Samael 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Samael navdihuje. Spodbuja osebno integriteto in ti pomaga, da si povezan s svojo resnico in da se zavedaš sebe, kako pomemben si. Spodbuja te, da se najprej zaveš sebe in šele nato ukrepaš v zunanjem svetu. Pomaga ti k usklajenemu delovanju in gladkemu življenju. Vse situacije so le ogledalo tvoje notranje drame. Umiri osebno dramo tako, da ga povabiš k sebi. Nadangel Samael pomaga pri razbremenitvi in osvoboditvi. Sprtim stranem pomaga k pomiritvi.

Preberi sporočilo Nadangela Samaela ... 

Nadangel Samael se predstavi

Pozdravljen, dragi otrok.

Moje ime je Samael in pomagam blažiti vse neusklajenosti v tvojem svetu. Kadar vstopiš v dramo čustev, misli ali dejanj, te pomagam pomiriti (ali pomirjam ljudi ob tebi). S sočutjem in ljubeznijo te objamem, da v stanjih šoka, nejasnosti in celo neprisebnosti lahko najdeš smisel in vodilo dalje.

Spodbujam te, da me pokličeš k sebi vedno, ko se ne počutiš udobno v svojem svetu in pomagal ti bom, da se boš pomiril, da boš videl jasno sliko življenjskih okoliščin, da boš postal bolj razumen in srčno videl resnično podobo tvojega življenja. Pomagal ti bom, da bodo tvoji odnosi postali bolj srčni in pomirjeni.

Si pomemben in želim, da se tega zavedaš. Tvoje življenje je dano tebi, da ga blagosloviš s sprejemanjem. Stori to.

Z ljubeznijo!

Nadangel Samael

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Nadangelom Samaelom:

  • Preberi Samaelovo sporočilo v Kartah Nadangelov tukaj.
  • Spoznaj Nadangela Samaela in izvedi njegovo vajo za pomiritev in povezanost v svobodi, ki jo najdeš v knjigi Blagoslov Nadangelov.
  • Odišavi se z dišavo Nadangela Samaela za povezanost s seboj in v odnosih, pomiritev in sprostitev. Več o dišavi si preberi tukaj.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3