Sandalfon 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Sandalfon ti pomaga, da se sprostiš in navežeš stik s seboj. Pomaga ti prepoznati, da si varen in blagoslovljen. Uslišuje tvoje prošnje in te vodi k zaupanju vase in v svet. Pomaga ti, da se zaveš, da si pomemben del Celote. Prebuja intuicijo. Vodi te k jasnoslišnosti, saj pogosto svoja znamenja predaja preko glasbe. Je zelo nežen vodnik. V naša življenja prinaša lahkotnost in osebno svobodo. Pomirja čustvene in miselne "drame". Podpira otroke, da so bolj povezani s svojo dušo.

Preberi sporočilo Nadangela Sandalfona ... 

Nadangel Sandalfon se predstavi

Pozdravljeni, moje ime je Sandalfon in v vas prebujam intuicijo, jasnost zavedanja, slišanja, čutenja, vedenja in videnja. Želim, da spoznaš vse darove, ki jh nosiš in pomagam ti jih prebujati.

Mojo bližino pogosto zaznaš kot glasbo, zvok, saj rad pridem k tebi v tej obliki. Rad skrbim zate in prebujam tvojo varnost in sproščenost (v osebnem življenju, v tvojem svetu).

Kadar potrebuješ pomoč v katerem koli projektu svojega življenja, pokliči me k sebi in pomagal ti bom tako, da bom spodbujal tvojo intuicijo. Vodil te bom, da boš jasno vedel kako in kam nadaljevati. Spodbujam te, da se zaveš, da si pomemben del celote in da deluješ v enosti s svetom!

Želim, da prebudiš zaupanje vase in pri tem ti pomagam. Ko se potrebuješ zbrati, se motivirati, si močno zaupati, me pokliči in pomagal ti bom. K tebi pogosto pridem z zlatim žarkom svetlobe, pa tudi z modrim in turkizno zelenim. Rad te imam!

Nadangel Sandalfon

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Nadangelom Sandalfonom: 

  • Preberi si Sandalfonovo sporočilo v Kartah Nadangelov tukaj!
  • Spoznaj Nadangela Sandalfona in izvedi vajo v knjigi Blagoslov Nadangelov, da prepoznaš svoj najmočnejši kanal sprejemanja sporočil.
  • Odišavi se z dišavo Nadangela Sandalfona za prebuditev intuicije in zaupanja vase. Več o dišavi si preberi tukaj.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3