Lakšmi 3-3 ANGELSKI-DOTIKLakšmi je boginja obilja, ki se nas dotakne z zlatorumeno svetlobo. Pomaga nam pri prebuditvi bogastva (notranjega in zunanjega), saj nas uči, kako usklajeno sprejemati in dajati. Boginja Lakšmi nam pomaga prepoznati priložnosti za aktivacijo v obilje in zaživeti v svojem namenu. Navdihuje nas z novimi idejami in nam kaže korake, kako nadaljevati. Podpira naše uspehe, obilje vseh oblik in materialnost (tudi denar).

Lakšmi mi je sporočila, da pride k nam vedno, ko potrebujemo prebuditi obilje, iščemo načine zaslužka in želimo ustvariti bogastvo. Pravi, da si vizualiziraj zlat kovanec ali pa zlat kovanec primi v roko in hitro boš čutil njeno energijo. Pride blizu k tebi in lahko prepoznaš njene jasne namere. Vedno ob njeni bližini spoznaš, kaj naj bo tvoj naslednji korak. Četudi je informacija, ki jo prejmeš, nenavadna, ji sledi in zaupaj, da te vodi v pravo smer. Spodbuja bogastvo v tvojem življenju, spodbuja občutek vrednosti in denarno obilje, tako kot tudi notranje obilje sreče in zadovoljstva. Povej ji, kam naj te vodi, in sledi njenim namigom za naslednji korak. Nikdar ti ne pove vseh korakov, ki sledijo. Le naslednjega. Zaupaj ji.

Dotakni se zlate svetlobe Boginje Lakšmi!

Preberi si sporočilo Boginje Lašmi o tem, kako obilje ustvarjaš ti sam ...

Boginja Lakšmi preda sporočilo o obilju

Drage duše, dragi prijatelji in prijateljice!

Moja vloga v vašem svetu je pokazati vam pravo pot do obilja, notranjega in zunanjega. Vodim vas v razumevanje, kako uporabiti svoje sposobnosti in iz njih oblikovati polno izkušnjo življenja.

Kar opažam, je veliko nesprejemanja vaših sposobnosti in primerjave med vami. Ne počnite tega. Ko se primerjate med seboj, sporočate, da niste dovolj dobri takšni, kot ste in morate zato nekoga posnemati. Vi ste v sebi že popolni, že zdaj ste vse, kar lahko ste v tem trenutku. To ne pomeni, da uporabljate vse svoje darove, pomeni pa, da že imate v sebi vse, kar potrebujete za življenje.

V primerjavi ni edinstvenosti in v kolikor niste edinstveni, niste močni. In če niste močni v sebi, nimate moči v zunanjem svetu, da oblikujete želene rezultate. Moja prva misel za vas je, da se prenehate primerjati in objamete svojo edinstvenost. Kajti v njej je vaš vir obilja.

Nihče vam ni enak, vsak je poseben in drugačen, v sebi najboljši. Zato ne glejte nase kot na nekoga, ki mu nekaj primanjkuje. Če vam kaj primanjkuje, je to zavedanje, kako popolni že ste in ljubezen do vas samih. Če torej želite postati večji magnet za obilje, se začnite spoštovati v zavedanju, da ste edinstveni in ko boste zaživeli svojo edinstvenost, boste spoznali pot do obilja. In ne mislite, da se nanašam samo na denarno obilje, govorim vam o obilju vseh vrst (obilju zdravja, obilju dobrih odnosov, obilju sreče in zadovoljstva, obilju priložnosti ...).

Prepoznavajte obilje celostno in če vam primanjkuje le ene vrste obilja, si ne recite, da ste revni, da živite v pomanjkanju, ker to ni resnica. Morda res ne živite v obilju vseh vrst, prepoznajte pa, katero področje v vašem življenju je v obilju in se nanj obrnite. Bodite si hvaležni, da živite v obilju na tem področju in opazujte, kako to obilje negujete. Enako nato prenesite na področje, kjer čutite pomanjkanje.

Bodite zavestni. To pomeni, da se na glas pogovarjajte s seboj, ko načrtujete svoje življenje in v ozir vzamite vsa področja svojega življenja, ko izbirate naslednji korak. Zavedanje vam prinese jasnost. Jasnost je polno razumevanje okoliščine. In jasnost vam pokaže izbire in priložnosti. Torej, začnite se na glas pogovarjati s seboj in iskreno delite vse svoje misli.

Pomembno je, da spoznate, kje živite v obilju in kje občutite pomanjkanje. Vaša pozornost naj gre tja, kjer živite v obilju, saj tam počnete vse, kar je potrebno, da privabljate še več obilja. Če spoznate, da je vaše telo zdravo, to pomeni, da živite v obilju zdravja. Prepoznajte, kaj počnete, da takovrstno obilje spodbujate. Negujete svoje telo? Jeste zdravo? Se gibljete in si namenjate čas? Kaj podpira vaše obilje? In nato preglejte še druga področja življenja. In za vsako področje se vprašajte: kaj počnem, da ustvarjam obilje ali pomanjkanje?

Zavedanje prebudite. Kajti vaše delovanje spodbuja vaše rezultate. In nato dobro prakso prenesite na področja, kjer prepoznate pomanjkanje. Če vidite, da nimate dovolj materialnega, finančnega obilja, prepoznate pa, da je vaše telo zdravo, da so vaši odnosi dobri, potem dajte tisto, kar dajete svojim odnosom in svojemu telesu, svojemu delu. V delo, ki ga opravljate, vključite sebe na enak način, kot se vključujete v svoje odnose ali v odnos do svojega telesa in zdravja. Dajte si čas, namenite si pozornost, gradite na razvoju svojega dela. In tako boste spodbudili, da se tudi to področje začne prebujati v obilju. Vsak od vas na nekem področju živi obilje. Spoznajte, katero področje je to in dobro prakso iz tega področja prenesite na preostale dele svojega življenja.

Celovito morate gledati nase, saj nihče ni ločen od svoje celote. Predvsem pa se zavedajte: sprejemanje je ključ do obilja, ne upor. Ne upirajte se nastalim situacijam. Tukaj so, da vas nekaj naučijo, ne da vas mučijo. Prepoznajte lekcijo posamezne izkušnje, jo doživite, jo sprejmite in nato se bo preobrazila.

Obilje je energija pretoka, zato spoznajte, na katerem področju življenja živite v uporu in kmalu vam bo jasno, kako ustavljate sprejemanje obilja. Obilje je sprejemanje in dajanje. Dajte, da boste prejeli. Sprejmite, da boste lahko dali. Živite v usklajenem sprejemanju in dajanju. In obilje je ves čas na dosegu roke, le zavestno pristopite k njegovemu dosegu. In zapomnite si: hodite svojo pot in ste edinstveni, zato najdite moč v sebi, ne v primerjavi z drugim.

Z ljubeznijo in podporo!

LASMI siv ANGELSKI-DOTIK

 

 

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Boginjo Lakšmi: 

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3