Kuan-Jin 3-3 ANGELSKI-DOTIKBoginja Kuan Jin nas s svojo rožnato marelično svetlobo ovije v plašč topline, sočutja in ljubezni. Njena bližina je tako nežna, da ti v oči pridejo solze in spoznaš svojo mehkobo duše. Kuan Jin v nas prebuja sočutje, nas miri in povezuje z brezpogojno ljubeznijo. Pomirja naše energije in nas vodi v mirno nadaljevanje življenja. Uči nas, kako v miru opazovati priložnosti življenja, odpuščati in nežno nadaljevati v srčnosti do sebe in drugih.

Kuan Jin prepoznaš po občutku notranje pomirjenosti. Zdi se ti, kot da te je objela s plaščem topline, ljubeče pozornosti in miru. K tebi prinaša sočutje in jasno videnje okoliščin v tvojem življenju. Velikokrat ti prišepetava na uho jasna in preprosta sporočila. Sledi jim, saj te spodbujajo, da prepoznaš svoje prave resnice v življenju. Je skrbnica tvojih odnosov in projektov, v katerih izražaš sebe. Njena bližina je zelo čista, zato te bo njena energija velikokrat spodbudila k temu, da očistiš svoje dvome in prebudiš zaupanje vase. Daj svojo dlan na srce in še močneje jo boš čutil. 

Povabi jo k sebi, da se te dotakne njena ljubeča energija.

Kuan Jin je predala čutno sporočilo za vse ženske. Preberi si njeno sporočilo, da prebudiš nežnost v sebi ...

Boginja Kuan Jin preda sporočilo o nežnosti

Draga ženska!

Veličina je v tebi in ti nanjo pogosto pozabljaš. Naj te današnji dan spomni, da si izjemna v svojem obstoju. Veliko je lepote v tvojem življenju, saj sije iz tebe in se razliva v tvojo okolico. Spomni se, da se vse, kar je v tebi, izliva ven iz tebe in se v tvoji zunanjosti oblikuje točno na tak način, kot je negovano v tebi. Spodbujam te, da se zavedaš, da sta tvoja nežnost in skrb zase osnova čudovitega življenja. Če si dnevno namenjaš nežnost in nego, si dnevno omogočaš, da je tvoje življenje blagoslovljeno z najlepšim delom tebe. Jaz, Boginja Kuan Jin, te spodbujam, da izvajaš vajo, ki ti jo bom predala, saj ti bo pomagala negovati žensko v tebi in prebuditi več čarobnosti v tvojem življenju.

Moj simbol je lotosov cvet in preko njega se lahko povežeš z mojo energijo. Zato predstavljaj si lotosov cvet na predelu svojega srca in ga nežno zavrti 7x v eno smer in 7x v drugo smer. Pri tem nežno dihaj in bodi čim bolj sproščena in ta vaja te bo še bolj in bolj sprostila. Redno izvajaj vajo z lotosovim cvetom in videla boš, da se bo prebudila izjemna nežnost v tebi do tebe, to pa je ravno tisto, kar potrebuješ.

Draga ženska, ne potrebuješ obsojanja in kritike, saj po njiju nič lepega ne zraste v tvojem življenju. Ti potrebuješ nežnost in skrb, saj onidve gojita čarobnost v tvojem življenju.

Nežnost nameni telesu. Uporabljaj naravno mandljevo olje za nego svoje kože in za večjo ljubezen do sebe daj vanj nekaj kapljic eteričnega olja rožnega lesa ali vrtnice. Nameni nežnost svojim mislim in se vsak dan znova spomni, da so lahko tvoje misli svobodne, da ni čisto nič narobe, če si dovoliš misliti o vsem. A na koncu dneva se vedno vrni nazaj k sebi in spočij svoje misli s seboj. Neguj svoje odnose, zato redno iskreno izražaj svoja čustva, če ne zmoreš drugače, jih napiši na papir. Zaupaj, da ima izražanje ogromno moč za spremembo. Bodi sebi zvesta, draga ženska.

Živi počasi, v svojem ritmu, in se zavedaj, da ko je vsak tvoj korak zaveden (ko ga storiš iz želje, z zavedanjem, da si tega želiš), je vsak tvoj korak izpolnjujoč zate in te vodi v čarobno doživetje. Zato mirno deluj, spoštuj svoje zmožnosti in tudi svoje omejitve. Vsak trenutek znova bodi v zavedanju, da sta nežnost in skrbnost do tebe osnova za čarobno življenje.

In kaj je čarobno življenje, te morda zanima. Čarobno življenje je tvoje življenje, v katerem se lahko izraziš v svobodi, živiš v brezmejnosti mogočega in so vse tvoje osebne potrebe zadovoljene. Takšno življenje je mogoče zate, ko se predaš lastni nežnosti in skrbnosti.

Rada te imam, draga ženska!

KUAN-JIN siv ANGELSKI-DOTIK

 

 

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Boginjo Kuan Jin:

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3