Kali 3-3 ANGELSKI-DOTIKBoginja Kali je izjemno močna boginja, ki pride k nam z navdihom. Podpre nas v novih začetkih in dosegu želenega. Njena moč je v tem, da nam pomaga sprostiti staro in aktivira zaključke vsega, kar nas ne podpira ter nam istočasno pomaga aktivirati nove začetke. Njen simbol neskončnosti informira vodo, zato ga dajte pod kozarec svoje vode. Kali te prav tako podpre v procesih odpuščanja in sprejemanja. Te opogumlja in krepi. Boginja Kali prebuja tvoje osebne potenciale in usmerja čas v prave aktivnosti zate, če jo prosiš, da je tvoja vodnica. Podpre te pri vseh tvojih zaključkih in novih začetkih, saj jasni tvoje misli in čustva ter ti pomaga osredotočati se na želeno. 

Pogosto je ovita v svetlo modro svetlobo. Sporočila mi je, da boš prejel navdih v obliki misli, občutka ali čustva takoj, ko jo boš poklical k sebi. Nekaj v tebi se bo premaknilo in te spodbudilo. Občutek boš imel, kot da se je neko kolesje v tebi premaknilo in te spodbuja, da nadaljuješ v novi smeri, z večjo mero tvoje osebne pozornosti. Velikokrat te spravlja v smeh in prebudi dobro voljo. Čisti pripetost na stare in nizke energije (misli, čustva in občutja). Prinaša ti zagona za osebne projekte in velike prehode naprej v tvojem življenju.

Sodeluj s Kali in živi v navdihu!

Spoznaj modrost o novih začetkih, ki jo je zate predala Boginja Kali ...

Boginja Kali preda sporočilo o novih začetkih

Drage prijateljice in dragi prijatelji.

Tukaj z vami sem jaz, Boginja Kali. Spremljam vas na poteh, kjer se znajdete prvič. Spodbujam vaše nove začetke in pomagam vam, da so vaši zaključki nežni in lahkotni za vas. Z vami želim deliti modrosti o novih začetkih.

Sprva morate vedeti, da je vsak začetek zaključek nečesa, oziroma, da je vsak zaključek začetek nečesa. Pravzaprav sta to dva izraza za isto točko. Ker življenje je le krožno gibanje energije, ko se nek proces zaključi, vstopite v novega in tako naprej, dokler se spet ta proces ne zaključi in začne se nekaj novega.

Potreba po spremembi je vaša naravna potreba, saj vam le sprememba omogoča, da živite v svojem namenu svobodni in v užitku življenja. V kolikor se ne spodbujate v nove začetke, stagnirate, kar preprosto pomeni, da stojite na preteklem mestu. To pa vas ovira, saj vam pretekle izkušnje nič več ne služijo za razvoj v sedanjosti.

Razumeti morate, da so vas pretekle izkušnje pripeljale do sedanjosti z namenom, da užijete to, kar vam sedanjost ponuja. In v resnici vam nič ni bilo samo dano, vse ste vi izbrali. Vsako izkušnjo, v kateri ste, ste jo v preteklosti izbrali. In vsako izkušnjo, v kateri boste, jo danes izbirate. Da boste lahko izbrali iz srca in v najvišje dobro za vas, je torej ključnega pomena, da se naučite zapustiti preteklost, zaključiti zaključke.

Osredotočenost nase je ključna, da boste lahko prepoznali, kaj se za vas začenja. Če ste v svojem zaključku osredotočeni na drugo osebo, se lahko preveč navežete na njeno občutje ob zaključku in tako spregledate svoje nove začetke. Sploh tedaj, ko se zaključuje kakšen odnos, je pomembno, da ste osredotočeni nase.

Ker pot druge osebe je popolnoma drugačna od vaše poti. Če se boste osredotočali nanjo, boste svojo energijo usmerjali na nekaj, kar vas ne podpira več, počutili se boste izubljene, strah vas bo prihodnosti in obžalovali boste svoje odločitve, ki so vas pripeljale do zaključka. Torej, ključnega pomena je, da ste polno osredotočeni nase, da lahko prepoznate svoje začetke.

Najlažje boste polno osredotočeni nase, če se boste aktivirali v svojem življenju v dejavnostih, ki jih imate radi. Počnite vse tisto, kar vas spravlja v dobro voljo, kar vas vedri in navdihuje. Dajte si dovolj časa, da se spet povežete s seboj in spoznate svojo energijo. Bolj kot boste osredotočeni nase, lažje boste izstopili iz pretekle izkušnje (ne čutili bolečine ob zaključku) in lažje boste videli nove priložnosti – nove začetke.

Vaš naslednji korak naj bo prepoznati nove začetke in v njih začeti uživati. Če ste morda zaključili s svojim delom in se vam ponuja priložnost, da kratkoročno sprejmete drugo delo, to storite. Prepoznajte, da je vsak nov začetek tam z namenom. Morda to ne bo vaša sanjska služba, bo pa vstopnica do tja. Ne bodite preveč resni, uživajte v tem, kar vam življenje na novo ponuja.

Za vsak nov začetek je pomembno, da veste, da je navdahnjen z vašo energijo. K vam ne more stopiti nič takega, kar ni povezano z vami. Zato uživajte v začetkih, ki so le to - začetki. Kam jih boste peljali, je vaša izbira. Izbrali boste tisto, kar bo bolje zadovoljilo vaše potrebe. Vsak nov začetek je vstopnica v nekaj novega. Zavedajte se tega in tako nove začetke sprejemajte.

Jaz, Boginja Kali, sem tu za vas, da vam v tem procesu pomagam. Pomagam vam, da se lažje sprostite, ko se nekaj za vas zaključi in ste bolj odprti (predvsem energetsko) za sprejemanje novih začetkov. Pokličite me k sebi in pomagala vam bom, da bodo prehodi in spremembe za vas prijetno stanje, ko v življenje z odprtimi rokami sprejemate najboljše za vas!

Z ljubeznijo!

KALI siv ANGELSKI-DOTIK

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Boginjo Kali:

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3