Afrodita 3-3 ANGELSKI-DOTIKBoginja Afrodita, boginja ženskosti, lepote in ljubezni, je čudovita sogovornica vsem nam Ženskam, zelo rada pa ogovori tudi moške in jim preda kak dober nasvet. Njena sporočila so vedno sočna in v izziv. Afrodita pomaga nam  Ženskam, da prepoznamo svojo žensko esenco v sebi, se vanjo zaljubimo in jo z ljubeznijo negujemo. Uči nas, kako ljubiti svoje telo in prebuditi strast v svojih odnosih. Moške in ženske uči, kako se povezati v izpolnjujoč partnerski odnos. V ljubezenske odnose vnaša igrivost, strast in čutnost. Čisti naše bolečine, nastale v odnosih in nam pomaga, da odpremo srce ljubezni.

Afrodito prepoznaš po prebujenem občutku ženske energije v tebi (velja za ženske). Najlažje jo prikličeš tedaj, ko se fizično dotikaš svojega telesa in se povežeš s svojim globokim dihom. Njena prisotnost bo takoj občutena v toplini ali celo vročici, ki bo prevzela tvoje telo. Njena bližina te spodbuja, da raziskuješ svojo ženstvnost, odpiraš svoje srce in prepoznaš lastno lepoto. Njena sporočila so vedno izjemno zabavna in izzivalna. Spodbuja te, da presežeš svoje meje in izraziš svojo celoto v vsej čudoviti ženski energiji, ki jo nosiš.

Poveži se z Afrodito in prebudi svojo žensko energijo! 

Naj se te dotakne sporočilo Boginje Afrodite ...

Boginja Afrodita preda sporočilo za ženske

Draga boginja Ženska!

Ti si bistvo svojega sveta. Ti si center svoje duše. Ti si vse, kar je mogoče. Si enkratna. In vse, kar si, vse, kar izražaš, je popolno. In ne dovoli si skrivati sebe, se ne izražati, ne biti, ne obstajati. Bolj, ko se zavedaš, da si ženska, bolj, ko se zavedaš svoje ženskosti, bolj pristna je tudi reakcija nate. Ko izražaš sebe in svojo ženskost, je lahko vsak moški ob tebi moški.

Draga ženska. Za prebuditev tega kar nosiš v sebi, ne potrebuješ moškega. Za prebuditev sebe, svoje prave vrste ženskosti, potrebuješ zgolj prepustitev sebi.

Stik z žensko v tebi podarja popolnost v odnosu med moškim in žensko. Ne stik z moško energijo, temveč stik s tvojo žensko energijo, s tvojo ženskostjo, s teboj kot žensko.

Ko si ne dovoliš biti ženska, takrat ne dovoliš obstajati niti moškim okoli sebe. In obratno. Ko si moški ne dovoli biti v svoji energiji moškega, težko dopušča ženski, da je ženska.

Bodi ženska, saj si boginja Ženska. Izbrala si ta obstoj kot Ženska, ker veš, da potrebuješ izraz ženske.

V tem svetu, v tem kar te obdaja, lahko imaš vse, lahko si vse, v tem, da si Ženska. Zato ne trudi se spreminjati svojih vlog, jih prilagajati, primerjati, spreminjati za voljo drugega, tako moškega ali ženske.

Draga Ženska. Ti si si najprej izbrala svojo vlogo kot ženska, svoje mesto kot ženska, ne svoje vloge kot sopotnica, kot žena, kot mati. Ko si prišla na ta svet, si najprej izbrala svoj spol in šele nato si izbirala zavestno svoje vloge, ki jih živiš v svetu. Zato se vrni nazaj v svojo prvo vlogo, v vlogo biti Ženska.

Stopila si na ta svet v zavedanju kot Ženska, da lahko živiš, se izražaš in zaživiš to, kar si. Zaživi to, kar si.

Kot Ženska se ves čas zavedaj, da obstaja več nivojev tvojega obstoja. Je nežen, čuten, giben, je strasten, močen, je igriv, je resen ... Vse si. Prepogosto živiš le v eni obliki sebe in jaz te spodbujam, da si v vsem, kar si. Da si v izražanju sebe dovoljuješ vse svoje obstoje. Biti živa, pomeni biti vse to, kar ti si. Sledi temu, kar je v tebi.

Ves čas si povezana s seboj. Ko ne veš, kaj bi, kaj si želiš, kaj lahko ali zmoreš, tedaj se najprej spomni, da si Ženska. Ko se boš zavestno spoznala, sprejela, da si Ženska, se boš ponovno povezala s svojimi močmi, s tem, kar je tebi dano že zaradi obstoja v ženskosti.

Izjemen obstoj imaš. Zavej se sebe in svoje ženske vloge.

AFRODITA siv

 

 

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Boginjo Afrodito: 

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3