj, v tabelico vpiši svoje podatke in se registriraj. Takoj po registraciji na svoj e-naslov prejmeš potrdilo o vpisu in dostop do vsebin. V primeru, da se vpišeš v Srebrno ali Zlato članstvo (ki je plačljivo), ti najprej odpremo dostop do brezplačnih vsebin (do Meditacijske sobe), ko pa prejmemo tvoje nakazilo članarine, pa še dostop do vseh ostalih vsebin (do Knjižnice modrosti).

 

2. KAKŠNA JE RAZLIKA MED OSNOVNIM ČLANSTVOM ALI SREBRNIM OZIROMA ZLATIM ČLANSTVOM?

Če postaneš osnovni član, kar je zate brezplačno, prejmeš samo dostop do Meditacijske sobe, kjer te čakajo posnetki kanaliziranih meditacij. V kolikor postaneš Srebrni član (članarina je 15€ za 3 mesece) prejmeš dostop tudi do celotne Knjižnice modrosti  za obdobje 3 mesecev. V kolikor postaneš Zlati član (članarina je 50€ za 12 mesecev/1 leto) prav tako prejmeš dostop do celotne Knjižnice modrosti za obdobje 1 leta in za darilo dobiš dostop tudi do Usmeritve leta, kar je samo za Zlate člane. Najbolj se ti splača izbrati Zlato članstvo, saj prejmeš največ vsebin za zelo ugodno ceno - samo 4€ na mesec.

 

3. IMAM OSNOVNO ČLANSTVO, ZDAJ PA ŽELIM POVIŠATI ČLANSTVO V SREBRNI ALI ZLATI ČLAN. KAKO LAHKO TO NAREDIM?

Greš pod MOJ PROFIL in se vpišeš s svojim uporabniškim imenom in geslom. Nato klikneš na gumbek "UREDI SVOJE PODATKE" in tam čisto na koncu formularja pod "TIP UPORABIKA" označiš nivo članstva, ki ga izbiraš. Sistem ti bo avtomatsko poslal na tvoj e-naslov informacijo, da si povišal članstvo in podatke za plačilo članarine. V roku 24h od tega, ko poravnaš članarino, ti priklopimo želeni nivo članstva.

 

4. HOČEM SE VPISATI V KLUB, PA IMAM TEŽAVE. KAJ ZDAJ?

Si prvič na naši strani in se še nisi registriral v Klub? Če hočeš dostopati do vsebin, se moraš najprej registrirati. Glej točko 1. V primeru, da si že registriran in da prijava ne deluje, preveri, ali si pod uporabniško ime napisal pravo uporabniško ime in geslo, ki si ju izbral ob registraciji? Tvoje uporabniško ime in geslo lahko kadarkoli poljubno zamenjaš pod zavihkom "MOJ PROFIL".

Če imaš kakšno drugo težavo, nam piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in ti bomo pomagali :)

 

nimas-racuna ANGELSKI-DOTIK

knjiznica-modrosti ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02


koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3